Человек не терпит насилия!

Влада та владні інтриги у Кодимі, 2013

Захоплення влади в Кодимі
Колишнього депутата, члена Партії Регіонів, Бондар Тетяну Іванівну оголошено Кодимською Міською Головою більшістю депутатів Кодимської Міської Ради. Що до власне особи «новопризначенної Годови» міста пані Бондар, варто зазначити, що вона, займаючи посаду секретаря Міської Ради в період з 15 листопада 2010 року по липень 2012 року, вчинила нузку законодавчих порушень, серед яких корупція та фальсифікація документів. В минулому році Кодиський суд засудив пані Бондар на підставі корупційних дій з вимогою звільнення її з посади (рішення суду від 24 лютого 2012 року згідно ст. 5 ч. 1 п. 7 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»). Виконання цього рішення було перешкоджено безпідставною підтримкою більшості депутатів Міської Ради.

На передодні цих подій, 29 травня 2013 року, під керівництвом Голови Кодимської Районної Державної Адміністрації (РДА), члена Партії Регіонів, Маньковського В.В., Голови Кодимської Районної Ради, члена Партії Регіонів, Онуфрієнко Р.Н., колишнього голови Кодимської РДА та колишнього депутата Одеської обласної Ради, члена партії Регіонів, Огінського С.В. (засудженого та звільненого з роботи в РДА на початку року за корупційні діяння), колишнього депутата Міської Ради Бондар Т.І., голови фракції Партії Регіонів Кодратьєва М.А. та за участю більшості депутатів Кодимської Міської Ради, які переважно працівники Кодимської РДА, незаконно та безпідставно достроково припинили повноваження Міського Голови, члена Партії Регіонів, Склярука Володимира Олексійовича. Останного було обрано на посаду Голови Міста в 2010 року більшістю голосів мешканцями міста Кодима.

Можливо підставою для звільнення стало підрізання та посадка дерев у місті, ремонт пішохідних доріжок та вуличного освітлення, прибирання старого кладовища, яке більше десяти років було у запущеному стані? Ці та інші популярні серед населення та непопулярні серед опонентів дії, виконані під керівництвом Кодимського Голови Склярука В.О., було розцінено вище згаданими депутатами Міської Ради як «піар».

На справді, причини звільнення Міського Голови набагато глибші та серйозніші, а ніж згадується в пресі чи розповсюджується депутатами, як пил у очі.

З початку діяльності в Кодимській Міській Раді Скляруком В.О. було виявлено низку прикладів зловживання владним ресурсом зі сторони районної та представничої (тобто депутати) влади та протизаконних дій в істотних для мешканців міста сферах життєдіяльності:

  • махінації з міськими земльними ділянками. Діючі особи цих порушень – колишня (пан Огінський С.В.) та актуальна правляча «еліта» районної влади та, до речі, більшість вище згаданих депутатів;
  • захват земльної ділянки приватним підприємством під ринок, за яку систиматично не сплачуються протягом багатьох років арендні кошти до міського бюджету; хоча з підприємців, які торгують на згаданій тереторії, регулярно збирається оплата «директором» ринку, депутатом Міської Ради Кондратьєвим М.А.;
  • водопровідні мережі міста та очисні споруди – терена суцільного відмивання коштів на чолі з головним архітектором району паном Задорожнюком, який теж являється депутатом Міської Ради;
  • за прийняття дітей у садок «Сонечко» постійно зтягується неофіційна плата (тобто хабар) в розмірі від 500 грн. під керівництвом завідуючої, депутата Міської Ради та члена Партії Регіонів, Бурмістр Л.І, на що постійно скаржаться батьки;
  • систиматично здійснювалась фальсифікація документів на виготовлення прав власності на будівлі депутатом Міської Ради Гіль Н.М. та колишнім депутатом, секретарем Міської Ради, Бондар Т.І.

Це тільки окремі випадки серйозних зловживань владою та депутатським мандатов, які активно практикувалися та практикуються в місті Кодимі. По майже всіх вищезгаданих фактах порушень проводиться розслідування відповідними органами, справа пані Бондар Т.І. з 2012 року знаходяться на розгляді Кодимського суду.

З метою знищення доказів по виявлених Міським Головою Скляруком В.О. та вищенаведених порушеннях, 31 травня та 1 червня 2013 рр. було незаконно та безпідствано, із застосуванням насилля, взламано замки на дверях Міської Ради та зрізані замки сейфів, а також пошкоджено майно Міської Ради, викрадено печатки, різні документи з кабінету Міського Голови. Ці дії були виконані угрупуванням у складі колишнього депутата Міської Ради Бондар Т.І., депутатами Міської Ради Кондратьєвим М.А., Задорожнюком В.О., Максимішиним Ф.О., Панченко В.Ю., Красовським В.Н., та під пильним керівництвом заступника Районної Ради, колишнього керівника апарату Кодимської районної організації партії Регіонів, Чернійчука О.А. Крім того, представники правлячої Партії району систиматично залякують працівників Міської Ради, застосовуючи тиск, насилля та погрози. Так, на приклад, влаштовані «бойові дії» в приміщенні Міської Ради (КОЛИ), свідками яких стали мешканці міста; погрози та залякування «кулаками та молотками» втихомирити всіх, хто буде їм перешкоджати «піднімати» і до того «високий» рейтинг Партії Регіонів у Кодимському районі.

Низка риторичних запитань навязується у зв’язку з розвитком вищезгаданими подій у місті:

Що потрібно робити для Кодими, для Кодимчан Голові Міста, аби це влаштовувало депутатів, так званих народних обранців та представників?! Чи згодні мешканці міста, Кодимчани, замовчувати розкрадання та привласлення міських земель, коштів, виділених на покращення міської інфраструктури, хабарі на різних рівнях – від детячого садочка, ринка до різних владних структур?!

Чому дії Міського Голови Склярука В.О., направлені на покращення добробуту міста та Кодимчан, непопулярні серед народних обраців, депутатів, та провокують безкінцеве втручання, із застосування таких недомократичних методів як залякування, тиск, погрози та насилля, із сторони представників Кодимської Районної Адміністрації та Районної Ради?!

Як довго буде існувати безнакарність чиновників та депутатів за наругу над Конституцією та Законами України, над демократичними методами самоврядування і управління та, загалом, над перисічними мешканцями Кодими, Кодимчанами?!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

81 ответ

  1. “Уважаемые” депутаты! Я не знаю кто из Вас посещает заседания советов, но в Кодыме вижу после ухода мэра и уличное освещение ушло видимо навсегда. Склярук более двух лет востанавливал его, так как еще после первого гололеда было не востановлено (десять лет ничего не делалось, в т.ч. и нынешним замом Долапчи). А вот всего за три недели руководства Бондарь — Кодыма опять во тме. Уважаемая, вы взялись руководить, так вперед, а то хреновые у вас пока достижения. Где “пиар Склярука”? Почему нет освещения на улицах города (Маяковского и весь район стадиона, Красноармейская, Садовая и парк, Ленина (район вокзала, универмага), Комсомольская и район озера…)? Список минусов очень длинный, дожились до того, что новый тротуар заростает сорняками, клумбы не ухожены, вокруг растет трава в рост человека, скоро волки выть будут. Пора взяться за работу, а то скоро мэр вернется, так передайте ему город таким, каким приняли, чтобы он занимался далее нужными для нас, избирателей, делами. А вы, и.о., прославились уже за столь короткий строк сплетнями и склоками. А где поступки? Где ваша работа? Деньги из бюджета вовремя получаете — задолженостей нет да и результатов тоже нет.

  2. SOS!!!
    ШАНОВНІ мешканці Кодими!
    Сьогодні мені в поштову скриньку кинули листа з наступним текстом:
    “Звертаюсь до Вас з проханням допомогти. Терміново необхідно зібрати двісті тисяч для мого порятунку (не хочеться на нарах паритись). Валєра кинув, Коля теж, “батько” заявив, що я не його син, бо попався, Олег зовсім не тямить, що робити — кидається зі сторони в сторону. Рятуйте люди, я ж хороший. Мене підставили, мої руки нічого зайвого не брали. Он у Валєри є звязки, може допомогти “прикрити” моє діло, але не вистачає грошей. Він ще свої витрати не покрив, а тут ще й я поспішив. Доки Коля по судах цих хлопців поволочить мені треба діяти, може відсудимо хоч пятдесят тисяч, то вам повернемо. Гроші можна передати особисто Валєрі (Кодимська РДА-кабінет голови), вкажіть, що для Руслана. Люди добрі, допоможіть. Розраховую на ваше милосердя. Заздалегідь вдячний, Руслан О.”
    В кого такі ще є, давайте зберемось разом, бо я багато не можу дати, а хоч 50 грн. дам — з миру по нитці… Якось хлопці непорядно поступили з товаришем, навіщо ж кидати його в біді? Он чоловік уже до Вінниці на проживання зібрався, бо там хоч є квартирка… Може Бондар трохи з “міста” підкине, однопартієць все ж таки — треба спасати.

  3. Ну так экс-мэр и не такое написать и в “скрыньки” бросить может, а вот “позов” до суду написать не смог. А траву и улицы убирают, вода есть, как жили, так и живем.

  4. Леонид, мы наверное с вами в разной “Кодыме” живем. “КЕРУЙТЕ”, че нервничаете. Вода подается как и раньше, мусор пока вывозили как и раньше — это все налажено Скляруком, а вот город стал грязным и освещение плавно исчезает — это заслуги “вашей” команды во главе с и.о. А вы что видели, кто записки разносил? Помоему это в стиле Бондарь, уже ж не первый раз, опять крышу понесло видимо

  5. Дуже занепокоєна становищем в моїй рідній Кодимі. Якось довелось звернутись у міську раду та адміністрацію за деякими довідками та консультаціями. Це було 19 червня нинішнього року. Жах, нинішня голова неволодіє собою, горлає на працівників, якісь “поробки” робить. На дверях в неї болото, кричить про якісь жаби та інше — нічого не зрозуміло?.. Ходить сіллю посипає та щось окропляє в приміщені?.. Працівники залякані, тихо розбіглись по своїх робочих місцях та бояться слово сказати. Чи це вже так повинно бути в керівних структурах?.. Я попросила в неї деякі консультації надати, допомогти вирішити питання, а вона на мене дивиться склянними очима, закотює їх кудись назад — стало страшно. Ця людина при владі, через кілька секунд вона прийшла до тями та й знову сміється і наполеглево пропонує допомогу. Я щиро подякувала за таку “допомогу” у вирішенні питань та й швидко пішла звідти. Це вже не та міська рада, яка була півроку тому. Ніхто мене спокійно не вислухав та не допоміг. Змушена була звернутись до голови РДА,а там ще гірше — жах. Бігає бувший голова (Огінський) в кабінету в кабінет адміністрації, суду, прокуратури, чимось занепокоєний, штовхає людей по коридору. Нинішній голова був “дуже заклопотаний”, тому людей не приймав. Так я з нічим і пішла. Вирішити життєві питання в Кодимі стало не можливо. Що коється, невже ніхто не може це зупинити? Отямтесь, шановне керівництво, ви ж повинні працювати для людей, допомагати їм. За це ви отримуєте “мінімальну” зарплату, то хоч видимість створюйте, що вам не байдужа доля міста та людей. Невже ми на виборах 2010 року за таке життя голосували?.. Що потрібно нарешті зробити, аби в нашому місті був порядок?.. Можливо до лікарів звернутись?.. Може цим керівникам протипоказано працювати з людьми?.. для них це випробування?.. То чому ми за це платимо своїм здоровям?

  6. Некоторые вообще не в Кодыме живут, а рассуждают и выдумывают всякие несуразицы. А может, Вас от корыта оторвали? Или бухгалтер с фальшивым дипломом денежек за тротуары по третьему разу подкинуть не может? Уси-пуси, бедняжечки. Тяжко вам без городской казны-то…вот и видятся всякие кошмары…

  7. Леонид, а вы из Конторы, которая ставит на учет, кто проживает в Кодыме? или может Вы из свинофермы, поэтому “корыто” — это Ващ стиль рассуждения? или может Вы из Министерства образования и проверяете или подтверждаете действительность дипломов? или может Вы налоговая и все вместе взятые финтансовые инспекции, которые проверяют бюджетные средства? Не много ли на себя берете? приводите доказательства, что уж эта голословность?
    хотя судя по вашему “Уси-пуси”, вы не вышли еще из детсадочного возраста…

  8. ПривеД — отвеД. Т.е. нечего сказать. А про диплом не просветили… Ай-яй-яй… Продолжение следует…

  9. Кажется, что вы себя считаете очень остроумным. Интересно, а считают ли так другие?
    С уважением ОтвеД

  10. Это какой же мерзостью надо быть, как низко пасть, проявив свое истинное лицо-лицо подлого,завистливого человека, чтобы нанять за деньги бандюков, которые до полусмерти избили лучшего друга, который 20 лет во всем ему помогал, делал из него человека.

  11. какай тупостью нужно обладать, чтобы писать такие комментарии!

  12. Да, про платье — очень тупой комментарий, еще тупее, чем стихи Ируськи Глухой в 4 частях.

  13. Кодимчани не дадуть сказати неправду, без Володимира Склярука Кодима стала брудною. Прибирається надто погано — і вулиці, і контейнери у дворах — скрізь сміття. Навіть до Дня Незалежності України лежали купи сміття на вулиці Садовій (а це центр), і бордюри не спромоглись побілити. Про що мова?
    Якщо взялись хазяйнувати, то хазяйнуйте, а не розмахуйте гаслами. Чому ж не “піаритесь” тепер ви?! Піартесь! Вам карти в руки…

  14. У Алекса и Ксении Верниковой осеннее обострение . Брешите да не забрехивайтесь. Расскажите лучше как Бобрышева купила диплом и про коррупцию предводителя осветите.

  15. Пора заглавный пост дополнять информацией: городской казной распоряжался коррупционер В.А. Склярук. Народная мудрость: громче всех кричит “держи вора” сам вор.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ