Человек не терпит насилия!

Мєнт-регіонал порізав вагітну жінку та вбив її дитину

11 березня, вдень, у Борзні сталося жахіття, про яке гуде увесь район і не тільки. 38-річний Сергій Ярошенко порізав вагітну жінку 21-річну Оксану Циганок. Оксана була на шостому місяці.

 Сергій — колишній міліціонер Борзнянського райвідділу міліції, служив у черговій частині, звільнився два місяці тому у званні майор. Член Партії регіонів. Син 60-річного Федора Ярошенка, керівника Борзнянської ремонтно-будівельної дільниці, і працівниці місцевої бібліотеки. У родини Ярошенків є магазин-кафе «Борзнянка», передає sip-cn.org.ua

Раніше Оксана працювала продавцем у Ярошенків. Та звільнилася, її мати Любов Володимирівна продовжувала працювати, але згодом теж розрахувалася. Як говорять у Борзні, продавці там довго не витримували і кидали роботу через звинувачення у постійних недостачах. Така ж доля спіткала й Оксану.

Ярошенко-молодший приїхав до Оксани додому вранці. Вона була сама. Мати на роботі у Ніжині. Цивільний чоловік Юрій на заняттях у місцевому технікумі, він студент. Сергій почав кричати і вимагати гроші, які нібито зникли як недостача. А тоді став різати ножем обличчя і живіт.

Кажуть, розпанахав так, що з рани на животі стирчала ніжка дитини. З останніх сил поранена Оксана вирвалася від душогуба і кинулася за допомогою до сусідів.

Бігла, затискаючи руками живіт, з якого текла кров. Кривавий слід через дорогу і досі видно. Не достукавшись до сусідів, Оксана повернулася до себе в хату і впала, затиснувши в руці мобілку. Якраз у цей час додому поверталася медпрацівник і сусідка Циганків Наталя Лоєнко. Вона пішла по кривавому сліду. Двері були розчинені.

З останніх сил Оксана сказала, хто хотів її убити і що вже подзвонила мамі. Як з’ясувалося, мати зателефонувала у Борзну і викликала «швидку». Кажуть, оперували Оксану шість годин.

На жаль, дитину врятувати не вдалося. На лікування потрібно багато грошей. Нині колють дорогі антибіотики. Оксана у реанімації. Родина Циганків бідна, проте порядна. Тому колишні однокласники Оксани згуртувалися у соцмережі «Вконтакте» і збирають гроші на її лікування.

Щоб затримати підозрюваного Сергія Ярошенка, довелося викликати з Чернігова наряд спецпідрозділу «Беркут». Кажуть, Ярошенко поїхав у село Адамівку, де взяв у заручниці підприємця Світлану Москаленко! Начебто відстрілювався від міліції. Та була дана команда: «Не стріляти, взяти живим!» Взяли.

Нині про Сергія Ярошенка у Борзні говорять різне. Що перед нападом на Оксану він з компанією довго відпочивав у місцевому барі, побив дружину, яка працює зубопротезистом. Повісив удома собаку і кота.

У Сергія дурна слава. Місцеві єгері називають його браконьєром. У Борзні ходять чутки про причетність його і ще двох міліціонерів, дітей впливових батьків, до смерті дівчини-сироти. Нібито поїхала з ними на річку і… втопилася.

А ще згадують про давню перестрілку з генералами у приватному мисливському угідді у борзнянських лісах. Проте для батьків своє дитя найкраще. Сергій — єдина і бажана дитина у сім’ї.

Вирішила вислухати точку зору Ярошенків про криваву історію. Підозрюваного Сергія спитати ніяк, після затримання його відвезли у міліцію у Бахмацький район.

Зателефонувала матері Вірі Миколаївні у бібліотеку. Там сказали, що зараз її покличуть, вона на роботі. Дізналися, що «Вісник», і виявилось, що її немає.

Стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частини 2, умисне вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності. Хоча злочин і не доведено до кінця. Він карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним ув’язненням.

Тижневик “Вісник Че”

Також стало відомо, що щонайменше пів тисячі борзянців хотіли вчинити самосуд. У середу під час судового засідання, яке визначало чи залишати вбивцю під вартою, люди штурмували мінтовську машину і закидали каміням автомобіль батька Ярошенка.

У п’ятницю, 15 березня, о 16:00 у Борзні на центральній площі відбудеться мітинг з вимогою справедливо покарати виродка Ярошенка і чиновників, які його кришували.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

26 ответов

  1. И скольких еще они должны убить детей, матерей, пенсионеров, работников чтобы народ поднялся?

    Вставай, страна огромная,
    Вставай на смертный бой
    С ПР-ской силой тёмною,
    С проклятою ордой.

    Пусть ярость благородная
    Вскипает, как волна, —
    Идёт война народная,
    Священная война!

    Как два различных полюса,
    Во всём враждебны мы.
    За свет и мир мы боремся,
    Они — за царство тьмы.

  2. Вставай, страна огромная,
    Вставай на смертный бой
    С ПР-ской силой тёмною,
    С проклятою ордой.

    Пусть ярость благородная
    Вскипает, как волна, —
    Идёт война народная,
    Священная война!

    Как два различных полюса,
    Во всём враждебны мы.
    За свет и мир мы боремся,
    Они — за царство тьмы.

  3. На скамью подсудимых всех кто занимался восстановлением в милицию после двух увольнений. Папу у которого весь невостребованный автотранспорт из штрафплощадки Борзнянского РО УМВД. Должностных лиц которые представляли и присваивали майора после двух увольнений и декретного отпуска.

  4. и скольких они еще должны убить детей чтобы народ поднялся?

    Вставай, страна огромная,
    Вставай на смертный бой
    С ПР-ской силой тёмною,
    С проклятою ордой.

  5. Ему пожизненно. На скамью подсудимых всех кто занимался восстановлением в ОВС после двух громких увольненияй. Папу, который “отмазывал”, у которого находится весь невостребованный автотранспорт из штрафплощадки Борзнянского РО УМВД, должностных лиц которые подавали представления и присваивали майора после двух увольнений и декретного отпуска.

  6. Якщо вбивця не отримає покарання по заслузі (знаємо про жуліків-суддів)ВИХІД ОДИН- чемненький САМОСУД !!!Справи “лозинських”,”ландиків”і т.д. ЧИМ ЗАКІНЧИЛИСЬ…ДОБРЕ знаємо…Ось і вбивця -лозинський буде скоро на волі…А вищезгаданому фрукту -уже нічого не допоможе і ніхто не перевиховає,САДЮГА ЗАКОРІНІЛИЙ з часів “мінтурськоі” служби…САДЮЗІ-ПО ЗАСЛУЗІ!

  7. Что вы хотите от ПеРдунячей власти урки — хама. Забыли как вылупок Демишкана — директора УКРАВ-тодора и дружка хама зверски убил партнера по бизнесу и получил два года условно!!!!
    А тут мент, круговая порука. В одном коменте некий “Член ВЛКСМ” защищал ментов, мол, что будем делать если бандюк приставит родным нож к горлу! Вот и ответ! — МОЧИТЬ гребануюбандоментуру.

  8. Что вы хотите от ПеРдунячей власти урки — хама. Забыли как вылупок Демишкана — директора УКРАВ-тодора и дружка хама зверски убил партнера по бизнесу и получил два года условно!!!!
    А тут мент, круговая порука. В одном коменте некий “Член ВЛКСМ” защищал ментов, мол, что будем делать если бандюк приставит родным нож к горлу! Вот и ответ! — МОЧИТЬ гребануюбандоментуру.

  9. А народный герой Запорожец, убивший такую же ментовскую падаль, получил 14 лет.
    Неповезло беспредельщику, что на защитника не нарвался. Был бы жертвой.

  10. Смерть — убийце!!! Смерть — менту!!! Смерть — члену ПР!!! Смерть — рогопилу!!! Всей круговой поруке в лице: спивробитныкив, родычей и прочей шлаибени — смерть, смерть, смерть!!! Вендетта исправит всё положение! Вендетта!!!

  11. Збооченці Партії Регіонів,-банди звірів! Люди ніяк не можуть збагнути, особливо на Східній Украіні, що в 90рр кримінал об’єднався з зажерливими комуністами підмінив ідеологію “совка” на ідеологію “братви”, криміналу, збоченння, та культури шансону!Це нелюди!
    Це лише подоба людини, з людиноподібними рисами обличчя, яке перебуває в духовному відношенні набагато нижче, ніж звір. У душі цих людей панує жорстокий хаос диких неприборканих пристрастей, необмежене прагнення до руйнування, примітивна заздрість, сама неприкрита підлість. Одним словом, недолюдина. Отже, не все те, що має людську подобу, одно. Горе тому, хто забуває про це.

  12. видно, у зверя сорвало башню окончательно, был лишь вопрос времени агонии, когда под роздачу пиздюлей мог попасть кто угодно…

  13. а кое где, подобные чудачества в милиции только приветствуются, так что для зверей в людском обличии там только раздолье, в качестве тех оборотней в погонах, которые последнее время только на слуху…

  14. Ну, все теперь для обеспечения безопасности сотрудников МВД придумают закон о предоставлении им охраны — как для судей.
    Товарищи судьи, а чего вы боитесь??? Принимайте законные решения, и ВСЕ!!! Тот кто не прав, сам это знает и к вам у него нет претензий, правый скажет спасибо!!! Да есть вероятность того, что безпредельщик решит отомстить за то, что вы его упекли!!! Но им займется милиция!!! Или вы не доверяете профессионализму милиции??? Тогда как они смогут вас защитить и охранять??? ГДЕ ЛОГИКА и ЗАКОННОСТЬ??? Забыл, вы давно не руководствуетесь этими двумя принципами!!!

  15. да расплодили оборотней ПРовцы.а всё потому как торгуют твари должностями в право и на лево.откуда взяться порядочным идейным служакам ПРи этой власти.у нас лягавых больше чем людей в МВД,может лучше меньше да порядочнее людей брать на такую работу.А ТО ДАЛИ ПЛЁТКУ КРУТИСЬ.

  16. ….прочитав коменти…ми всі, фактично однодумці…залишилось просто, прибути до Києва і поставити крапку над такими тваринами…я можу зрозуміти ДТП, коли у водія відмовляють гальма, я можу зрозуміти ситуацію коли 5-ро нападників на одного, отримують травми несумістні із життям….я розумію коли на полюванні хтось випадково опинився на лінії пострілу…, але ментовська тварина, яка бачила перед собою вагітну жінку, яка носила в собі маленьке життя, заслуговує, виключно на смертну кару…
    ….ймовірно жіночка зверталась до тварини, просила не чіпати її, плакала, а душу її в цей час огортав жах за те, що мало побачити сонце та посміхнутись…….спаси Господь її душу та дитятка.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ