Человек не терпит насилия!

Головний контрабандист Закарпаття подарував сину обласного прокурора автомобіль, вартістю 80 тис.дол.?

jBWSbr1LslEЗакарпаття в черговий раз «відмітилося» в негативному сенсі. Точніше – головний силовик, обласний прокурор Анатолій Петруня. Його син Руслан, сам того не бажаючи, «засвітив» партнерство та дружбу батька з одним із основних контрабандистів регіону. В Інтернет потрапили фото- та відеокадри, на яких видно, що студент Академії прокуратури Петруня Руслан Анатолійович їздить на авто Ауді А6 з номерним знаком АО 3883 ВВ.

 Про це у соціальній мережі ВКонтакте на своїй сторінці повідомила користувач Феліція Циммерман.

 

Вартість цієї моделі авто близько 80 тисяч доларів.

Audi 1

IMG 0147 112

 

авто

Але пікантність ситуації не в цьому (до мажорів громадськість якось звикла), а в тому, що авто зареєстроване на Ануцю Пилипинець – дружину авторитетного закарпатського контрабандиста на прізвисько «Вася Румун» (в світському житті – Василь Іванович Пилипинець).

RUMIN

Вася «Румун» добре відомий оперативним службам регіону, а також у сусідній Угорщині та Словаччині.

Проте партнерство у контрабандному бізнесі з прокурором прикордонної області допомагає йому ігнорувати і СБУ, і УБОЗ, і прикордонну службу.

Довідка: «Румун» контролює так званий угорський напрямок «зєльонки» вздовж річки Тиса (через яку «по воді» систематично, практично кожен другий день, переправляють сотні тисяч коробок із цигарками у країни Європейського Союзу).

 

Також він продає «квоти» від прокуратури іншим контрабандистам – меншого масштабу. Цей бізнес приносить організаторам процесу близько 1 млн. доларів щомісячно.

PetrunjaДружба обласного прокурора та Васі «Румуна» почалася ще у 90-х роках, коли Анатолій Петруня працював заступником транспортного прокурора міста Чоп, а Василь Пилипинець був контрабандистом дрібного гатунку і переселився із румунського села Глибокий Потік ближче до кордону.

«За деякими даними, на сьогодні вони є не тільки бізнес-партнерами у контрабандній справі, а ще й кумами, завдяки чому успішно легалізують свої прибутки.

Наприклад, на самісінькому кордоні з Угорщиною побудували готельний комплекс «Європа» (який є перевалочною базою контрабандистів) і турбазу на курорті «Шаян», також займаються масштабною скупкою комерційної нерухомості у Закарпатській області та у столицях наших сусідів — у Будапешті, Відні, Братиславі» – говорить Богдан Хаустов, правозахисник з Ужгорода.

«Про будинки, джипи та закордонні вояжі в такій ситуації говорити взагалі непристойно» — іронізує він.

got4got3evropa

Про близькі взаємовідносини сім’ї прокурора Закарпатської області Анатолія Петруні та одіозного контрабандиста Васі «Румуна» говорить і те, що їх сини теж друзі – принаймні, про це свідчать їхні акаунти у соціальних мережах. Звісно – син за батька не відповідає, але…

VkPetrVasja pilip333Vasja Pilipenets

audiP.S. До всього написаного варто додати, що Закарпатська область завжди була специфічною та автономною у сенсі оберігання головного активу будь-якої прикордонної зони – державного кордону.

 

Оберігання у сенсі приховування справжніх масштабів контрабанди від настирливого київського інтересу та контролю.

 

Саме з цієї причини, ставленики на відповідальні пости у силових структурах області, які не мають регіонального «коріння», у найкоротший термін стають жертвами комбінацій по дискредитації від місцевих «авторитетів» у правоохоронних органах, із подальшим звільненням чи переведенням в іншу область. 

 

На це «попалося» вже кілька співробітників прокуратури, СБУ і міліції – «незакарпатців».

Вся закарпаться правда

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

38 ответов

  1. Дитячий садок на авторитетному сайті.
    Хтось сказав про щось.
    Машина не переписана, та не в власності, дітвора в контактатах переписується.
    Якийсь невеликий готель.
    Ви би ще в цій статті написали як прокуратура кришує бомжів біля мусорних баків за що останні подарували мусорний бак. Курям на сміх.
    Проте, один висновок комусь добряче на хвіст наступили

  2. Вижу, что к коментам подключилась прес-шлюшка Вика Попович из закарпатской прокуратуры. Ежедневно забивает закарпатский интернет прокурорским мусором. Хочет вылепить из гавна конфетку.Место Петруни на параше.

  3. Петруня полностью заввисим от местных политических кланов — в первую очередь Балоги. Компромат по смертельной аварии которую он учудил в 2010 году, замешаный на деньгах , подсказывает ему правильный путь в решениях по криминальным делам относительно этого семейства. Эта же причина мешает ему расследовать дела относительно художеств Ратушняка. Он профессионально, под чутким руководством Юрия Бенцы , вечного прокурора не замечает милионные разворовывания, зато для Киева успешно рапортуют про великую битву с преступностью в регионе, вешая лапшу на уши, в первую очередь Пшонке.

  4. Неуважаемые комментаторы! Вы в 1991 году сдали Родину врагам за жвачку, видики, порнуху і голі баби. А теперь критикуете прокурора. Это вас надо критиковать, это вы создали почву для того, чтобы появились разные васи, шкири, кози.Слабы выйти на митин как в Болгарии, Польше, Испании, Италии. Там народ себя уважает и возмущается, сжигая машины, громя магазины,не боясь полиции и последствий. А вы решили тайком выпленуть грязь на прокурора и его сына. Почему не ехали в Киев и не вынесли Ющенко вместе с креслом на мусорку? Терпели столько лет, а теперь возмущаетесь на последствия? Подождите, скоро придут фашисты к власти и будут вешать на столбах.

  5. В самой прокуратуре близкие люди знают, что эти два даже проституток в сауне вместе имеют. Очень стыдно за эту мразь. Хорошо, что информация вышла в свет. Сынки также будут девочек на пару любить?

  6. прочитайте какой Петруня хороший в мудурядовому Крику (Голосу України № 55 від 22.03.2013р)
    3,14….они все….написано як він бореться з корупцшєю……..бо він її очолює…………

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ