Человек не терпит насилия!

Хабар Полковника Канюки

У Львові першого заступника начальника обласної міліції затримали на хабарі

Учора, 21 лютого, співробітники СБУ затримали першого заступника начальника ГУ МВС у Львівській області під час одержання хабара у 10 тисяч доларів.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

101 ответ

  1. Той хто говорить про Кундика щось добре, то нехай пояснять такі факти: як виганяли з прокуратури за бійку з слідчим, як вигнали з податкової за порушення дисципліни. Подейкують що його речі викидували з вікна, так позорно він прощався з колегами. Поясніть також як і чому неподілили 50 000 доларів США з паном Голомшею…Та така людина не має права бути офіцером.

  2. все правда-тильки про Ровно еще больше негатива об етих братьях близнецах как уг дела воровали

  3. Ну,а Фаринник по — любому на одній темі з Канюкою. Він хоть пацан з ДОНЕЦКА, проте родом з ТРНОПІЛЬЩИНИ.

  4. Яка різниця звідки родом. КУНДИК КРИСЯТНИК з Львівщини і яка мразь його би до нас в роту — ДЕМБИЛЯ би його п….

  5. Да чого ви всі в один голос КУНДИК-КРИСА КУНДИК-МРАЗЬ ДА ХОМЛО він І БИЧАРА з якогось района Львівськоі обл.

  6. Та Кундик в душі залишився прокурором ! Для нього працівники міліції (в тому числі і слідства) — бидло. Він ніколи не буде слідчого захищати. Як тільки оперативне начальство “наїде”, то він буде коризяти “так точно” і по повній програмі грати … слідчого, а не опера, який, скажімо, не виконав доручення. Не впевненй чи варто обзивати його “бидлом”, “хамом” та інше. А от те, що йому в слідстві (і вміліції взагалі) не місце — це факт. Розвалить він слідство, ой, розвалить

  7. Жовч не закінчилась. Але що писати. Скільки часу пройшло, а нічого не помінялось. Всі про кого писали далі сидять, відкупились. Ще більше пиши стало.

  8. Ну, які новини? Щось підозріло тихо….. Як там, Вася Кундик ще сидить в кріслі і палить файку, чи вже подарували годинника і садить бакун?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ