Человек не терпит насилия!

УМВС Рівненськоі області: Лазутко професіонал чи просто покричати?

Давненько працює Лазутко, позитиву не має, а негативу багато. Чому???

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

7 ответов

  1. Лазутко професіонал? Думаю, це приклад антикерівника, антилюдини. Для нього всі навколо бидло! І тільки він, він один- прохффффесіоанал!

  2. Лазутко Вася, файний телепузік, толстоухов без усів. Характер — препротивний, не спортсмен, не женат. Склонен к аферизму, володіє манією переслідування.

  3. Прикольно, Вася — Бик!!! Йому дуже личить!!!! На всіх нарадах бичок каже що навкруги заговор, всі ходять з диктофонами, усі хочуть його підслухати, використовуючі натівську спец.техніку. З космосу йому часто приходять сигнали……. Шизофренія!!!!!

  4. штаб-2 оттстал от жизни начальником будет Бублик а ети что ты указал будут замами : а нам то уже какая может до етого времени и Цупрук станет и порядок наведет точно без понтов

  5. Хто б не став новим начальником — головне цього пришибкуватого з угла мішком прибитого тупорилого кабана — в бойню! Вася, гуд бай!

  6. Вася не прокого ще так не писали та не відгукувались, як про тебе. Я з тобою роби те що ти тормоз це відомо всім твоїм колегам. Там ще в Здолбунові тупіший за тебе керує того що ти призначив Зеліцкій. Розумно мислячий далі як патрульним Зеліка би не призначив. Держіця Здолбунівчани та терпіть, другого ідіота в області з міліціонерів маю на увазі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ