Человек не терпит насилия!

Двох високопоставлених київських митників впіймали на хабарі у 6,6 тис. грн

Прокуратура Оболонського району Києва спільно зі співробітниками столичного управління СБУ затримали за хабар співробітника митного поста «Київ-спеціалізований» Київської регіональної митниці.

Як повідомили в прокуратурі, митник був затриманий під час отримання 6,6 тис. грн хабара від свого підлеглого — головного інспектора цієї ж митниці.

У свою чергу інспектор вимагав та отримав вказані кошти від суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності за оформлення декларацій на отримання поштових посилок. Гроші він повинен був далі передати своєму керівнику.

Зараз триває огляд місця події та вирішується питання про порушення кримінальної справи.

http://news.dt.ua/ECONOMICS/dvoh_visokopostavlenih_kiyivskih_mitnikiv _vpiymali_na_habari_u_6,6_tis_grn-111621.html

Кто кого взял и за что??????????????

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Не терпил хватают,а тихонечко намекают компартии через спонсора К.И.Г.что пора спесь сбрасывать.Посмотрите на хронику последних дней.Кстати,ждите новостей с Львовской таможни-максимум 2-3 дня,все идет по графику….

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ