Человек не терпит насилия!

СКІЛЬКИ ЩЕ ПРОЦВІТВТИ ТЮТЮНОВІЙ ІМПЕРІЇ НА КІРОВОГРАДЩИНІ?

СКІЛЬКИ ЩЕ ПРОЦВІТВТИ ТЮТЮНОВІЙ ІМПЕРІЇ НА КІРОВОГРАДЩИНІ?
Поки Уряд пропонує парламенту підвищити ставки акцизного збору на сигарети з фільтром на 46,96% (на 51,96 гривні) до 162,6 гривні за тисячу штук, про що йдеться законопроекті № 11285, зареєстрованому в парламенті 2 жовтня, передають “Українські новини”, тіньові ділки Кіровоградщини створили та налагодили діяльність своєї тютюнової імперії.
Поки проектом закону пропонується внести відповідні зміни до Податкового кодексу, підпільні комерсанти нарощують тіньові обсяги фальсифікованої продукції сумнівної якості, яка до речі користується за рахунок дешевизни попитом у населення міста, області, України та сусідніх держав.
Підвищення цін на тютюнові вироби вряд чи дозволить зменшити куріння, а також скоротити диспропорції в оподаткуванні сигарет з фільтром і без, та наблизити стандарти оподаткування сигарет до європейських, і збільшить доходи держбюджету, але зможе суттєво покращити фінансове становище окремих тіньовиків – цеховиків, і їхніх покровителів.
Голові Державної податкової служби України
Клименку О.В.
П О В І Д О М Л Е Н Н Я

На території міста Кіровограда розташований та тривалий час працює підпільний завод по виробництву цигарок. Підкреслюю, не цех, а саме потужний завод, до складу якого входить декілька промислових ліній з імпортним обладнанням по виготовленню тютюнових виробів з використанням маркувань логотипами різних відомих торгових закордонних брендів.
Підприємство добре замасковано, має склади зберігання готової продукції та тютюнової сировини і працює в три зміни. Кількість працівників максимально обмежено і складається з шести осіб, п’ять чоловіків та одна жінка. Прибуток даного підприємства щомісячно складає 10 000 000 гривень з вирахуванням витрат на сировину — тютюн, пакувальний папір, цигарковий папір, фільтри, тощо.
Готова продукція розповсюджується на території міста Кіровограда та області, знаходить замовників в сусідніх областях та переправляється контрабандним шляхом навіть за кордон, до держав близького та дальнього зарубіжжя.
Термін роботи тіньового підприємства щодо випуску контрафактної продукції складає понад 12 місяців, орієнтовна сума чистого прибутку складає 120 000 000 гривень, що дорівнює 15 000 000 доларів США.
Власником даного підприємства є Романенко Олександр Іванович, якого в місті Кіровограді в бізнесових колах знають як «цеховика», який в своєму житті жодного дня не працював законним шляхом.
За рахунок прибутків нелегального підприємства є спонсором ВО «Батьківщина», щомісячно передає 500 000 гривень її лідеру в Кіровоградській області Кальченку В. на партійні та інші функціональні потреби, і плекає надію, що після виборів до Верховної Ради, коли Партія Регіонів їх програє, він під «дахом» новообраної політичної сили, зможе розширити можливості та потужності свого незаконного тіньового підприємства.
Інформація про даний завод, неодноразово доводилася мною до податківців Кіровоградської податкової служби, і їм нічого не заважало припинити його незаконне існування, але завод працює і в даний час, відповідно гроші до казни держави не потрапляють. Романенко О.І. вихваляється в своїх кругах, що платить гроші самому головному податківцю Кіровоградської області, та навіть голові державної податкової служби України, тому йому нема кого боятися.
Сировина – тютюн та інші інгредієнти і складові виробів, мають сумнівне походження, не відповідають державним стандартам та медичним, санітарним, гігієнічним, харчовим та іншим нормам та можуть бути шкідливими для здоров’я людини.
Просимо припинити діяльність цього цеху.
Мешканці міста Кіровограда .

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

50 ответов

  1. А что с задержанной машиной и грузом ? Уже порешали и продали ? Кировоградская право охранительная бизнес- система, как всегда барыжничает?

  2. РОМАНЕНКО АЛЕКСАНДР за задержанную автомашины с грузом сигарет , для решения вопроса о невозбуждении уголовного дела занес Начальнику УМВС КИРОВОГРАДСКОЙ области ПОЖИДАЕВУ 250 000 долларов США , но сказали еще надо немного обождать, так как дело находится на контроле в МВД и ГУБОП и туда еще необходимо довезти 300 000 долларов США. ПРОКУРОР области уже на зарплате у РОМАНЕНКО.

  3. Если все что написано неправда , то почему работают цеха РОМАНЕНКО АЛЕКСАНДРА в КИРОВОГРАДЕ , по производству фальсифицированных сигарет ? И кто из ПРАВООХРАНИТЕЛЬНОЙ системы КИРОВОГРАДЩИНЫ за этой схемой стоит ? Прекрасный материал для журналистского расследования .

  4. СУПЕР ! ЗАВТРА ГУБЕРНАТОР ЛАРИН В ПРЯМОМ ЭФИРЕ БУДЕТ ОТВЕЧАТЬ НА ВОПРОСЫ ! ПОСМОТРИМ КАК ОН ОТВЕТИТ НА ВОПРОС О ПОДПОЛЬНЫХ ЦЕХАХ РОМАНЕНКО , ПО ПРОИЗВОДСТВУ И РАСПРОСТРАНЕНИЮ ФАЛЬСИФИЦИРОВАННЫХ СИГАРЕТ ! И ПОЧЕМУ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ ЭТИХ ЦЕХОВ НАПРЯМУЮ СВЯЗЫВАЮТ С ЛАРИНЫМ ! КАК БУДЕТ ВЕРТЕТЬСЯ ОТВЕЧАЯ НА ВОПРОС !

  5. А ГАРАНТ в курсе что ГУБЕРНАТОР ЛАРИН И ПРАВООХРАНИТЕЛЬНЯ система КИРОВОГРАДЩИНЫ совместно с РОМАНЕНКО организовала подпольные цеха по производству сигарет и по полной КРЫСЯТНИЧАЮТ БАБЛО !!!

  6. На вопрос знает ли ГАРАНТ , ответ получит ГУБЕРНАТОР ЛАРИН уже скоро , так как выборы проиграет. Но настолько известно уже сейчас по так называемой деятельности ГУБЕРНАТОРА ЛАРИНА и ПРАВООХРАНИТЕЛЬНЫХ СТРУКТУРАХ которые организовали вместе с РОМАНЕНКО АЛЕКСАНДРОМ подпольные цеха по производству фальсифицированных сигарет и их дальнейшему распространению, уже собраны фото и видео материалы и в ближайшее время будут переданы огласке в ОНЛАЙНЕ.

  7. И как вчера ГУБЕРНАТОР ЛАРИН крутился и врал в прямом эфире ! Теперь предлагаю дальше не молчать а озвучивать все их дела и задумки !

  8. Не, зря Романенко финансирует Кальченка и БАТЬКИВЩИНУ …В и побеждает оппозиция в Кировограде !

  9. Подпольные цеха РОМАНЕНКО в КИРОВОГРАДЕ по производству сигарет работают полным ходом , и уже в нескольких областях задерживана его продукция с соответствующей маркировкой , скоро будет развитие событий совсем не на пользу цеховика и его крыши .

  10. Скоро всех спросят , и почему выборы в Кировограде профукали и как Романенко опозицию финансирует и чем был занят губернатор и его команда.

  11. С понедельника у Гаранта по графику заслушивание Губернаторов по результатам выборов, думаю что ЛАРИНУ придется пояснить как он организовал кампанию и проиграл потому что был занят организацией бесперебойной работы подпольных цехов по производству фальсифицированных сигарет РОМАНЕНКО. И наверное придется пояснить почему кинул Гаранта и поставил личное выше общественного? Почему в КИРОВОГРАДСКОЙ области бездействует и организовует подпольные цеха СБУ, ПРОКУРАТУРА, НАЛОГОВАЯ , МИЛИЦИЯ? А деньги которые они собирают для передачи на Киев , туда вообще не доходят, короче партизанят .

  12. Романенко всем платит, и налоговой, и территориальной милиции, и прокуратуре и сбу, и в администрации крышу ищет. И все расходы ложатся на плечи маленького, незаметного, но мощного, с международно-украинскими связями предприятиями. И все об этом знают и молчат. И партии регионов до спины, кого поддерживает рыжий, розовых, голубых, белых, оранжевых, лишь бы бабки платил.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ