Человек не терпит насилия!

30.09.2012 произойдет ротация руководителей и замов БЭП МВД всей Украины.

Уже известно, что Одесса едев в Тернополь, Тернополь в Суммы а Львов в Одессу

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 ответов

  1. а вот и не угадали. одесса остается. а все остальное правда. только еще не решил куда харьков засунуть.

  2. Ув. сотрудники ГСБЕП, скажите, вы сейчас все в распоряжении? И когда вас планируют вернуть в штат? За ранее благодарен.

  3. Полезешь на Харьков — мы тебя самого проротируем в Хантымансийськ! Реформатор хре…

  4. В цивілізованих країнах, конфліктна ситуація, в якій сторони не досягли компромісу, вирішується в суді. Іноді так трапляється і у нас, але в даному випадку, сторона на захист якої стало вінницьке СБУ, до суду з приводу вирішення конфліктної ситуації не зверталася, а з часом, цю можливість втратила. Чому не зверталася питання теж цікаве , але суть в іншому. Отримавши гроші за спірний об’єкт, об’єкт опіки місцевого СБУ певний час мовчав, а пізніше вирішив, що з конфліктної ситуації грошей можна витягнути значно більше і тому звернувся за допомогою до криші. Інших можливостей у нього не існувало, хіба що бандитські. Далі — справа техніки. Але техніка сбушників підвела. Звідси вся ця возня з прокуратурою і судами . Їжаку зрозуміло, що справа замовна. Але виникає питання, а куди ж дивиться керівництво Служби, яке не втомлюється повторювати про боротьбу з корупцією та очищення від неї своїх рядів ? Про яке цільове використання коштів Службою можна говорити, якщо зусилля контррозвідувального органу спрямовуються не в межаж визначеної законом компетенції, а на розслідування та доведення подібних справ до кінцевого результату в суді? Адже матеріальні затрати на здійснення всіх цих заходів протягом тривалого часу, в даному випадку чотирьох років, очевидно виливаються в таку суму, що в десятки, а той сотні раз перевищують економічний ефект держави від реалізації таких справ ! А їх же сотні ! Це ж наскільки влітають платники податків, на шиї яких сидять ці перевертні, щоб оплачувати процес кришування ними чужих приватних інтересів і набивання власних кишень? Хто нарешті дасть цьому оцінку, хоча б в світлі вимог закону „Про засади запобігання та протидії корупції”, який вступає в силу з 1 січня 2010 року ? Скільки можна говорити і нічого не робити ?

  5. Лохи под эту тему уже давно бабки собрали, это был новый развод жирных гусей. Ха- ха- ха

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ