Человек не терпит насилия!

Львівські банкіри здійснили рейдерський захват

Львівські банкіри здійснили рейдерський захват горища житлового будинку

Це стало відомо від обурених мешканців житлового будинку за адресою м. Львів, вул. Ференца Ліста, 10.
Від них же дізнались, що діячі від банківської сфери збираються будувати там бордель. І керує цим рейдерським захватом член спостережної ради банку «Львів» Ірина Заячук.
Цій пані стало до вподоби приміщення загального користування після того, як вона купила собі квартиру №6 за вищевказаною адресою, не забувши оформити її на свою матір.
Якось так вийшло, що Заячук відразу знайшла спільну мову з сусідкою Оксаною Пиріг, яка мешкає в квартирі №6-а. Ця пані також сама не проживає за вказаною адресою, а вже давно промишляє здачею свого помешкання подобово сумнівним особам для гріховних утіх. Нещодавно, взагалі, «догралися» до того, що там було здійснено зґвалтування. Але що там зґвалтування, бізнес є бізнес. І Заячук досвід товарки став до снаги. І вона почала активні дії.
З першого дня Заячук квартиру почала використовувати для отримання доходів від здачі в оренду. Тим більше, що приклад було брати з кого. До речі, одного з орендарів вельмишановної пані Заячук такого собі пана Івановаса розшукує Інтерпол. Але цього їй стало замало. Вона розпочала незаконне перебудування частини горища, яке є площею загального користування. За її словами, розташування будинку в центрі міста дуже вигідно для здачі кімнат подобово.
І це відбувається не зважаючи на існуючий проект реконструкції даху будинку. Проте, такий варіант бізнес-вумен Заячук явно не підходив. Вона вирішила діяти за своїм власним сценарієм, за яким звикла жити й працювати сама. За принципом, що все вирішують гроші, Заячук плювала на думку співмешканців, на порядність при домовленостях.
До речі, вона також має відношення до афери у справі розселення мешканців будинку по вул. Сербській у Львові. Будинок було відремонтовано, але людям видавали ордери по два на одну квартиру.
Здається, що пані Заячук взагалі ніколи займатися банківською справою (не випадково ж банк «Львів» часом перебуває на грані банкрутства). Чи може в банку створили відповідну структуру, яка займається рейдерськими захватами та перебудовую приміщень, з порушеннями та без згоди мешканців будинків, а потім здачею їх в оренду?
Також стає зрозумілим, яким чином Заячук може поєднувати таку відповідальну роботу як член спостережної ради банку з роботою в київській будівельній фірмі «ЛКС», директором якої є почесний консул Ісландії в Україні і по сумісництву голова спостережної ради того ж банку «Львів» Костянтин Мальований. Може він знає звідки в пані банкірши така любов до незаконного будівництва?
До речі, сама банкірша має ще дві квартири в місті Львові, квартиру в Києві та завершує будову в передмісті Львова. Звідки ж такі статки в доволі молодої особи? Може якраз збанкрутілого банку?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Не розумію, звідки взялася інформація про те, що банк “Львів” — збанкрутілий, наскільки відомо всім адекватним людям, які цікавляться рейтингом фінансових установ , банк “Львів”- успішнна і процвітаюча фінансова установа. А на рахунок п.Заячук — можу запевнити, що це Людина з великої букви і з високими моральними цінностями.

  2. Цікавий крик душі заздрісної людини. На мою думку, вам треба занятися якимось ділом,а не підглядати в замочні скважини, хто виходить з квартири: власник, чи хтось інший. Бавте дітей, онуків, насолоджуйтесь, врешті решт, красою нашої природи :), а не виїдайте себе заздрістю. ну має людина можливість купити декілька квартир — молодець. Не буде ж вона жити у всіх і одразу — от і використовує їх з розумом.Це нормальна практика. Не подобається вона особисто Вам — не псуйте собі нерви навіть її імененем.
    А от за такі статейки, не підтверджені жодними фактами, варто було б і відповісти. І до чого тут її посада та інші люди?

  3. Заячук інтригантка з великої букви! так буде правильніше сказано. Разом з командою топ-менеджерів “розділа” бідного і дурного ісландця до нитки.І не треба її піарити шановні працівники реклами банку! в банку справді ситуація не з кращих,- але такі як Заячук продовжують добряче годуватись біля нього ( при чому все робить чужими руками) як біля свиноматки! цікаво, скільки це буде тривати?

  4. Складається враження, що Ірина зачепила чиїсь інтереси на горішніх приміщеннях. В таких ситуаціях виникає закономірне питання, а хто є той сусід, що претендує поруч на мансарду і чи в самого рильце не в “пушку”. бо від замітки пре ядом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ