Человек не терпит насилия!

ТАЄМНИЦЯ СЕРІЯЛУ «СІМПСОНИ»

pshhhenkk

Вітаю, колеги! 
 
На “Дурдомі” мені часто вказують на мій молодий вік і називають дитям. Що ж, це цілком заслужено. Я навіть маю привід цим пишатися. 
Адже ніхто з вас, дорослих, навідміну від дитини не поцікавиться, нащо прибирати мультики з телеефіру.
Досі думаєте, що міністерство цікавить розумовий розвиток малих українців і україночок? Та єжу понятно, що українські діти цікавлять їх найменше!
А в чомуж тоді річ? 
 
Про “Лунтіка”, “Машу і Мєдвєдєва Мєдвєдя”, “Шрека” , “Телепузиків” і т.д. і т.п. я промовчу. Їх лишень намотало на маховик репресій. До того ж “Телепузиків” і “Боба Губка” збирались прибрати ще за папєрєдніків. А тут вони просто необхідні для масовки. Щоб відволікти від головного- від таємниці серіялу “Сімпсони” 
 
То я продовжу про “Сімпсонів”. Специфіка цього серіялу така, що час від часу автори його переплітають з реальністю. А саме- в серіялі з’являються реальні люди, відтворюються історичні події. Це, вочевидь, мало наближувати, за задумом авторів, Сімпсонів до нас. Адже з роками вони перестали бути “середньостатистичною сім’єю”, якою були на початку серіалу. 
 
То от. У новому сезоні з’являється новий персонаж. І хто б ви думали цей персонаж? Та НАШ ГАРЯЧОЛЮБІМИЙ ПРЕЗИДЕНТ, трясця його!

От і вся розгадка отієї таємничої і раптової критики на адресу мультиків, серед яких ”Сімпсони”.

Тепер американська жовтошкіра сім’я приєдналась до таких борців проти режиму, як автори футболок “Спасибо жителям…” і бабця з котом. 
Отакеє от, малятка! Скандалі, інтрігі, розслєдуванія!durdom 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

12 ответов

  1. Относительно всех этих зарубежных мультиков, то я бы запретил такую бредятину. Только Дядя Скрудж чего то стоит, а все остально в том числе Симпсоны, Сауспарк и все остальное дрянь, расчитанная на недоразвитых. Каникулы в Простоквашино с котом Матроскиным можно смотреть много раз, а это..

  2. Херня написана от начала до конца. Запрет на мультфильмы инициировала Українська правовірна Греко-католицька церква. Ну а нацкомиссия обязана рассмотреть обращение. Так что идиотов ищите в другой комнате.

    Національна комісія з питань захисту моралі скликає спеціальне засідання, щоб подивитися, як низка популярних мультфільмів пливають на дітей.

    Про це повідомляє сайт Нацкомісії.

    Підставою для такого рішення послужило повідомлення про те, що дослідження популярних серед дітей мультфільмів “Губка Боб”, “Лунтік”, “Маша і Ведмідь”, “Телепузики”, “Покемони”, “Сімпсони” та багато інших, що, на думку осіб, які його підготували, несуть реальну загрозу дітям.

    Зокрема, згідно з дослідженням, перелічені мультфільми – “це експеримент над дітьми, в результаті якого з дітей та молоді сплановано формують в злочинців та збоченців”.

    За словами психолога Ірини Медведєвої, яку цитують у брошурі, 3-5-річні діти після перегляду таких мультфільмів “кривляються в присутності малознайомих дорослих, дражняться, голосно регочуть, демонстративно повторюючи різні безглуздя”.

    Що стосується “Телепузиків”, то, згідно з дослідженням, “це послідовне створення людини-дебіла, яка буде сидіти біля екрану з відкритим ротом і ковтати будь-яку інформацію”, що формує “психологію невдах” та пропагує гомосексуалізм.

    Популярний мультфільм “Покемони”, на думку авторів дослідження, “привчає дітей до садизму, негативно впливає на емоційний, фізичний та етичний розвиток дітей”. Також нібито були зафіксовані випадки, коли діти Туреччини уявляли себе покемонами і вистрибували з вікон.

    Улюблений дитячий персонаж Губка Боб нібито виховує у дітей гомосексуалізм та призводить до “отупіння” дітей.

    Герої “Маші і Ведмедя” та “Шрека” також пропагують садизм, збочення, спотворюють стосунки у родині тощо.

    Однак “найбільш небезпечним знаряддям статевої ідентифікації дитини є популярні японські мультики “Аніме”, йдеться в дослідженні.

    А мультфільми Діснея дослідники називають “порнографією”, “смакуванням зла”, “дитячими гей-парадами”.

    Серед мультиків, які, згідно з результатами дослідження не рекомендують до перегляду – “Вінкс”, “Мадагаскар”, “Вулиці Сезам”, “Робоцип”, “Вавілон-5”, “Критик”, “Південний парк”, “Міккі Маус”, “Попелюшка”, “Красуня і чудовисько”, “Гуффі і його команда”, “Король лев”, “Книга джунглів”, “Дамбо”, “101 далматинець”, “Піннокіо” тощо.

    Автори дослідження (їхні імена та прізвища не вказані) закликають громадськість звертатися до президента, депутатів Верховної Ради, Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення з метою заборони перелічених мультфільмів в Україні.

    Брошура з дослідженням розміщена на сайті “Під Покровом пресвятої Богородиці”, який веде Українська правовірна Греко-католицька церква.

    “Мультфільми. Загроза для наших дітей”

    Пропонуємо Вам нову брошюрку “Мультфільми. Загроза для наших дітей”

    На 56 сторінках аналізуються сьогоднішні мультфільми: Губка Боб, Лунтік, Маша і Ведмідь, Телепузики, Покемони, Сімпсони, Футурама, Аніме, Гріфіни, мультфільми Уолта Діснея та інші. В результаті досліджень, виявилося, що ці всі мультфільми – це спецпроекти, спрямовані на руйнування сімї, пропаганду збочень, наркоманії та іншого. Хто б міг наприклад, подумати, що Губка Боб – це гомосексуаліст, Маша та ведмідь – ювенальний мультфільм, а розповсюджені мультфільми “Аніме” – ЦЕ НАЙБІЛЬША ПРОПАГАНДА ГЕНДЕРУ! Вкінці брошюрки пропонуємо вам – вихід зі ситуації
    — взірці листів, контакти та поради.

    Брошурку ви можете переглянути у вигляді пдф або одержати друкований варіант, написавши на цей емайл [email protected]

    Окрім того, заоохочуємо написати кожного з вас лист у Національно-експертну комісію з питань захисту суспільної моралі, депутатам ВР з метою заборони цих мультспецпроектів в Україні.

    [www.pokrov.lviv.ua].

  3. Вот это новость, никогда бы не подумал, что в Украине исследованием и психоанализом мультфильмов занимается Українська правовірна Греко-католицька церква. Каким образом они созывают и содержат такую высокопрофессиональную экспертную группу?

  4. Уважаемый администратор сайта. Буду писать с “гнусными матюками”, поэтому заранее прошу извинить меня, а комментарии не уничтожать. Внимательно прочитал Вашу статью про детские мультфильмы и сразу вспомнил анекдот: “Сын и папа. Папа, что такое опешил? Сынок, это то-же что и охуел, только немножко”. Сайту “Під Покровом пресвятої Богородиці”, який веде Українська правовірна Греко-католицька церква, что, нечем заниматься??? Пусть обращают людей к БОГУ, а не занимаются разной х…ней. Аналитики мультфильмов. Действительно, когда БОГ хочет наказать, он отнимает разум. Так и хочется сказать — “Дайте слово Степану Бандері”. Какой конченой тварью надо быть, чтобы мультики “Золушка”, “Маша и медведь”, “Король лев”, “101 далматинец” отнести к порнографии, “смакуванню” зла и детскими “гей парадами”. Тварью. Кстати, в следующих “дослидженнях” рекомендую вам провести исследование мультфильмов “Малыш и Карлсон” (однополая дружба Малыша и Карлсона”), “Трое из Простоквашино” (трое однополых субъектов живут в одном доме, потом к ним еще присоединяется птичка), а самый шедевр — исследовать мультик “Ну погоди”, который так и брызжет насилием. Вот будет хохма, суки вы тупые. Вот народ Украины порадуется, что его мораль блюдут. Кстати, очень хочется услышать фамилии этих глубокоуважаемых ЧЛЕНОВ это нацкомиссии. Очень. И очень хочется услышать попов, которые комментируют это. И напомнить попам, что Украина государство светское. С ком. приветом, попы-пакемоны. Жду следующих ваших исследований мультиков о которых я написал в комментарии. PS: как то вспомнилось, что есть попы и есть священники. PPS: посмотрите на свои машины и вспомните, что ИИСУС ездил на простом осле…

  5. В Української правовірної Греко-католицької церкви є другі засоби боротьби з мультфільмами — це молитва і піст. А писати всякі звернення та аналізи то скоріше від сатани а не від бога.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

8787

8787

В Николаеве подложили бомбу члену преступной группировки Титова

В Центральном районе Николаева утром 20 июля возле двора дома 36-летнего местного жителя обнаружили предметы, которые могут быть взрывоопасными.  Об…
Жизнь -- боль

Жизнь -- боль

  “ОРД”
НОВОСТИ