Человек не терпит насилия!

Беспредел в центре Киева

В ЗМІ уже неодноразово з»явлалась інформація про ПАТ «Український зональний науково – дослідний і проектний інститут по цивільному будівництву», — ПАТ «КиївЗНДІЕП» та його керівника – Шахнову Валентину. Доречі, ПАТ «КиївЗНДІЕП» — акціонерне товариство 100 відсотків акцій якого належать державі в особі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства.
Так от, керівник вказаного підприємства призначається на посаду наказом Міністра регіонального розвитку , будівництва та житлово – комунального господарства, після чого з таким керівником укладається контракт, терміном на 5 років. Такий документ має типову форму, що затверджена Кабінетом міністрів України для керівників підприємств, що входять до сфери управління держави.
Проте не буду багато писати про підприємство, з 2010 року (з поверненням на керівну посаду Шахнової В.М.) воно практично не веде статутної діяльності. Та, власне, втратило статус базового інституту з цивільного будівництва.
Тема цієї статті навіть не проблеми ПАТ «КиївЗНДІЕП», а злочинна діяльність його керівника, самовпевненої амбіційної жінки, що протягом уже більше двох років під носом у наших правоохоронних органів у самому центрі столиці займається підробкою первинних бухгалтерських документів, що відповідно призводить до злочинного зменшення суми податкових зобов’язань; водить «за ніс» профільне міністерство, звітуючи про виконання вигаданих фінансових планів.
Безкарність та почуття всемогутності призвели до того, що пані В.Шахнова геть зовсім перестала хоча б трішки «замітати сліди» та докотилась до того, що сміливо подає до державних установ явно фальшиві бухгалтерські документи, що протирічать один одному. Проте зазначені почуття у керівника ПАТ «КиївЗНДІЕП» з’явились не на пустому місці. Зі слів самої В. Шахнової, вона користується безмежною підтримкою прем’єр міністра України Миколи Азарова та його сина Олексія Азарова. Підтримка М. Азарова — це не лише бізнес інтереси чи стара провірена роками дружба із В.Шахновою. Пані Валентина перебуває , з її слів, майже у статусі другої законної дружини зазначеного високопосадовця. Чи так воно є на практиці як звучить в теорії автору звісно ж невідомо, проте відомо інше – вказана історія має чималий вплив на деяких правоохоронців Печерського району м. Києва.
Як відомо автору, правоохоронні органи різних рівнів неодноразово намагались притягнути В.Шахнову до кримінальної відповідальності за період з 2008 по 2010 р.р. Нажаль результату так і не досягли. Чи тому, що погано старались, чи тому, що як любить повторяти керівник ПАТ «КиївЗНДІЕП» — «у мене завжди хватить коштів відкупитись, а у вас?????».
Так от, автор зовсім не планує втомлювати ВАС довгими розповідями про старі «грішки» В. Шахнової і з ВАШОГО дозволу перейде до тих злочинних, на його думку дій, що розпочались з кінця 2010 року та тривають досі.
Отже, повернувшись до кермування ПАТ «КиївЗНДІЕП» В. Шахнова, після тривалого (більш як півтора року) періоду безробіття, у першу чергу вирішила поповнити свої фінансові резерви. Самим легким та швидким способом поповнення вмісту власного карману стала примітивна процедура, що полягала в наступному – близько 20 000 (тільки вдумайтесь) кв.м. на бульварі Лесі Українки (ст.. метро «Печерськ») було здано в оренду приватним підприємствам. Щоб зменшити місячний фонд заробітної плати фахівцям, що працювали в інституті В.Шахнова створила відповідні умови, при яких половина з них змушена була написати заяви на звільнення, а іншу половину просто скоротили. Ось так із 350 співробітників в ПАТ «КиївЗНДІЕП» залишилось працювати аж 35 (тути ж входить і технічний персонал).
Проте бажання В.Шахнової швидко розбагатіти напевне, на думку автора, а можливо звичайна жадність, майже «змусили» керівника ПАТ «КиївЗНДІЕП» не тільки позбутись «лишніх» працівників, але й не виплатити їм належні при звільненні кошти.
От так і розпочалась епопея з фальшивими «бумажками»… Колишні співробітники, так і не отримавши жодних фінансових виплат, почали звертатись до районних судів із позовними заявами про стягнення належних при звільненні грошових коштів.
В.Шахнова, звісно, підрахувавши можливі фінансові збитки, почала фантазувати на тему: «як зробити так, щоб нічого не платити, а ще краще, щоб заплатили їй, тобто ПАТ «КиївЗНДІЕП»».Як відомо у фантазій меж немає, а тут ще й фінансові можливості вказаної пані… Як наслідок нею було сфальсифіковано відомості та видаткові касові ордери по виплаті заробітної плати працівникам, уже колишнім. Проте зробила В.Шахнова це хитро, просто «допечатала» у відомостях по виплаті заробітної плати цифри, звісно в напрямку збільшення суми. І що накажете робити обманутому працівнику??? Адже підпис насправді його, проте такої суми він не отримував. Звісно експертиза йому не помічник. Скажете звітність підприємства до відповідних державних органів??? Не тут то було, пані Шахнова фальсифікувала і дані, внесені ПАТ «КиївЗНДІЕП» до пенсійного фонду Печерського району м. Києва. Як? Та дуже просто, на підставі сфальшованих нею наказів та табелів обліку робочого часу, зменшила співробітникам місячну заробітну плату за період більше року, внесла коригувальні дані до Пенсійного фонду Печерського району м. Києва. Як наслідок державний бюджет недоотримав більше 1 000 000 (одного міліонна) грн.., а колишні співробітники – пенсіонери ПАТ «КиївЗНДІЕП» досі не можуть розібратись із пенсійними виплатами, що значно зменшились.
От і вийшла ситуація, що у Пенсійному фонді, одні данні по працівникам ПАТ «КиївЗНДІЕП», згідно поданих ПАТ «КиївЗНДІЕП» відомостей по виплаті заробітної плати вони інші, а у Податкові інспекції зовсім треті цифри, автор має зазначити, що реальні, адже коригування поданої підприємством податкової звітності форми 1-ДФ не передбачено законодавством України.
Що до видаткових касових ордерів. Тут політ фантазії В. Шахнової не було обмежено нічим. Створивши на підприємстві практику, при якій співробітники змушені були підписувати видаткові касові ордери без зазначення цільового призначення отриманих коштів (лякала кого чим, і звільненням, і тим, що взагалі не розрахується) дало їй можливість дописувати таке призначення згодом так би мовити «відповідно до ситуації». Не боїться наша героїня і корінці чеків по яким з її слів знімались кошти з банківського рахунку підприємства додавати. Те що цільове призначення начебто виданих по видатковому касовому ордеру коштів і цільове призначення коштів знятих по чеку ніколи не співпаде В. Шахнову ніскілечки не бентежить. Та й чого їй переживати……чи не так?
Автор потішить, ВАС, шановні читачі, ще одним фактом із бурхливої діяльності керівника ПАТ «КиївЗНДІЕП». Усім нам відома народна приказка «грошей багато не буває». От одного дня Валентина Шахнова вирішила продати ПАТ «КиївЗНДІЕП» належний їй автомобіль Тойота Ленд Крузер. За 300 000 грн. Чому б і ні. Авто після чергового ДТП взагалі ремонту не підлягало. Та хіба ж це проблема, якщо підприємство платить? От з’явилась оцінка вказаного авто, наказ на Т.в.о. Генерального директора на вказаний день (підписувати договір купівлі – продажу автомобіля і як продавець і як покупець, погодьтесь, занадто очевидно)))), власне сам договір купівлі – продажу авто. Навіть вартість автомобіля В.Шахновій підприємством було сплачено. От тільки хтось із колишніх співробітників звернувся із заявою до правоохоронних органів м. Києва і до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства. Перевіряючим органам не було що показувати і пані Шахнова терміново звернулась до суду, правильно, із позовною заявою про визнання договору купівлі – продажу автомобіля недійсним. Рішення набрало законної сили, що не дивно, і тепер наша героїня має що показати бажаючим. Правда один факт із усієї цієї історії змушує посміхатись. Отримані по договору кошти за авто В.Шахнова на розрахунковий рахунок підприємства так і не внесла….
У автора є інформація, що усі злочинні дії В.Шахнової прикриваються лише з однією метою. Пані потрібен час аби оформити свідоцтва на право власності на офісні приміщення по бульвару Л.Українки в м. Києві. Саме, ті, про які йшла мова вище, загальною площею близько 20 000 кв.м. Власне свідоцтва у пані Шахнової уже є, правда без реєстраційного номера в Управлінні комунальної власності м. Києва. Завдання тепер «відстояти» їх в судах. А потім….процедура приватизації. Автор звертає увагу читачів, що ПАТ «КиївЗНДІЕП» входить до переліку об’єктів заборонених до приватизації… Так от, інформація в наступному – М. Азаров готовить ПАТ «КиївЗНДІЕП» для свого сина Олексія Азарова.
Автор, з ВАШОГО дозволу, шановні читачі, на хвилинку повернеться до колишніх співробітників ПАТ «КиївЗНДІЕП», про яких розповідав вище. Обурені явно злочинними діями В. Шахнової багато із них звертались до правоохоронних органів Печерського району м. Києва. На деякі заяви про вчинення злочину навіть була реакція прокуратури та міліції Печерського району. Є постанови про порушення кримінальних справ, однак по факту. Проти відомої в районі багатої пані жодної кримінальної справи правоохоронці так і не порушили!!! Та власне уже більше року, з моменту винесення першої постанови про порушення кримінальної справи, жодних слідчих дій ніхто не проводив, мовляв шукають пані В. Шахнову, знайти не можуть, аби пояснення відібрати. Оце слухають заявники, багато з них шановані наукові співробітники уже на пенсії. Шукають В.Шахнову усюди, і на робочому місці, і в гуртожитку ПАТ «КиївЗНДІЕП» по вул.. Командарма Камєнєва, 6а, де вона і зареєстрована і проживає, доречі з деякими співробітниками прокуратури Печерського району м. Києва.
І, отже, підсумок – З моменту свого тріумфального повернення на посаду Генерального директора ПАТ «КиївЗНДІЕП» в 2010 році пані В.Шахнова по «грубим» підрахункам автора встигла обдурити державу на не менш як 1 000 000 млн. грн.., співробітників, нехай і колишніх на суму не меншу зазначеної (автор повідомляє, що багато хто уже має на руках рішення судів, що набрали законної сили, про стягнення з ПАТ «КиївЗНДІЕП» на їх користь належних при звільненні грошових коштів, деякі навіть встигли звернутись до ВДВС Печерського РУЮ в м. Києві), продати інституту своє авто, скасувати договір купівлі – продажу, проте отримати кошти за продаж вказаного авто від підприємства, а це 300 000 (добавте, шановні читачі витрати на сплату відповідного податку, при оформлені продажу, який пані Шахнова сплатила звісно за рахунок ПАТ «КиївЗНДІЕП»), підробити по усім звільненим співробітникам первинні бухгалтерські документи (відомості на виплату ЗП, видаткові касові ордери), табелі обліку робочого часу, накази по підприємству, в тому числі за підписом попереднього керівництва. Але саме більше її досягнення полягає в тому, що пані Шахнова може дозволити собі безнаказано ходити перед самим носом у ВАС, шановні співробітники правоохоронних органів, і надалі вважати, що у неї «завжди хватить коштів відкупитись»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. А денег хватит откупится от Бога, и от личной совести если она есть????
    “Украл чужое-потерял свое!” Обычно вылазит здоровьем………
    Бывший сотрудник КиевЗНИИЕП!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ