Человек не терпит насилия!

Призначений новий Голова СБУ

Хтось може сказати які є вже нові перепризначення в СБУ після приходу нового Голови

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

117 ответов

  1. Скокка ему,этому В.Быку, годков от роду? Кто его лоббировал? Интересно, эт тот что сдал росиянам всю сеть в Приднестровье,аль нет?

  2. Какую ещё ,,сеть,, — у
    нас там небыло
    серёзных оперативных
    позиций… -да и при чём
    здесь Бик, он что
    выходец с СЗР? -он же с
    СБ (если не
    ошибаюсь…) ,что он
    мог сдать?

  3. Кразу! Пусть даже не серьезные так называемые агентурные позиции.
    А за что этому В.Быку прыщавый дал хенерала? Может быть за плодотворное сотрудничество с Леви? Или за создание отдела из-за которого, после выпендривания тимошеницы и пастора слетели Павленко и все те,кто создавал этот отдел для защиты инфы. Тепрь вот Бык во главе этого зародыша из ДК конторы.

  4. в том-то и дело — Бик проходил службу в СБ (на-сколько я понял, потому что ранее о нём я ничего не слышал), а к СЗР или ГУР он отношения не имел — соответственно и ни какой информацией об агентуре НЕ ВЛАДЕЛ!

  5. Для тех кто не в курсе- генерал — майор Бик Владимир Валентинович долгие годы был заступником начальника Департаменту — начальником Головного управління контррозвідувальних заходів Департаменту контррозвідки СБ України. Кадровый контрразведчик. Руководил ГУ в ДКР при Комиссарове, Галамбе, Павленко, Седельникове. Причём Галамба в 2005-ом был в главке КРЗ у него замом.

  6. Это уже интересно!Получается,он вплотную контачил с розвыдниками из ФСБ? Почему же он их сдал? Кто заставил? Тем более был наиболее частым гостем в стенах российской конторы. Такой длиный послужной карьерный рост и только в ДКР свидетельствует о талантливости эннтого человека.Он что воспитанник от управы Полковниченко. Случаем не из того же учебного заведения, что и Полкаш? Манеры уж больно схожие.

  7. маленький Мук або великий Пук! Всі з нетерпінням і тоталізаторним азартом чекали на фейєрверк майбутніх призначень у Службі. Але як видно ці призначення залишаться в уяві тих, хто їх очікував. По-перше: стайки та групки потенційних кандидатів на керівництво ЦА поволі розпорошуються, бо члени та членики починають розуміти що в них тупо не вистачить кешу сплатити за проїзд (ввибачте -вїзд). По-друге: діючи кацарупи вже мабудь язиками порозвальцювали “новим сбушнікам” дупи до розміру каналізаційних люків та несуть “останні крихти” як бджоли у листопаді. Навідь дядя “Петья” нічого вдіяти не може. таке собі смт. СБУ серед пустелі Україна. От горе то яке, бідолахи!!!

  8. А можливо, просто кандидати “бздять” до виборів у ВР світитись як члени команди “Калінин і Ко”, тому і гальмують…

  9. Мне кажется что СБУ на сегодняшний день просто некомпетентны что бы задокументировать более менее коррупционного мента, либо просто не хотят — саботируют работу. Вот реальная фвктура, однако никто не может хотябы хорошенько отработать и посмотреть что вылезит дальше: “Квартирные махинации начальника УВБ Днепропетровска полковника Матвиенко В.П.”

  10. Дааааааа пропала наша контора. Уже нікому не цікава тема нового Голови. Хоча про його діяльність і так нічого не чути.

  11. А що ви, шановний, хтіли??? Ви що, і на спрвді думку маєте, про те що ця служба працює??? ТАк, ВОНА працює, тобто співрбітники приходять на робочі місця, відсиджують дупу до вечора і йдуть собі по своїх справах. Папери переписують і пересилають один одному, цигарками самлять кожні 15 хвилин, пиздять за шашлики та шалав із віддлу ОТЗ. Трішечки щимлять комерсів (звісно ті, кому довірено кормчими). ВСЕ!!!!!! Життя заклякло. Нікого ця служба не колише і не зітхає, хоч там новий Голова, хоч три нових Голови. Підірвали пів Дніпра, тай хай собі! Щось шукають по біллінгу))))) Так, це звісно метод, метод кропіткий і дієвий виключоно стосовно школярів та пяних дурнів, що дзвонять про “замінування школи” або “магазину пиво/води”. Коли бомби кладуть до сміттярен як яйця до корзин, то слубі слід візнати, що не відслідковується канал збуту вибухівки, не має контролю за оргзлочинністю, відсутня агентура у деструктивних сектах та псевдолівацьких організаціях, військова контррозвідка дрихне як днювальний на тумбочці, аналітичні підрозділи займаються не аналітикою стану в країні, а “анеалитьлика нам”. Сумно підсумуючи має що нас мають, а хто нас має ми поняття не маємо!

  12. Сергей Васильевич, спаибо Вам за всё. Было очень приятно работать под Вашим руководством (на завиду киевлянам!!!). Удачи Вам. Пусть у Вас будет всё ОК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. “К” — это сильно искалеченная копия губопа, а дкзед — вообще выродок обхсс налоговой милиции. А будет с ними то же самое, что и происходит счас.

  14. Привітайте Кузьмака Олександра Степановича (колишній співробітник ВКР СБУ по Прикордонним військам України) з отриманням військового звання — ПОЛКОВНИК. Як говорять колеги з Хмельницького СБУ, де проходить службу Кузя, звання присвоїли при допомозі ВБ Хмельницького СБУ та кришування нелегалів в Хмельницькій обл. (діаспора молдован, циган, пакистанців та ін.)

  15. Перший заступник глави СБУ носить швейцарський годинник з білого золота вартістю від $32 000 до 38 000. А в його декларації за 2011 рік значиться 231 тис. грн сукупної суми доходу.

    Про це у своєму Facebook пише фотокореспондент Влад Содель.

    «Володимир Рокитський і його Breguet Classique Complications модель “Reveil du Tsar Alarm” з білого золота за ціною в $ від 32 000 до 38 000. Рокитський, судячи з його біографії, ніколи не займався бізнесом. У його декларації за 2011 рік значиться 231397 грн сукупної суми доходу. Тобто, якщо рахувати за мінімальною ціною цього годинника, то Рокитський цілий рік з хвостиком працював тільки на швейцарський «будильник» на лівій руці», — пише фотограф.

    Содель також зазначив, що американський колега Рокитського Кеннет Бредлі (на фото зліва) носить годинник значно дешевший.

    Фото:

    http://static.zn.ua//system/ckeditor_assets/pictures/000/0 03/123/content_сбу1.jpg?1337783123

  16. Сердешно поздравляю Александра Кузьмука с присвоением звания .Заслужил — получи ! А “всем “черноротым” — наше “с кисточкой” !

  17. От біда, так біда! Злапали генерала на хронометрі! До речі Рокитський досить “білий” генерал, службіст та непоганий керівник. Репутацію дієвого приборкувача оргзлочинності він набував ще у відділ “К” УСБУ по м.києву та Київській області на офіцкрських та керівних посадах. І бандоту “тіпа” Черепа, Авдишева, Киселя та подібних поприбирав з тіла країни він та його підлеглі. За це ми раптом забули. Раптом всі забули, що на Україні кожна керівна посада в будь якій державній організації це апріорі — фазенда, з якої ти повинен годуватися і годувати свого барона, а той свого графа, а той свого князя, а той …. Читачі та писачі праві в одному, не до лиця лицарю цяцьками блимати перед іншими лицярями. Перед голотою можна, щоб голота поважала. Це там за Атлантикою бути мільярдером і носити кілька років джинси за 20 баксів вважається правилом гарного тону, бо всі громадяни ностяь джинси за 20 доларів. В нас якщо генерал СБУ приїде на роботу у тролейбусі та пішки пройде від Університету до Володимирської всі скажуть — “біднесенький та ще й дурнесенький”, а не дай Бог приїде на ровері “Україна” звільнять швиденько “за станом писхічного здоровя”. Хай краще носять годинники, аби не яйця Фаберже на пузі.

  18. А мы все вместе с Вами для них быдло бессловесное. Та хотели они на нас срать с высокой башни, и все наши комментарии и возмущения только веселят их, типа смотри как жжужат. Результатов ноль. Президент сам поощряет такое поведение, взял бы да прилюдно приказал налоговой, сбу и прокуратуре провести сверку по декларациям о доходах, сверили с расходами, допрос с участием полиграфа, по результатам все в тюрьму, майно конфискация и в фонд детских домов, и др. нуждающихся организаций. А так мы с вами здесь повозмущались- на этом все и закончилось. Вот вам еще один пример полковника милиции скота редкого,милионер,даже не скрывает этого, читайте: “Квартирные махинации и др.служебные действия полковника Матвиенко В.П.” Так он даже не скрывает что возит регулярно в Киев, и кто его будет проверять?

  19. Спеціяльно для гр. “обективно”.
    Для того, що би вашу мрію здійснити в країні необхідно сгуртувати та очолити немалу кількість осіб, які зголосилися взяти на свою совість безкомпромісно пройти по містам і селам “вогнем і зельонкою” — кого з державних мерзотників “спалити”, а кому “лоба зеленим хрестом намітити”. Вже це було — і червоний террор і ВЧК і трибунали 3х8х365. Ніхто сьогодні свої руки червоним незабагрить задля високої ідеї, бо нема керманича, нема живого “Бога” іменем якого можна відпустити всі гріхи та випустити кулю в зелений хрест на лобі. (згадайте “Начальника Чукотки”: — іменем революціїї….Та хай іменем гори Фудзіями..) На мою думку тільки харизматичний лідер, який буде кожну хвилину відверто жити так (а не демонструвати) як живуть містяни, робітники, селяни, жіночки в ятках, солдатики у війську, кондуктор в тролейбусі…. тоді він зможе сказати “роби як я, роби разом зі мною, роби краще нас”, а хто не з нами — візьми того за бари та приведи на площу Незалежності хай на того громадяни поплюють міжіочі. А поки що будемо милуватися шикарними годинниками та каблучами. В цьому теж є сенс — від високої моди не відстанеш… як у анекдоті “- а це наша шльнодра! — на наша шльондра краще!

  20. УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 438/2012
    Про звільнення В.Рокитського з посади першого заступника Голови Служби безпеки України – начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України

    Звільнити РОКИТСЬКОГО Володимира Георгійовича з посади першого заступника Голови Служби безпеки України — начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України.

    Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ

    5 липня 2012 року

    УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 440/2012
    Про призначення О.Якименка першим заступником Голови Служби безпеки України – начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України

    Призначити ЯКИМЕНКА Олександра Григоровича першим заступником Голови Служби безпеки України – начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України.

    Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ

    5 липня 2012 року

  21. Интересно, отстоит ли новый руководитель ГУ “К” “зубы” конторы, которые выпадут после вступления в силу нового УПК…

  22. Один заработал на безбедную старость, теперь другой поработает. Стране опять жирная дуля, что касается непосредственного выполнения должностных обязанностей. Главное, чтоб новый мордожопый ровно дышал в сторону ФСБ и стоматологу отстегивал, а остальное пофиг… Ублюдки без чести и совести.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ