Человек не терпит насилия!

В смертельному ДТП 31 грудня винен нач ДАІ ПАК Віктор

31.12.2011 Хоптян, Бортняк і Пак від обіду в ресторані «Хутір» почали пиячити і закінчили біля 20.00 баром міста Скалат.Так як Хоптян був в такому стані, що допускати до керування автомобілем його було страшно, за кермо Тойоти визвався сісти по проханню Бортняка сраколиз Пак , який був трохи тверезіший .
Така їзда привела до того, що при здійснені обгону на складній ділянці дороги автомобіль Бортняка «проскочив» а Пак який їхав слідом не встиг.
Встановлено особу водія автомобіля якого обганяли .
Заторможена реакція не дозволила справитись з керуванням але розуму і скотства хватило, щоб зупинитись відкрутити номерні знаки з автомобіля і втекти залишивши потерпілих в небезпеці, які були при свідомості і все бачили.
ГАНЬБА,ГАНЬБА,ГАНЬБА!!!.
Пак разом з пияком Бортняком опозорили своїм вчинком всіх міліціонерів Тернопільської області.
За чим дивились і чому не доповіли Першій Особі працівники СБУ, що губернатор на Тернопіллі останнім часом «присів на стакан». Безконтрольність і вседозволеність трьох пияків привела до фатальних наслідків.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

67 ответов

  1. Вишневський продовжує атакувати навчальні заклади автошколи,чому він атестований знаходиться в МРЕО, якщо там всіх розатестували

  2. Чи знає Саак? Що Вишневський з Морозом відкривають свій комісійний,щоб виписувати довідки-рахунки, які за 150 грн підскочили до півтори тисячі грн.

  3. Вишневський в МРЕО тільки гроші збирає , зранку в нього плавання з Банахом, в обід з Кольцовим, а увечрі з Морозом,скоро він поміняє Пака.

  4. Затихли? ОТОЖ! готуйтесь, Матрифало Андрыйко — це не ПАК, цей панькатися не буде, цей таксу збільшить вдвічі, на деняких точках — втричі. Бабло треба відробляти, за посаду кинуте. От вам всім і МВС України, цікаво, чи знає про такі “кадрові призначення” Адміністрація Президента?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ