Человек не терпит насилия!

Новости Луганской таможни

Всех с наступившим Новым Годом!
Оптимизма, здоровья и веры в свои силы!
Луганская таможня вступила в новый год в обновленном составе. И хотя сокращение не минуло ее стороной, хочется верить, что коллектив сохранит боеспособность и достойно справится с возложенными на него задачами.
Уважаемая таможня, стабильности тебе и твоим сотрудникам и … только позитивных новостей!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

1 250 ответов

  1. Дружок, ты бы не очень фразами бросался, В Алчевске, шо там вибухнуло в казарме? То-то, так что не сцы, твое время, опездал, тоже придет, неизбежно…

  2. Подозрительно тихо….. А раньше были времена…. говно лилось ежедневно. Сейчас своих жертв жрёте не в переносном смысле, а как положено каннибалам — свеженькими?! Ни заклятых друзей, ни заклятых подружаек не слышно. Скучно жить стало бля…Но знаю не всем. У некоторых рукава закатаны, чтобы кровью не испачкаться.

  3. После Нового года все поменяется. Дядя Вася поедет работать в другое место, которое он пока не нашёл, Андрей вообще уже приехал… Под вопросом постовики, но там тоже будет зачистка, службам срочно нужен резонанс, так что ждите подарков к Новому и в Новом году.

  4. Да не будет ничего Вась Вась как был быдлом так быдлом и здохнет, а своих корешей он как обычно в его разумении кинет

  5. Башинский, ты урод, хорош пацанов грабить! Тварь ты мерзкая! Возьми своими лапами загрибущими хоть раз бабло от контры. Ссышь пидар! Ты всегда был шавкой и подставлял инспекторов, начальству жопу лизал! На тебя будем писать коллективное письмо в генпрокуратуру. Факты есть!

  6. Полностью согласен с “Изварино”, на башика, у определенных структур, есть уже целый том конкретной компры, но это хитрая тварь, он вставит пацанов, а сам, как обычно, будет не у дел. Но и на хитрую жопу есть хрен в винтом.

  7. Как это ни прискорбно ребята- это система, ее трудно переделать. Крайний всегда инспектор, а начальнику нихуя у вас сделать не получиться только себе гимор наживете…

  8. Поздравляю всех женщин Луганской таможни с праздником Международного женского дня! Всем желаю здоровья, счастья, любви и всего наилучшего!

  9. МОБІЛЬНІ ГРУПИ АБО PERPETUUM MOBILE БЕЗГЛУЗДЯ?
    Цього тижня на подвір’ї Уряду із помпою та пафосом Гройсман, Данилюк та Насіров презентували так звані «чорні сотні», чи то пак «мобільні групи» — збірна солянка (або зведена рота) з митників, податкових міліціонерів, поліцейських та прикордонників. Позиціонувалося все це дійство як мегареформа та потужний засіб наведення порядку на митницях.
    За цей час своє вагоме «фе» нововведенню встигло висловити немало поважного експертного люду. Мушу вкласти свою лепту до спільної справи.
    Перш за все, вважаю, що подібний підрозділ оперативного реагування митній службі об’єктивно потрібен. У цивілізованих країнах митні адміністрації мають у своєму складі його аналоги. Наприклад: Zollkriminalamt у Німеччина або спецгрупи ІСЕ у Сполучених Штатах. Браві митні хлопці, обвішані зброєю та спецзасобами (для мілітаристів додаю трошки фото) можуть з ноги винести двері у склад, де зберігається незаконно ввезений китайський контрафакт. Зупинити посеред траси всередині країни фуру з турецькими овочами, випотрошити її та витягти з неї контрабандний алкоголь. Влаштувати маскі-шоу на підпільній фабриці сигарет та покласти мордою у підлогу не офісних клерків, а справжніх мафіозо.
    Але для проведення повномасштабних оперативних заходів як на кордоні, так і у будь-якому місці митної території іноземним митникам вистачає власних зусиль, сил, засобів і законних повноважень! У нашій же країні митниця не те що не отримала статусу повноцінного правоохоронного органу, а і втратила майже всі залишки охоронної функції. Завдяки баригам, шахраям і профанам при владі люди в митній формі перестали обороняти економічну безпеку, а стали збирати бабло в бюджет та у приватні кишені. І такий стан речей влаштовував у тому числі корупціонерів всередині митної системи – адже збирати бабло значно приємніше та корисніше, ніж шукати якісь наркотики. У той же час, всі правоохоронні органи країни вдають, що борються з контрабандою. Скоро такими темпами і рибінспектори будуть дертися до ЗМК… Як каже прислів’я – «у семи нянек…» На моє особисте переконання, оперативний спецпідрозділ по боротьбі з контрабандою потрібен саме МИТНІЙ СЛУЖБІ – без залучення інших органів. Бо потрібно нарешті вже зайнятися ділом, а не баблом. Нормальну міжвідомчу співпрацю можна організувати і без постійно діючих спільних груп із незрозумілим правовим статусом…
    Заступник голови ДФС Продан коментував, що мобільні групи в основному будуть припиняти митні правопорушення у пунктах пропуску на кордоні (найбільш грубі і зухвалі схеми). А чи вивчався при цьому досвід, як кажуть, «злочинних паперєдніков»? Автору цих строк, каюся, доводилося у свій час брати участь у зондеркомандах, які проводили «раптові заходи» і «контрольні заходи». Після того, як оперативна група виявляла свою присутність у зоні діяльності певної митниці — з блискавичною швидкістю всі стрьомні рухи вантажів припинялися. Шахраї не дурні, і сарафанне радіо у них працює на повну потужність. Ділки миттєво приймали рішення, чи перечекати, кинувши вантаж на польський склад поблизу кордону, або перенаправити потоки на сусідні пункти пропуску або на сусідні митниці. Як наслідок, часто на виході від «контрольного заходу» получався пшик.
    У нашому випадку, добре якщо у «мобільних груп » вистачить розуму не їхати до пункту пропуску на автомобілі з міліцейською розфарбовкою із включеними мігалками….
    «Мобільним групам» поставлене завдання контролювати митників (із у 10 разів меншою зарплатою) та боротися із корупцією на митниці. Але ж для того, щоб зробити показник на дріб’язкових справах і викрити старшого державного інспектора Пупкіна на хабарі у 100 доларів США – багато розуму не треба. Із цим прекрасно справляться ті ж дармоїди із ВБ ДФС. А от для того, щоб протягнути через кордон фуру побутової техніки під виглядом будматеріалів, на лапу потрібно давати вже не інcпектору Пупкіну, і не 100 баксів. Корупційні ниточки тягнуться до кабінетів губернаторів, керівників місцевих органів влади, правоохоронців – або прямо до Києва. Митник же Пупкін виступає у якості безмолвного виконавця усного наказу «цю машину не чіпать» — бо якщо відмовиться, то скоро йому влаштують показове затримання на на хабарі 100 баксів. То може хлопцям з мобільних груп для припинення масштабної корупції не слід було з Грушевського та Львівської іхати взагалі– а одразу пакувати своє ж керівництво?
    Під час презентації «мобільних груп» міністр фінансів знову затягнув стару пісню наших політиканів: «…половина всіх надходжень від Державної фіскальної служби. Збільшення цих надходжень означає додатковий ресурс для збільшення зарплат та соціальних виплат». Чим зробив ту ж помилку, що і багато політиканів до нього. Не можна давати правоохоронному підрозділу завдання по мобілізації збору податків. Не можна, прикриваючись правоохоронною діяльністю, втручатися у митне оформлення по поводу і без повода – це пряма дорога до корупції!
    Не можна вимагати «економічного ефекту від боротьби з порушеннями митних правил»! Все що можна зробити в рамках правоохоронної діяльності – це добряче дати шахраю по рукам. А якщо почати давати по рукам всім, хто на це заслуговує, то надходження у короткотерміновій перспективі впадуть! Бо скільки товарів оформлюється каналами сірого імпорту – через технічних імпортерів шахрайського ґатунку. Якщо їх прикрити – то вони перестануть платити і ті крихти, що зараз сплачують. Але прикривати треба. Детінізація економіки (і збільшення податкових надходжень буде лише тоді, коли бізнес буде чітко розуміти із численними наглядними прикладами: Той, хто порушує митне і податкове законодавство – отримає від держави дуже боляче по рукам (аж до перспективи сісти в тюрму!). Без шансів домовитися і «порішать питання». А у свою чергу дотримуватися законодавства і виконувати його вимоги має бути легше, приємніше і вигідніше, ніж хімічити. У даний час на жаль все прямо навпаки.
    Хтось може сказати що я ідеаліст і мрійник. Але ж недарма сказано: будьте обережні зі своїми мріями – вони можуть збутися…

  10. Татьяна Юрьевна, по-прежнему красива, умна и счастлива. Чего и Вам желаю. Да, забыл сказать: по- прежнему невероятно талантлива и коммуникабельна. Очаровательная женщина, одно жаль — за меня замуж не захотела, нашла красившего.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ