Человек не терпит насилия!

Безпредел в Ровенской области

Слышал что в Западных областях тем кто ушол на пенсию в сентябре , еще не выплатили выходного пособия пи….сы! Особенно в Ровенской области. Сволочи сами небось по штук десять-двенадцать ежемесячно получают, а людям хер!!! Говорят зарплаты маленькие,а поборы как у всех, премии дают только своим, куда смотрит ЦА, КУДА !!! Правильно — в .ОПУ!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

17 ответов

  1. Голова Зарічненської РДА.Гребе все, і не тільки зарплату.Саме “дно” людських рис. Хіба дивлячись на таких люди будуть поважати владу?

  2. Скоро в податкову приїде Макєєвскій хлопєц і Ви ввідчуєте різницю. І тупі, жадібні та підлі поліщуки задуться вам агелами!

  3. У крадіжці понад 5 мільйонів гривень звинувачують працівників обласного відділення Ощадбанку
    Фігуранти вже порушеної кримінальної справи – головний бухгалтер, завідуючий сектору касових операцій та касир контролер. Схема крадіжок досить проста, — розповідають правоохоронці.
    Головний бухгалтер, якого називають організатором злочинної групи, давала вказівки завідуючій сектору касових операцій отримати готівку зі сховища та передати без оформлення будь-яких документів старшому касиру-контролеру. Останній згодом і передавав кошти бухгалтеру, — встановили слідчі СБУ.
    Була у банківських злодіїв і схема як приховати вже вчинені крадіжки. Наразі шахраї-банкіри в СІЗО. Суд обрав їм міру запобіжного заходу тримання під вартою. Та коли справа потрапить до суду, прогнозувати в прокуратурі не беруться.

  4. Захищу поліщуків.Поліщуки дуже мудрі і високоморальні люди.Проте,і в сім”ї не всі однакові.

  5. Зрозуміло що мудрі. адже як кажуть люди не всі можуть бути одночасно інвалідом Чорнобиля та керівником РДА як Федюшко Н,П., голова рай.ради, інші керівники району, їм звісно високі посадові оклади не потрібні, є ліс і свій лісничий. А на інвалідність не слід звертати увагу — рахувати вміють і досить. Хоча кажуть за Федюшко стоъть берташ -земляки як не як.

  6. Якщо Федюшко і далі буде продовжувати робити те, що робить зараз, то Берташ її підтримувати не буде, в нього земляків багато.

  7. Інвалідність вага в районі. Якщо ти її не зробив — ти молдаван.Хохляндія не для молдаванів.

  8. Так вже сталося, що рівненчанам надзвичайно пощастило з губернатором. Він чудовий господарник, чуйна і щира людина, постійно піклується про місцевих правоохоронців, допомогає їм всіляко. Та й люди, прості волиняки-поліщуки, за нього нарешті зажили пристойно, заможньо. З попередників лише Сорока був добрим керівником області.

  9. дуліба, ти прямо в яблочко. наш чоловік!
    справді — “пристойно та заможно”
    і дякують, дякують, дякують!!!! в магазин зайдуть — дякують, на базар, за комуналку платять, дітей в школу збирають, по рівненським дорогам їздять, в лікарню ходять — скрізь дякують! дохнуть в злиднях, але — дякують. і за пристойність і за заможність!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ