Человек не терпит насилия!

CІМЕЙНИЙ КЛАН п. ЛЕВАНЧУКА НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ

CІМЕЙНИЙ КЛАН п. ЛЕВАНЧУКА НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ

http://s017.radikal.ru/i441/1111/e6/3b0489a257ac.jpg
http://i 009.radikal.ru/1111/fc/e8ba536e6134.jpg
http://s017.radikal.ru/i427/1111/44/c10 4fad267b3.jpg
В нас на Хмельниччині головні представники Феміди організували своєрідний суддівський клан і взяли усі суди області і усі справи ( у прямому значенні слова) у свої руки. Своїми діями вони ганьблять високе покликання — стояти на сторожі букви закону. Заради власного збагачення вони готові на все. Щупальці цього спруту розростаються з кожним роком, а їхні статки множаться не по днях, а по часах.
Так, «хрещений батько» суддівського клану голова обласного апеляційного суду пан Леванчук О. М., лише за час останніх років правління помаранчевих «стягнувся» на крутий триповерховий будинок у Хмельницькому по вулиці Селекційній вартістю у мільйон доларів, придбав за 100тисяч «зелених» на замовлення ексклюзивний автомобіль «Ауді-8». У володіннях цього, з дозволу сказати, представника Феміди – 30 соток землі у межах міста та шість земельних ділянок у міському дендропарку, у зоні, де мали б відпочивати хмельничани. Постає питання за який рахунок так швидко багатіє «вершитель правосуддя». Зрозуміло, що не за рахунок зарплати. Мабуть, за «коляду». Бо ж до його рук «прилипають» справи, за які можна взяти винагороду. Середня такса – від 30 тисяч до 50 тисяч доларів США.
На даний час пан Леванчук, будучи людиною пенсійного віку організував тотальний збір коштів (від 5 до 50 тисяч $ з кожного) за продовження свого перебування на посаді голови на четвертий (останній) термін. Зі слів вельмишановного Голови «ціна питання – 1 млн $», який він ніби-то готує та має вручити в середу 23 листопада 2011 року на особистій аудієнції в Президента України. Судді обурені. Вони сподіваються, що це прочитає Президент України і як людина розсудна та чесна прийме стосовно цієї особи справедливе рішення.
Далі – більше. Син головного судді області Леванчук Андрій також суддя. Спочатку дуже швидко став суддею Хмельницького міськрайонного суду і отримував від батька «потрібні» справи. А віднедавна він – суддя Вищого спеціалізованого суду у Києві. У Хмельницькому роз’їжджав на “Хамері», а тепер – на «Лексусі -570.» Цей молодий чоловік не встиг перебратися до столиці, як уже придбав там круту квартиру у престижному районі.
Не образив пан Леванчук-старший і свого улюбленого зятя. Молодому хлопцю Максиму Якимчуку, який є на даний час співробітником УБОЗу УМВС у Хмельницькій області, і не користується авторитетом ні у колег по роботі, ні у керівництва, підшуковують впливу посаду. І «доброчинець» тесть, щоб уже все прибрати до своїх «липких» рук, не приховує, що купить зятю пристойне і дохідне крісло. І ріднесенький зять уже морально готовий стати великим начальником, не дивлячись на те, що досвіду роботи – «кіт наплакав». Та це неважливо. Головне: ще більше «піднятися» матеріально. Йому ж мало вілли по вул. Федорова, 3 (у районі автовокзалу) вартістю у декілька мільйонів доларів, басейну, який за словами будівельників, коштує щонайменше 200 тисяч доларів, мажорного авто « Лексус-570», катера за 50 тисяч доларів.
Це лише окремі приклади того, як шикує суддівське сімейство. У планах батька – Леванчука О. М., як це він проголосив в одній із компаній, — підім’яти під себе всіх, а губернатор, за його словами, уже давно в нього на «крючку». Годі казати, плани — далекосяжні. Ті, хто мають боротися з корупцією і хабарництвом, самі – неперевершені корупціонери і хабарники! Невже їх ніхто не зупинить?!

З глибокою повагою Василь ПОПИК.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

9 ответов

  1. Олексій Миколайович жорстко дрючив своїх студентів на екзаменах, заставляв вчити, мені поставив задовільно по цивільному праву, але я згодом став адвокатом по цивільному праву… Більше нічого про нього не можу сказати… Колишній футболіст Київського Динамо та збірної СРСР Євтушенко не зміг поступити до інституту фізкультури, бо якись препод йому поставив з футболу двійку. Але не дивлячись на цей долбо_бизм, Вадя став заслуженним майстром спорту СРСР, володарем кубків, суперкубків, чемпіоном країни, і т. д. Я поки не маю таких регалій, але в судах багато перемог вже є…

  2. Господа! А сейчас что творится?Нужно срочно люстрировать главу міськрайонного суда Бацуцу Т.Н..Она до сих пор не проходила люстрацию так как заплатила миллион долларов .Она хапала при Януковиче и до сих пор работает.Беспредел творит полный,идет давление на судей очень сильное,кумовство и сватовство ,у неё все выигрывают в судах свои подруги и друзья.Заставляет судей выносить решения,которые хочет только она.Коррупция цветёт и пахнёт и её кум Глава аппеляционного суда Хмельницкого под фамилией Ковтун продолжает щемить людей в апелляции.помогите прекратить этот судейский беспредел!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ