Человек не терпит насилия!

Винницьки податкивци «чоловики»-слабое звено…

Наконец то податковый порядок наведетьса и в Виннице.С недавних пор,податковой реорганизацией в области займетьса-женщина,хранитель домашнего очага и уюта.Молодая и амбициозная,научит чоловикив Винниччины нарэшти працюваты,а не заниматьса вымагаловом,та покращэнням своих личных интересов за счет платныкив податкив.Первое на что я бы рекомендовал обратить внимание пани Ирины Зленко,так это на транспорт сотрудников податковой,который скромным не назовешь,а ткже если она желает знать достоверные данные по интересующим ее сотрудникам(руководящим)пускай заходит на сайт ОРД и мы ей много раскажем интересного о блюстителях податкового порядка на Винниччине.Желаем ей успехов.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

90 ответов

  1. Да какой там муж Зленко сын экс министра)))))) дырка от бублика! Обычный конвертатор. Занимается площадками в полный рост. Это беспрецедентный случай когда жена керуе податковою, а муженек — конвертатор! Все знаю и молчат)))),,,, пока молчат!!! Гы гы

  2. А що по Яцюку може бути слишно…. Кажуть що зараз якраз лижить пілотку Зленко і має надію, що буде керувати міліцією.

  3. Кто такой смелый? под ником ХМЕЛЬНИК? наверное ПИДАРАС-иль ЖДЕШЬ? иль не можешь определиться ? Заедь в Одессу “Хмельник” — мы тебя быстро — ПОДЛЕЧИМ-РАСКАТАЕМ -ГАНДОН!!!!

  4. Оперу-слыш оперок? ты своё опер пиши с маленькой буквы- а фамилии уважаемых людей НАУЧИСЬ ПИШЫ С БОЛЬШОЙ!!! — Н Е У Ч!!!Приедь в Одессу Мы тебя научим!!!!

  5. так на будующее!!! Винница-очень уважаемый и приветливый город!!!! Одессу не ТРОНЬ….. А то прийдетсья ответить вне САЙТА-найдем, за Базар ОТВЕТИМ!!! Як у ВАС КАЖУТЬ НЕ БУДИ ЛИХО!!!

  6. Не коррупционера, бывшего начальника ПМ, а ныне пенсионера Таранова. Приехал Андрюшка денюшек собрать с тех кто еще не знает что он пенсионер. Вот и собрал себе срок……

  7. Прокуратурою Вінницької області розпочато досудове розслідування кримінального провадження за попередньою кваліфікацією ч. 3 ст. 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди в значному розмірі) КК України за фактом вимагання старшим оперуповноваженим в особливо важливих справах Управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Вінницькій області майором податкової міліції неправомірної вигоди. А саме високопосадовець вимагав виплати 5 % від місячного валового доходу підприємства за невтручання в його господарську діяльність.

  8. Неужели для ВБ наступили тяжкие времена и им доить своих мало,что они уже перекинулись на бизнес?

  9. Винница сегодня гуляет! Баяны будут разорваны! Зленко выставляется за выход нах… Славика тышкивского очень жаль… Как же он федыка чмырил при зленко. Как же он обзывал федыка земляным червяком))) три друга: зленко лищенко и тышкивский. Теперь все дружно пойдете на улицу!

  10. Новому керовніку сходити в школу ДОСААФ та поновити навики щофера , скоро знадобляться на червоній зоні!!!

  11. Зря вы так пацаны на Тадэушевича налетели,имел он вас и ваше мнение в виду.Во первых,не Федык его назначал и не ему его “сливать”,по другэ люби друзи у Славика в столичном Киев-граде имеються ОООчень неплохие покровители-друзья,также выходцы из нашего Подольского края которые в обиду его не дадут…По трэте,тут еще надо погодя увидеть как справиться с пополнением кишеней столичных начальников из Минздоха бывший таможенник,тут уже Игорь Григорович ему навряд че подсобит,у него делов счас и в парламенте хватает.

  12. на секундочку, уважаемые, ваш Тадеушевич от недавно попал в прямое подчинение к Федыку-Педыку. Так что принимая во внимание недавнее желание Тад-ча “кончить” “Педыка”, последний в долгу не останется…..))))
    То то Тад-ч уже и на совещания не приглашается….. и ниразу не веселый не ходит…. Надо бы ему призадуматься о пенсии и о декларировании прибылей и расходов ))))

  13. А Зленко пускай пилоткой поагитирует))) Ей не впервой))) Да и Лищенко-шизофреник какого поискать, тоже пригодится-язык до жопы, только головы нет для подумать что сказать. Ну да ничего, с поломанными ногами и выбитыми зубами есть время подумать о многом (было бы еще чем думать….)

  14. Та шо там Зленко, от Зваричівська подстілка Цимбал Ліля Дмитрівна хоч підстаркувата і носата як БАБА ЯГА, а по тих самих вишеупомянутих великих членах з должності дешевої придворної потаскухи до керовніцької табуретки долізла.Ото ПРОХВЕСІОНАЛКА!!!

  15. Міністерство доходів і зборів України вперше має намір активно залучити громадськість до реформування митниці.

    Про це заявив заступник Міністра доходів і зборів Віталий Науменко на спільному брифінгу керівництва Міндоходів у Кабінеті Міністрів.

    “Вперше в Україні планується залучення бізнес-спільноти до розробки стратегічних документів щодо діяльності української митниці”, — підкреслив він.

    Він нагадав, що у квітні був підписаний Меморандум про взаєморозуміння між Американською торгівельною палатою, Європейською бізнес асоціацією та Міністерством доходів і зборів. Віталій Науменко підкреслив, що цей меморандум відкритий до приєднання будь–якої асоціації і є дуже важливим для налагодження активного і ефективного діалогу з бізнес спільнотою.

    За словами заступника Міністра, в рамках цього Меморандуму розроблено основні напрями реформування української митниці.

    Меморандум передбачає, зокрема, створення Консультативної ради і Наглядової ради, до яких увійдуть представники бізнес спільнот.

    Метою створення Консультативної ради є участь у розробці стратегії реформування митних органів, концепції реформ, чіткого плану заходів, а також розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення митної справи. “Тобто бізнес братиме участь у цих процесах”, — підкреслив Віталий Науменко.

    За його словам, у рамках Консультативної ради працюватимуть тематичні робочі групи, до яких увійдуть представники митниць та бізнесу. Вони опрацьовуватимуть питання за напрямами: постаудит контроль, технологія митного оформлення, база оподаткування тощо.

    “На виході ми очікуємо від Консультативної ради чіткий план реформування митниці”, — підкреслив заступник Міністра.

    Що стосується Наглядової ради, у складі якої також працюватимуть представники бізнесу, то до її функцій належатиме забезпечення зворотного зв’язку від бізнесу щодо реформ, що втілюватимуться у життя. “Ми розраховуємо на підтримку бізнесу і сподіваємося, що за його допомогою ми зможемо провести повномасштабне реформування української митниці”, — зауважив Віталій Науменко.

    Заступник міністра підкреслив, що пріоритетами діяльності української митниці має стати ефективна боротьба з переміщенням заборонених предметів — зброї, наркотиків, тощо.

    З бізнесом досягнуто розуміння, що для повноцінного реформування української митниці необхідно вжиття низки першочергових заходів. Зокрема, це розробка проекту внесення змін до Митного кодексу України щодо імплементації положень митного законодавства ЄС, як це передбачено положеннями Угоди про Асоціацію.

    Важливим питанням також є розробка моделі кадрової реформи, яка передбачатиме конкретну основу служби та включатиме створення системи кадрового обліку, впровадження заходів з автоматизації процедур атестації і підвищення кваліфікації, перегляд принципів формування оплати праці. У рамках даного заходу досягнуто принципової домовленості з компанією “Ернст енд Янг” (EY) щодо донорської допомоги у вигляді проведення високорівневого дослідження принципів та розмірів оплати праці посадових осіб митних органів.

  16. Кстати, кто так упорно убирает коменты предыдущие, особенно те что дамочки нашей долговостанавливающей касались?

  17. Сьогодні, 1 жовтня, в.о. начальника Вінницької митниці Юрій Строженко написав заяву про звільнення. Зробив він це у зв’язку із мітингом, який влаштували вінницькі активісти, вимагаючи відставки митника. Стосовно цієї позиції ГУ Міндоходів у Вінницькій області висловили офіційну позицію. «ГУ Міндоходів у Вінницькій області повідомляє про те, що 1 жовтня 2014 року біля будівлі Вінницької митниці по вулиці Лебединського, 7 зібралися представники різних громадських організацій з вимогою щодо звільнення з посади в.о.начальника Вінницької митниці Юрія Стороженка. Зі свого боку Юрій Стороженко повідомив представникам громади Вінниччини наказ Голови Державної фіскальної служби України Ігоря Білоуса щодо призначення його до 7 жовтня 2014 року виконуючим обов’язки начальника Вінницької митниці. Оскільки представники громадськості не прийняли зазначене до уваги та вимагали негайного звільнення Стороженка, він написав заяву про звільнення з займаної посади з 1 жовтня 2014 року», – йдеться у повідомленні відомства.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ