Человек не терпит насилия!

Письмо Хорошковскому

 

Голові Служби безпеки України

Хорошковському В.І.

Депутатів Новогуйвинської

селищної Ради

Житомирської області

(за списком, додається)

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

Шановний Валеріє Івановичу !!!

Ми, всі що нижче підписалися депутати Новогуйвинської селищної Ради Житомирської області, звертаємося до Вас з приводу надання оцінки протиправної діяльності співробітників УСБУ в Житомирській області, зокрема:

Гуменюка – начальника відділу захисту національної державності та Лісовика – начальника відділу безпеки, які на протязі червня – жовтня 2011 р., використовуючи своє службове становище, зловживаючи владними повноваженнями, систематично чинять тиск на нас з метою схилення до протизаконних та антиконституційних дій.

Зокрема, в даний час у смт. Новогуйвинську Житомирського району за адресами (вказаного смт.): вул. Бердичівська, буд. № 2, кв. №№ 25, 26, 26-а, перебувають три приміщення, які, рішенням сесії нашої селищної Ради планується передати у власність малозабезпеченим мешканцям смт. Новогуйвинська – вчителям та медикам, з метою поліпшення їх житлових умов, які не мають власного житла і працюють за мізерну платню.

Знаючи про це, незважаючи на попередні депутатські дебати з приводу вказаного вище, наш селищний Голова – Гарбуз Валерій Олександрович, всупереч рішенням депутатів селищної Ради, пообіцяв співробітникам СБ України Гуменюку та Лісовику (які за нашими даними мають компромат на Гарбуза В.О.) прийняти одноосібне рішення та підготувати відповідний пакет документів для передачі вказаних вище приміщень у власність зазначеним вище співробітникам СБ України, які «теж малозабезпечені та неімущі» (про це свідчить як мінімум наявність автотранспортних засобів у співробітників СБУ марок «Jeep» та «Kia», вартістю щонайменше по 12000 доларів США).

Зважаючи, що ми – депутати селищної Ради відмовились приймати на сесії рішення про передачу вказаних вище приміщень СБУ, наш селищний Голова Гарбуз В.О. надав Гуменюку та Лісовику особисті дані про кожного з нас з вказанням адрес проживання і тепер співробітники СБУ щоденно ведуть психологічні «обробки» кожного із нас погрожуючи тим, що:

— у нас можуть вдома знайти наркотики;

— у нас може бути на зберіганні вогнепальна «ліва» зброя;

— окремим із нас знімуть допуски до держтаємниці і повиганяють з роботи та інше.

Окремо хочеться відмітити, що в ході спілкування з нами, Гуменюк та Лісовик вказують, що «жалітися нам ні до кого так як донецькі керівники Наумов та Малахов для них не авторитети» і у них – «київська криша».

Враховуючи вищевикладене, знаючи, що тут на місцевому рівні «свої своїх не здадуть», звертаємося до Вас з проханням надати правову оцінку діяльності Гуменюка та Лісовика, які використовуючи службовий час на кошти платників податків, якими являємось всі ми, чинять тиск на депутатів нашої селищної Ради з метою прийняття «шкурних» рішень на свою користь.

В разі подальшого тиску на нас та проявів будь – яких форм агресії, ми будемо звертатись до Генеральної прокуратури України.

З повагою,

Непомнящий Віктор Павлович

Мазурук Ольга Петрівна

Шараварська Лариса Миколаївна

Каменська Інна Іллівна

Плотніков Віктор Олександрович

Ілларіонова Валентина Іванівна

Євтюхов Володимир Михайлович

Мирончук Юрій Григорович

Желєзнікова Наталія Ростиславівна

Дембровська Ніна Володимирівна

Міроненко Олександр Гаврилович

Міщенко Анатолій Дмитрович

Маркосян Володимир Грачікович

Ожоженко Олена Миколаївна

Слінчук Валентина Іванівна

Решотка Надія Миколаївна

Ольшевська Людмила Едуардівна

Мельник Тетяна Сергіївна

Решотка Володимир Васильович

Суліма Дмитро Іванович

Гончаренко Зоя Григорівна

Клеван Юрій Миколайович

Стецик Сергій Васильович

Гуменюк Людмила Миколаївна

Юрчук Володимир В’ячеславович

Тутунару Олексій Васильович

Лучко Леонід Петрович

Фаріон Олег Леонідович

Плесовських Пилип Леонтійович

Бобер Олег Павлович

Діденко Богдан Миколайович

Захарова Олена Вікторівна

20.10.2011 року

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 ответов

  1. Шановний Валеріє Івановичу i на це подивиться–-http://ord-ua.com/2010/06/15/organyi-ryiboohranyi-neeffektivno-isp olzuyut-gosudarstvennyie-sredstva/?page=97&lpage=1

  2. Да, мне очень верится в то что это все на самом деле,а не заказаное письмо.Хотя абсолютно понятно- особы которых обвиняют будут говорить обратное, с криками это подстава,политика,конкуренты,и т.д.( если в принципе у них будут спрашивать, на что хочется надеяться)

  3. Вован, а ты видать великий “специалист” в этих делах. Прежде чем здесь плодить бездарные посты, почитай соответствующую литературу и наберись ума. Видать теперь вот такие “специалисты” как ты и служат в славных наших органах.Если ты не понял о чём речь и откуда у “колханов” допуска, то грош тебе цена как фахывцю.

  4. открытое письмо — это хорошо. а официальное послать ? в тот же день заявление в местную милицию и прокуратору ? нужно писать не открытое письмо рейдерам, а письма в несколько инстанций — может и подействует

  5. Если и писать , то у нас не кому, иначе завтра у Вас или у вашего сына найдут наркотики, как это делали у нас в Озёрном и Гуйве, Новогуйвинске, просто Гарбуз В.А. оказался случайным товарищем в должности председателя и подстраивается под местных богатых полковников Бутенко, Лермана, но ставшего в противостояние другим заможним украинцам. Нужно стоять за своих людей и не бояться, не принимать податки от кого о , тогда и не продавалась бы земля в его владении. Коррупция сильно захлестнула этот сельский совет, но у нас берут только тех кто не угоден, власть у нас слабая в отношении защиты своего народа, когда она заработает — никто не знает.

  6. Три роки Новогуйвинська територіальна громада с. Гуйва , Житомирського району, відстоює знищення лісу в 2-3-х км від м. Житомира, але все марно. Фальсифікація документів, стало нормою поведінки власних структур, починаючи з органів місцевого самоврядування. Сотнями га знищуються в власних цілях на території Зарічанського, Шепетівського (військових), Станішивського лісництв. В Житомирській області тисячами га лісив передаються в оренду, вирубаються¸ передається в приватну власність під мисливські угіддя . Тоді чому не передати приміщення, кому?????? представникам влади, які попадають під коло превищення своеї посади.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ