Человек не терпит насилия!

Из Львовского государственного университета внутренних дел похитили оружие

Во Львове из университета похитили 140 единиц оружия

Фото: Reuters
Грабители украли автоматы Калашникова

В целом исчезло 140 пистолетов Макарова, автоматов Калашникова и пулеметов. Также было украдено армейское снаряжение.

Исчезновение обнаружили во время проверки состава вооружения. По словам представителя вуза, это была самая масштабная ревизия за последние десять лет.

В университете сейчас работает комиссия из министерства. Никаких комментариев до завершения следствия там не дают. Информацию о том, что по горячим следам задержали кладовщика, который пытался краденое сбыть, тоже не подтверждают.

Напомним, в сентябре сотрудники ГУ МВД в Харьковской области задержали по подозрению в продаже оружия четверых своих сотрудников. Среди задержанных — техник по вооружению, который непосредственно выносил это оружие, еще один сотрудник этого сектора, начальник Коминтерновского райотдела милиции Харькова и гражданское лицо, которое использовали как водителя. Техник по вооружению вынес из дежурной части райотдела 23 единицы табельного оружия.

По материалам ТСН.ua

http://news.bigmir.net/ukraine/461893/

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. Дивіться телеканал зік за 14-те “Огляд дня” по цьому є вже відео, підтвердили крадіжку і затри манняза зброю, Львів не Харків мало не буде

    Справа зникнення зброї: затримано комірника та чоловіка, якому він продавав зброю
    За попередньою інформацією, учора, 13 жовтня, затримали комірника, який продавав зброю, що належала Львівському державному університету внутрішніх справ. Сьогодні ж затримано й чоловіка, який скупляв цю зброю.
    -AAA+Про це ЗІКу 14 жовтня повідомило джерело.

    Комірник Університету зізнався у скоєному. Як з’ясувалося, він продавав зброю іншому посередникові. За даними джерела, цього чоловіка теж затримали – він дає покази. За попередніми даними, частину зброї уже знайдено.

    Зникло загалом 140 одиниць зброї, серед них автомати Калашнікова, гвинтівки, пістолети Макарова.

    Нагадаємо, 12 жовтня в ході перевірки складу озброєння Львівського державного університету внутрішніх справ було виявлено недостачу зброї, в тому числі пістолетів, гвинтівок, автоматичної зброї, а також зразків навчальної зброї. Про це сьогодні, 14 жовтня, ЗІКу повідомили у прес-службі МВС.

    Наказом міністра внутрішніх справ України створено групу для перевірки обставин надзвичайної події у Львівському державному університеті внутрішніх справ. Очолив групу заступник міністра Дмитро Ворона, до її складу увійшли фахівці кількох служб МВС: Департаменту внутрішньої безпеки, матеріального забезпечення, кадрового забезпечення, Головного управління внутрішніх військ МВС, Головного штабу МВС.

    Група терміново відбула у відрядження до навчального закладу для проведення службової перевірки. За результатами її роботи буде прийняте рішення в рамках чинного законодавства.

    У четвер, 20 жовтня, в Міністерстві внутрішніх справ України відбудеться брифінг з цього питання.

    Фейсбук
    Твітер
    Живий Журнал
    В контакті Роздрукувати
    Статті за темою
    МВС підтвердило факт зникнення зброї у Львівському університеті МВССьогодні масові заходи у Києві охоронятиме більше 4 тис. правоохоронцівЗ Львівського університету МВС викрали 140 пістолетів Макарова, – джерело У Бориславі створять відділ із боротьби з економічною злочинністюНа Львівщині викрили чоловіка, який заявив про псевдовикрадення авто КоментаріДодати коментар

    Ім’я Коментар Код Змінити вигляд

    ОГО-ГО14:35 15.10.11Знавець правий на 100 відсотків, зараз намагаютьмся реанімувати ситуацію і перести стрілки, пояснюю як:
    При предачі повноважень від одного ректора -іншому прдається все по акту, приміщення, авто, ГСМ (до речі а де ФАЕТОН- майбуть на металобрухт списали), секретка й зброя, інститут міняв свою назву і то декілька разів: при В.Лю. Регульському з Львівсьої середньо-спеціальної ередньої школи підготовки начскладу УСРС на ЛІВС,потім з ЛІВС на ЛІВС при УАВС, Ортинському В.Л. потім ЛІВС на НАВС, і вже тоді пр предачі повноважень високоповажному заслуженому юристу України , доценту чи професору однієї з кафедр- очільнику ГУМВСУ Б.В. Щуру на Прикарпатський інститут МВС, з якого вже й зробили Університет МВС Львівщини (ибачте що якусь літеру прогавив)Звісно при реймн=енуванням змінювалась і тнехнічна документація. печатки, штампи, нази факультетів. Відомо, що в разі злитя, реорганізації юридичної ооби, поділу її. відокремлення усі виодяться оза штат, а потім препризначаються, роводиться інвентаризація усього майна, тощо, нариклад пан Сковронський, він же по закупівлях і тилам, зброя ьто мабуть не з стрілецького тируЮ а зі складів “НЗ”, та ще пару трійка полковників з медаллями, що ніби-то вони з моїм дідом на Фінській та на у 2-гій Світовій Війні воювали, недогледіли…
    Хлопець хай сто раз не правий і злочинець, що звісно визнає суд не міг за півроку чи навіть за квартал винести увесь той реманент, давши зізнання що він це зробив і в одиночку, що дуже малоймовірно він виводиьь з гри одних і вводиьь в гру нових “пішаків”
    “Все це зробив лиш тільки я,ніхто крім крім мене там не лазив, за тиждень часу, може з два” усе це виніс я руками, темною ніченькою сам, узявши в руки тачку й відра, я цинк патронів тяжко й ніс, та ще з десяток автоматів, а караульник сладко спав, конспект під пазуху засунув, а я на плечі все грузив, да так що б Вірастюк не здужав: ТТ з десяток, РПК, ПЕЕМІВ та півсотні “АКСІВ”, щоб заробить собі “на хліб”нечеснх тих проклятих баксів. Шановні ректор,вчена знать, і ви панове аспіранти, “гружусь я сам, а Вам не знать хто підписав з десяток актів?, про передачу і майно, да ладно там, мне все равно!

    українець13:23 15.10.11Не можу повірити, що молодий чоловік, в якого двоє малих дітей у здоровому глузді вкрав таку к-сть зброї. По-перше, не звільнявся і не втікав нікуди, по-друге, чим вивіз? Тачкками? А про методи вибивання дізнань всі знають. Шкода молодих людей. Комусь це гірко віділлється, і їх нащадкам теж.

    Leo12:02 15.10.11То капець… ми провтикали такий розпродаж. Чому ніхто не сказав ? Чому не було реклами про акцію ?

    !23:08 14.10.11ув Ого Не комментируя сути Вами изложенного … насчет цитаты из мультика — там во втором случае говорится — лучших из худших… действительно, слышно неочень разборчиво

    знавець22:59 14.10.11Зброю розкрадали впродовж останніх 8 років!!! В тому числі і при генералі Щурі. Нині намагаються довести, що зброю вкрали ледь не в останній тиждень — це повна хєрня. пропали макарови, тетешники, калаші, автомати і кулемети. Комірник дійсно зізнався.Зараз його фалують аби він розповів, що все це розпродав ледь не в останній день.Реально вилучили 7 стволів (з них — один кулемет).Решта пізніше.

    Ого20:39 14.10.11Дивився якось мультик з донькою, про псів -мушкетерів і котів-гвардійців кардінали, по версії О.Дюма “Мушкетери”, так ось, в одній безвихідній ситуації каже кардинал керівнику гвардійців: Пошлите на задание луших из лучших. а той у відповідь такі зализують рани, ну тоді пішліть гірших з гірших” Ситуація в конторі щось таке і гнагадує, пільги й вислуги як це не странно “коту під хвіст”, ХТО ЗАЛИШИВСЯ? ПАРКЕТНІ ШАРКУНИ І 3-5 РІЧНІ СТАРЛЕЇ-КАПІТАНИ, НЕ ЩЕ ПАРА-ТРЫЙКА МАСИАДОНТіВ, ЩО ПЕРЕХОВУЮТЬСЯ В 6-МУ З БЕРКУТОМ І СПЕЦЕАЗОМ, АРМІЄЮ КАДРОВИЕІВ Й ШТАБІСТІВ, ПСИХОЛОГІВ, НАВІТЬ ТАКІ Є В КОНТОРІ І СИНКАМИ І ЇХ ПРОТЕЖЕ ТАКИХ ЗЛОЧИНІВ І КРАДІЖОК НЕ РОЗКРИТИ!!!
    хРКІВ”ЯНИ І СПРАВДІ ФАХОВО ВСЕ ЗРОБИЛИ, А ТАПЕР ДЕ ЦЯ ЗБРОЯ ЗАГОВОРИТЬ. ІМПІЧМЕНТ ОКРЕМИМ КЕРІВНИКАМ ТАЙ ГОДІ
    Кайзервальд20:35 14.10.11Тарасова правда “Тягнибок — феномен політичної проктології?”

    Оса20:25 14.10.11Проводжу паралель між Харьківськими і Львівськими подіями, в обох випадках розкрадачі комірники служби озброєння, в обох випадках підлог документів і збут зброї. Однак Харківянин “молодець” хоч між своїх продавав стволи тому і їх так скоро її повернули, одак тут же і звільнили покупців, хоча деякі з них могли дійсно і не знати про факт викрадення, з рівнем підготовки у ВНУЗАХ молодий лейтенант декілька раз лише стріляв зі зброї, муштруя виключно ТТХ, добре також спрацював місцевий УБОЗ, закупка, затримання, вилучення, усе по техніці, у Львові ж навпаки, хапнули каптьорщика і одного покупця і тішаться, а де зброя, чи вся вона повернута, перевірка куль, може десь всплила, Львів давно є столицею кримінального П”ємонту, а що Львівський УБОЗ?! тіко щоки вміє надувати, знаю як мешканець Галицького району одного пана Н-го, ось тобі і справа з ОПГ і розкрадачів зброї, це не колбасників шльопати, і відвідувачів Фешену, сексоти мовчать, вмрли або їх пресадили, курсанти, ячкщо вірити дописувачсчам ЗІК наріки, а що з каптьором ніхто не товаришував, чи не бачив що щось не те, дійсно львівська бурса глухонємих

    Окак.19:38 14.10.11ДБЕЗ ДАЛЬШЕ ХОДИТЬ БЕРЕТ ВЗЫЯТКИ!
    ЗИК БУДЕТ РЕАКЦИЯ _ ИЛИ БОИТЕСЬ?
    ого17:23 14.10.11шкода маріна. нормальний чел, гарантія що не відрізнить ПМ від ТТ, оскільки науковець. Тепер ще виженуть чого доброго….

    Сумнів16:30 14.10.11Цікава позиція! Невже звертати увагу на недоліки це ображати честь мундиру?

    )))16:20 14.10.11А якщо тільки якась проблема,то всі дзвонять куди? В МІЛІЦІЮ!!!!!!!!!!!!! І не треба розказувати про СВОЛОТ В ПАГОНАХ!

    СoD16:12 14.10.11Аналогичный анекдот :
    В Питерском зоопарке пропал верблюд. Обьявили аврал — день,два,три ищут все менты верблюда. На чётвёртый день в пресс-центре МВД счастливый пресс-секретарь МВД обьявляет журналистам что верблюда нашли !
    Журналисты — И где он?
    Пресс-секретарь достаёт коробку, открывает, а там заяц сидит.
    Журналисты — А где верблюд?
    Заяц заплакал — Я ещё раз признаюсь, что я верблюд, только пожалуйста, не бейте больше ногами!

    Міністр15:46 14.10.11Указом Резидента України Кєті Клер Львівський бичачий університет реформується в Бичачу Національну Академію. Тамка має бути 5 хенералів, 13 прохвесорів і 4 капеляни УГКЦ. Рехтуру Заваруєву присвоюється звання хенерал-пулковника-хоружего. З врученням му почесної шаблюки.
    До уваги братків. Бичача Академія приймиє на комерційній основі витурієнтів мафугруповань, бандугруповань, клантусовок, та решти структур на хвакультети сиску, досудової обробки клієнтури, криміналогічно-експертний.
    Забезпечимо національну законність та правопорядук. Слава Україні!
    Галичани приймиються поза конкурсом.
    мент15:20 14.10.11Який комірник , що ви городите , зброя мае знаходитися в зброярні ,під охороною ментовською , а не комірника. Але в міліціі навіть і прибиральниця може охороняти вогнепальну зброю, хіба дивно ?

    Сумнів14:45 14.10.11Ага зізнався, взагалі а як у цьому людині, м’яко кажучи не дуже мудрій (яка знаючи напевно що буде інвентаризація і це обов’язково випливе і не накивала п’ятами), довірили відповідати за зброю. Щось не сходиться, мені все ж здається що знайшли крайнього.
    цитата: “У Львівському університеті внутрішні справ пропав цілий арсенал бойової зброї. Зникнення сталося протягом останнього тижня, вже точно відомо про відсутність ста двадцяти пістолетів Макарова», – заявляє народний депутат Геннадій Москаль.” ([*]://zik.ua/ua/news/2011/10/14/314165)
    Як одна людина за тиждень непомітно від свого безпосереднього керівництва винесла такий арсенал?

    100%14:21 14.10.11Комірник признався ще на інвентаризації,2 дні тому сам особисто.Не знаєте не говоріть!!!!

    0014:01 14.10.11класика жанру — знайшли стрєлочника — менти в своєму репертуарі!Зверніть увагу викрадення зброї з університету МВС!!!!!!! сприймається суспільством і владою Львова як звичайна , будення річ — тому що вже всі звикли до такого , цікаво звільнять ректора,проректора чи знову стрілочників знайдуть…

    хвощ13:16 14.10.11де доблєсне сбу?

    невер13:06 14.10.11Є на кого спихнути,нашо комірнику 140 пушок ? йому і 10 по вуха вистачило , А зізнання наші менти з любого виб^ють ( чи винен чи не винен

    Сумнів12:31 14.10.11Дійсно великі сумніви викликає зізнання (не провина) комірника. Піти на таке (адже по цінах на “чорному ринку” це не дуже великі гроші), людині яка за це безпосередньо відповідає і вважати що тебе не знайдуть…? Скоріш за все він виконував наказ когось “сильного і могутнього” а тепер сподівається що його “відмажуть” (що навряд для них пішаки і є пішаки).

    п-к міліції у відставці11:34 14.10.11В Університеті навчання поставили на “бабло”, все мало а тепер і на зброї нажилися. О це так МІЛІЦІЯ УКРАЇНИ. За, що боролися ????.

    курок11:27 14.10.11Як це зброя так зберігалась, що її можна викрасти? А сигналізація, пульт охорони, черговий. Ой, по шапці получать!

    дупка11:21 14.10.11КОМІРНИК??? ХА!!!!! ВІДОМИЙ УСІМ ПЕРСОНАЖ СТРІЛОЧНИКА! ІДІТИ МЄНТИ ТОРГУЮТЬ ЗБРОЄЮ, СОВІСТЮ, ЛЮДЬМИ. А КОМІРНИКА НАЛЯКАЛИ (ВОНИ ЦЕ ВМІЮТЬ). СВОЛОТА В ПОГОНАХ!

  2. З ПРЕСИ З Львівського університету МВС викрали 140 пістолетів Макарова, – джерело
    У Львівському державному університеті внутрішніх справ викрали 140 пістолетів Макарова.
    -AAA+Про це ЗІКу повідомило 13 жовтня джерело.

    За попередньою інформацією, ці пістолети нібито зникли. Зараз у Львові перебуває спеціальна комісія МВС, яка займається розслідуванням цього загадкового зникнення.

    У складі комісії радник міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова по західному регіону, генерал-майор міліції Олег Сало.

    За даними джерела, окрім пістолетів Макарова зникли також 2-3 кулемети та армійське спорядження.

    Наразі начальник СЗГ ГУМВСУ у Львівській області Денис Харчук у коментарі ЗІКу лише сказав, що жодного відношення до університету не має.

    Начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-майор міліції Богдан Щур на дзвінки журналістів ЗІКу не відповідає.

    Фейсбук
    Твітер
    Живий Журнал
    В контакті Роздрукувати
    Статті за темою
    У Бориславі створять відділ із боротьби з економічною злочинністюНа Львівщині викрили чоловіка, який заявив про псевдовикрадення авто На Буковині за благодійні кошти відремонтують райвідділ міліціїУ Рівному невідомі під дулом пістолета запхали чоловіка у багажник автоУ рівненській міліції – кадрові зміниКоментаріДодати коментар

    Ім’я Коментар Код Змінити вигляд

    lll…17:21 15.10.11Я в шоці…Просто страшно читати коментарі…Ви що думаєте що бардак лише в міліції???Та всюди так…візьміть будь яку установу-та до Вас нікому нема діла…А що ви хочете порядку в бандитській державі? Це поки квіточки…

    Зая17:00 15.10.11Слава тобі яйця! його нарешті зловили!

    add15:44 15.10.11Почему обязательно украли — вполне возможно неправильно вели документацию, не учли какие-нибудь списания двадцатилетней давности, перепутали инвентаризации и проч. Сразу вопли. “Ревизия обнаружила недостачу” — это как правило 80% неправильно велась документация, 15% — халатность и только 5% воровство.

    Маг15:30 15.10.11Багато із дописувачів-коментаторів висловлює негативні думки щодо Львівського державного університету внутрішніх справ. Але ж пишуть, проте що знають у більшості випадків із слухів та десь прочитаної непровіреної інформації. Коли не знають всього, то починають вигадувати та дописувати придумане. Так, ніби у всіх решту вищих закладів Львова та України в цілому живуть немає проблем. Перед тим як про когось говорити, краще подивіться на себе і свої вчинки.

    ром10:29 15.10.11Звичайно, від подій, які відбуваються в універі я в шоці. Однак, я сам закінчував його у 2003 році та надалі підтримую звязки з багатьма викладачами, курсантами, випускниками, та хочу сказати, що там працюють та вчаться хороші люди, які повязали життя і долю з міліцією, яку зараз не поважають (через таких виродків, які викрали зброю) чи беруть хабарі. Ті одиниці є всюди у будь-якому ВУЗі і, на мою думку, їх там більше ніж у ЛьвДУВС бо контроль тут набагато більший з багатьох структур, які не мають повноважень до інших вишів. Шкода хороших і порядних керівників, які довірились своєму працівнику-злодію за якого, мабуть, буде “братська могила” згідно наказу МВС №90.
    не потрібно звертати увагу на недолугих дописувачів, які далекі від сьогодення роботи у міліції. Дуже просто все паплюжити та критикувати, коли не розумієш, як зараз “виживає” простий працівник ОВС, який змушений виконувати свою роботу за яку платять копійки.
    Гуф00:59 15.10.11я умер!

    to )))23:01 14.10.11пает..мля

    )))22:41 14.10.11Так… Як почитаєш цю всю “хірню” (вибачте за слово), то смішно і ледве плакати не хочеться). Які [*] виписують на пресу все, що відбувається внутрішньо? На хіра ви пишете прізвища викладачів, які хабарі беруть? Краще напишіть, скільки раз за тиждень сексом займаєтесь! Там може таких тупостей принаймні не буде. А то і справді страшно, коли подумаю, що такі неосвічені і дурні люди — майбутнє держави!!! Плітки, звісно, хвороба людей, але … шеплення хоча б якесь потрібно приймати, а то колись язик відкусите! А про самий дебільний універ… Та ти йди спробуй там провчитись, пофігарити в нарядах в сорокаградусний мороз з температурою 38, і на другий день вивчити всі предмети, тоді менше “пиздіти” будеш. Стопудово, що таку фігню пишуть ті, хто тут не зміг поступити!!! І татові і мамині синочки тут не вчаться, вони вчаться в Франка і Політесі, бо такого вони не витримали, та й взагалі лічені одиниці таке витримують, і не стають в кінцевому результаті наріками і дебілами. А потім пахай день і ніч без вихідних і перерв в райвідділі за 1.500 грн. Нормально? Збоку канешно вам всім просто судити: хабарі беруть і всяке-таке, спробували б ви… Взагалі говорити б не змогли. P.S.Квартиру оплатити і на маршрутку проїздити за місяць — вся зарплата, а далі що — стіни гризти?
    А
    світлинка21:44 14.10.11Університет хороший…керівник також, нажаль всіх на скрізь побачити важко. Насправді більшість дописувачів мають таку ж розвинену фантазію, як і так зване “джерело” з правоохоронних органів. Треба ж до такого додуматись, що присягу перенесли у Верещицю через надзвичайну подію зі зброєю… Присяга перед обласним управлінням! Це ж важко здогадатись, що вивівши таку кількість курсантів одночасно на присягу у центр міста практично буде паралізовано у ньому рух і це при сьогоднішніх корках! Простіше підняти собі рейтинги своїми низькими домислами, а не збиранням фактів. Якщо у цьому питанні фантазія ЗМІ, то чи можна сподіватись на якусь подальшу правдиву інформацію? Щось почули, щось дописали, пару фоток загального плану — от тобі і сенсація………..А ще кореспонденти “прорвались на територію університету у Верещиці”…теж мені спецкори-спецсназівці, якби вважали за потрібне, то просто б вас туди не впустили

    asica21:04 14.10.11Эпоха применяет глинистый математический анализ, но никакие ухищрения экспериментаторов не позволят понять сложную цепочку превращений, о чем неоднократно писали и Платон и Сократ, Роджер Бэкон Гельвеций Систериус Джаконимо Руслан Богдан Кшиштов. Для многих это стало откровением.

    хххх20:29 14.10.11за школу глухо німих може хтось в диню получити…. ЛДУВС найкращий…. нічого в нас не пропало, тот так реклама

    Крук18:16 14.10.11Шкода за прикрий факт,потерплять невинні люди хтось залишиться посад,та звань і.т.д.

    невідоме17:38 14.10.11Читаю це все і думаю яка в нас молодь ТУПАРИЛА-інакше не скажеш! Не можна [*]ти тих людей з якими прцюєш,чи вчишся-це все боком вилізе! Такий брєд як тут пише-можуть писати тільки ті які дуже хотіли поступити в МВС і не поступили,бо їм клепок не вистачило,або ті студенти Франка чи Палітєху,яким заздрісно що інші там вчаться…По собі скажу-поступити самому реально,і вчитися на відмінно теж! Звісно як і в кожному вузі є хабарництво і при поступленні так само як і в Франка чи Палітєху-різне буває…але коли в тебе є знання,бажання,віра що Бог тобі поможе поступити-то так і буде…і не треба тут писати що це самий галіміший вуз!

    ПТАХ16:21 14.10.11Усе б нічого. Але…Які ж ви малограмотні, випускники та студенти УНІВЕРСИТЕТУ. Оце — жаль… Вибачте, якщо когось образила моя ремарка, але це для мене особисто — шок! Людина з вищою освітою не може так мислити, в такій формі висловлюватись і так безграмотно писати… Не гнівайтесь, але це правда.

    ВАСЯ15:02 14.10.11Попробуй винеси через КПП 140 пушок …

    Валентина14:16 14.10.11Було б логічно, якби після цього “зник” університет внутрішніх справ.

    ну-ну14:08 14.10.11Злочинцям купили наддорогу картоплю
    14 жовтня 2011
    Державна пенітенціарна служба України за результатами тендеру уклало угоди на постачання 5700 тон картоплі за 17,91 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
    У підприємця Сировець А.М. придбано 2,7 тис тон по 2,8 грн./кг. ТОВ ДСГП «БВ» Володимира та Людмили Блошко поставить 3 тис тон по 3,45 грн./кг. Вся картопля має бути поставлена з вересня по листопад 2011 року.
    В ці дні на роздрібних ринках Києва картоплю можна придбати по 2 грн./кг. Гуртові ціни в Україні складають близько 1,1-1,5 грн./кг.
    0113:07 14.10.11та пропала там якась зброя , ну і шо , та ладно шо поробиш трошки шум підніметься а потім затихне нічого страшного,ми звичайно знаєм хто винен але чіпати не будем -страшно — приблизно так реагує львівська влада….

    kazok12:50 14.10.11czużyj napewno ne kraw,a htoś hto maw dostup do zbroj i na zamowlennia

    77712:01 14.10.11Ну от. Це для тих, хто ще дивується звідки в ментів дорогі іномарки джипи, будинки з басейнами і т.д.

    Олег Васильович00:59 14.10.1111:37 14.10.11Що за дивні запитання.
    Хто заплатив гроші, ті і вчаться в тій школі, а потім мусять відбити ці гроші та ще й заробити.

    Володимир зі сходу10:22 14.10.11Хлопці, зброя вже давно у надійних руках, працює. Я вчився у вашому славному місті 1985-1988 роках не в школі міліції на 1 травня, а в другій спецшколі МВС СРСР, що недалеко від кінотеатру “МИР”, що була розташована у приміщені монастиря.Тоді ніхто навіть у поганому сні, не міг такого побачити. Моральні виродки є скрізь. Падлюк до відповіді!!!!!!!

    paramount10:18 14.10.11коментарів повний короб ОРД може позавидувати При такому фактажі ларчик просто откриваєтся

    студік10:17 14.10.11Самий порядний викладач Марко С.І., якого вітаємо зі святом Покрови!!! Усіх благ!!!

    Я10:03 14.10.11Є інформація, що з одного із вкрадених пістолетів завалили таксиста, якого знайшли на вул.Мазепи,17, як все і вилезло Сторінка:123

  3. З Львівського університету МВС викрали 140 пістолетів Макарова, – джерело
    У Львівському державному університеті внутрішніх справ викрали 140 пістолетів Макарова.
    -AAA+Про це ЗІКу повідомило 13 жовтня джерело.

    За попередньою інформацією, ці пістолети нібито зникли. Зараз у Львові перебуває спеціальна комісія МВС, яка займається розслідуванням цього загадкового зникнення.

    У складі комісії радник міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова по західному регіону, генерал-майор міліції Олег Сало.

    За даними джерела, окрім пістолетів Макарова зникли також 2-3 кулемети та армійське спорядження.

    Наразі начальник СЗГ ГУМВСУ у Львівській області Денис Харчук у коментарі ЗІКу лише сказав, що жодного відношення до університету не має.

    Начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-майор міліції Богдан Щур на дзвінки журналістів ЗІКу не відповідає.

    Фейсбук
    Твітер
    Живий Журнал
    В контакті Роздрукувати
    Статті за темою
    У Бориславі створять відділ із боротьби з економічною злочинністюНа Львівщині викрили чоловіка, який заявив про псевдовикрадення авто На Буковині за благодійні кошти відремонтують райвідділ міліціїУ Рівному невідомі під дулом пістолета запхали чоловіка у багажник автоУ рівненській міліції – кадрові зміниКоментаріДодати коментар

    Ім’я Коментар Код Змінити вигляд

    lll…17:21 15.10.11Я в шоці…Просто страшно читати коментарі…Ви що думаєте що бардак лише в міліції???Та всюди так…візьміть будь яку установу-та до Вас нікому нема діла…А що ви хочете порядку в бандитській державі? Це поки квіточки…

    Зая17:00 15.10.11Слава тобі яйця! його нарешті зловили!

    add15:44 15.10.11Почему обязательно украли — вполне возможно неправильно вели документацию, не учли какие-нибудь списания двадцатилетней давности, перепутали инвентаризации и проч. Сразу вопли. “Ревизия обнаружила недостачу” — это как правило 80% неправильно велась документация, 15% — халатность и только 5% воровство.

    Маг15:30 15.10.11Багато із дописувачів-коментаторів висловлює негативні думки щодо Львівського державного університету внутрішніх справ. Але ж пишуть, проте що знають у більшості випадків із слухів та десь прочитаної непровіреної інформації. Коли не знають всього, то починають вигадувати та дописувати придумане. Так, ніби у всіх решту вищих закладів Львова та України в цілому живуть немає проблем. Перед тим як про когось говорити, краще подивіться на себе і свої вчинки.

    ром10:29 15.10.11Звичайно, від подій, які відбуваються в універі я в шоці. Однак, я сам закінчував його у 2003 році та надалі підтримую звязки з багатьма викладачами, курсантами, випускниками, та хочу сказати, що там працюють та вчаться хороші люди, які повязали життя і долю з міліцією, яку зараз не поважають (через таких виродків, які викрали зброю) чи беруть хабарі. Ті одиниці є всюди у будь-якому ВУЗі і, на мою думку, їх там більше ніж у ЛьвДУВС бо контроль тут набагато більший з багатьох структур, які не мають повноважень до інших вишів. Шкода хороших і порядних керівників, які довірились своєму працівнику-злодію за якого, мабуть, буде “братська могила” згідно наказу МВС №90.
    не потрібно звертати увагу на недолугих дописувачів, які далекі від сьогодення роботи у міліції. Дуже просто все паплюжити та критикувати, коли не розумієш, як зараз “виживає” простий працівник ОВС, який змушений виконувати свою роботу за яку платять копійки.
    Гуф00:59 15.10.11я умер!

    to )))23:01 14.10.11пает..мля

    )))22:41 14.10.11Так… Як почитаєш цю всю “хірню” (вибачте за слово), то смішно і ледве плакати не хочеться). Які [*] виписують на пресу все, що відбувається внутрішньо? На хіра ви пишете прізвища викладачів, які хабарі беруть? Краще напишіть, скільки раз за тиждень сексом займаєтесь! Там може таких тупостей принаймні не буде. А то і справді страшно, коли подумаю, що такі неосвічені і дурні люди — майбутнє держави!!! Плітки, звісно, хвороба людей, але … шеплення хоча б якесь потрібно приймати, а то колись язик відкусите! А про самий дебільний універ… Та ти йди спробуй там провчитись, пофігарити в нарядах в сорокаградусний мороз з температурою 38, і на другий день вивчити всі предмети, тоді менше “пиздіти” будеш. Стопудово, що таку фігню пишуть ті, хто тут не зміг поступити!!! І татові і мамині синочки тут не вчаться, вони вчаться в Франка і Політесі, бо такого вони не витримали, та й взагалі лічені одиниці таке витримують, і не стають в кінцевому результаті наріками і дебілами. А потім пахай день і ніч без вихідних і перерв в райвідділі за 1.500 грн. Нормально? Збоку канешно вам всім просто судити: хабарі беруть і всяке-таке, спробували б ви… Взагалі говорити б не змогли. P.S.Квартиру оплатити і на маршрутку проїздити за місяць — вся зарплата, а далі що — стіни гризти?
    А
    світлинка21:44 14.10.11Університет хороший…керівник також, нажаль всіх на скрізь побачити важко. Насправді більшість дописувачів мають таку ж розвинену фантазію, як і так зване “джерело” з правоохоронних органів. Треба ж до такого додуматись, що присягу перенесли у Верещицю через надзвичайну подію зі зброєю… Присяга перед обласним управлінням! Це ж важко здогадатись, що вивівши таку кількість курсантів одночасно на присягу у центр міста практично буде паралізовано у ньому рух і це при сьогоднішніх корках! Простіше підняти собі рейтинги своїми низькими домислами, а не збиранням фактів. Якщо у цьому питанні фантазія ЗМІ, то чи можна сподіватись на якусь подальшу правдиву інформацію? Щось почули, щось дописали, пару фоток загального плану — от тобі і сенсація………..А ще кореспонденти “прорвались на територію університету у Верещиці”…теж мені спецкори-спецсназівці, якби вважали за потрібне, то просто б вас туди не впустили

    asica21:04 14.10.11Эпоха применяет глинистый математический анализ, но никакие ухищрения экспериментаторов не позволят понять сложную цепочку превращений, о чем неоднократно писали и Платон и Сократ, Роджер Бэкон Гельвеций Систериус Джаконимо Руслан Богдан Кшиштов. Для многих это стало откровением.

    хххх20:29 14.10.11за школу глухо німих може хтось в диню получити…. ЛДУВС найкращий…. нічого в нас не пропало, тот так реклама

    Крук18:16 14.10.11Шкода за прикрий факт,потерплять невинні люди хтось залишиться посад,та звань і.т.д.

    невідоме17:38 14.10.11Читаю це все і думаю яка в нас молодь ТУПАРИЛА-інакше не скажеш! Не можна [*]ти тих людей з якими прцюєш,чи вчишся-це все боком вилізе! Такий брєд як тут пише-можуть писати тільки ті які дуже хотіли поступити в МВС і не поступили,бо їм клепок не вистачило,або ті студенти Франка чи Палітєху,яким заздрісно що інші там вчаться…По собі скажу-поступити самому реально,і вчитися на відмінно теж! Звісно як і в кожному вузі є хабарництво і при поступленні так само як і в Франка чи Палітєху-різне буває…але коли в тебе є знання,бажання,віра що Бог тобі поможе поступити-то так і буде…і не треба тут писати що це самий галіміший вуз!

    ПТАХ16:21 14.10.11Усе б нічого. Але…Які ж ви малограмотні, випускники та студенти УНІВЕРСИТЕТУ. Оце — жаль… Вибачте, якщо когось образила моя ремарка, але це для мене особисто — шок! Людина з вищою освітою не може так мислити, в такій формі висловлюватись і так безграмотно писати… Не гнівайтесь, але це правда.

    ВАСЯ15:02 14.10.11Попробуй винеси через КПП 140 пушок …

    Валентина14:16 14.10.11Було б логічно, якби після цього “зник” університет внутрішніх справ.

    ну-ну14:08 14.10.11Злочинцям купили наддорогу картоплю
    14 жовтня 2011
    Державна пенітенціарна служба України за результатами тендеру уклало угоди на постачання 5700 тон картоплі за 17,91 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
    У підприємця Сировець А.М. придбано 2,7 тис тон по 2,8 грн./кг. ТОВ ДСГП «БВ» Володимира та Людмили Блошко поставить 3 тис тон по 3,45 грн./кг. Вся картопля має бути поставлена з вересня по листопад 2011 року.
    В ці дні на роздрібних ринках Києва картоплю можна придбати по 2 грн./кг. Гуртові ціни в Україні складають близько 1,1-1,5 грн./кг.
    0113:07 14.10.11та пропала там якась зброя , ну і шо , та ладно шо поробиш трошки шум підніметься а потім затихне нічого страшного,ми звичайно знаєм хто винен але чіпати не будем -страшно — приблизно так реагує львівська влада….

    kazok12:50 14.10.11czużyj napewno ne kraw,a htoś hto maw dostup do zbroj i na zamowlennia

    77712:01 14.10.11Ну от. Це для тих, хто ще дивується звідки в ментів дорогі іномарки джипи, будинки з басейнами і т.д.

    Олег Васильович00:59 14.10.1111:37 14.10.11Що за дивні запитання.
    Хто заплатив гроші, ті і вчаться в тій школі, а потім мусять відбити ці гроші та ще й заробити.

    Володимир зі сходу10:22 14.10.11Хлопці, зброя вже давно у надійних руках, працює. Я вчився у вашому славному місті 1985-1988 роках не в школі міліції на 1 травня, а в другій спецшколі МВС СРСР, що недалеко від кінотеатру “МИР”, що була розташована у приміщені монастиря.Тоді ніхто навіть у поганому сні, не міг такого побачити. Моральні виродки є скрізь. Падлюк до відповіді!!!!!!!

    paramount10:18 14.10.11коментарів повний короб ОРД може позавидувати При такому фактажі ларчик просто откриваєтся

    студік10:17 14.10.11Самий порядний викладач Марко С.І., якого вітаємо зі святом Покрови!!! Усіх благ!!!

    Я10:03 14.10.11Є інформація, що з одного із вкрадених пістолетів завалили таксиста, якого знайшли на вул.Мазепи,17, як все і вилезло Сторінка:123

  4. Крышевание милицией точек продаж наркотиков во Львове!
    Сотрудники подкидывают наркотики тем, кто сообщает им о наркоманах!!
    Это происходит так — милиционеры предупреждают торчков об опасности, торчки сворачивают активность на несколько недель, после чего милиция “ошибается” квартирой (цифры перепутали), подкидывают наркоту соседям и увозят в неизвестном направлении, в других случаях шантажируют их, выгораживая и оберегая барыг, которые через месяц опять таки от сотрудников милиции получают “сигнал” безопасности для продолжения своей деятельности.
    Личность торговцев неизвестна, однако точно установлена гражданская жена наркодилера — ПРИЩЕПЕНКОВА МАРИНА МИХАЙЛОВНА 1977-09-14 ЛЬВІВ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО 34 133
    Город Львов. В.Великого дом 34, кв 133.
    Пишу анонимно, не хочу быть третим “пострадавшим по ошибке”
    Да, забыл добавить, это скотство длится уже лет 5 как минимум … Сами барыги заявляют что меня убьют и им ничего за это не будет, мол у них родной дядя — непростой милицейский начальник …

  5. …соответственно, такая “бурная деятельность” милицейских барыг, крышуется той же Прокуратурой и продажными судами, про какую-то справедливость местной “правоохранительной системы” можно уже забыть…

  6. сказка о мальчише кибальчише все что можна сказать о сегоднешней подготовке в разных учебных академиях мвд

  7. У них тырят все. Пропал журналист, думаете хоть что могут сказать? Украли палестинца, тоже молчок… Воры все тут кантуются, с оружием на взводе ездят по транс европейским коридорам, мало того, пробежки по школьным стадионам совершали… В Харькове оружие продавали, теперь вот во Львове… ,все пропускают… в одном они исполнительны, власть от народа пока стерегут, да и то с потугами. Если афганцы прижмут, то они и власть сдадут…А как иначе, у них ведь свои заботы — дороги, наркотики, прессование бизнеса, а о бабушках на базарах и говорить не надо…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ