Человек не терпит насилия!

«Свободна» позиція, або як робиться революція по-уманськи»

Багато років разом з однодумцями я працюю з різними громадськими та політичними організаціями для того, щоб зробити наше життя кращим, владу – відповідальною, народ – свідомим. І не зважаючи на дуже складну ситуацію яка склалася в Україні практично в усіх сферах її життя, свавілля з боку влади, «безпрєдел» від правоохоронців, корумпованість усіх гілок влади, разом з такими як я намагаюся сприяти основному – усвідомленню громадянами власної ролі в суспільстві, виконання обов’язків. Ми – це люди, які ніколи не стоять осторонь!
У кожному регіоні України опозиція протистоїть місцевим чиновникам та бореться за справедливість. Опозиціонери називають себе ідейними борцями, які переживають за український народ, за національну ідею і протистоять корупції. Кожна політична сила працює за вказівками своїх партійних лідерів. У нас же Тетяна Чорномаз, голова обласного осередку ВО “Свобода” опозицію розуміє по-іншому. Прикриваючись ідеями партії Тетяна Олександрівна заробляє собі та своїм дітям на гарне життя. Уманчани добре знають про ідеологію пані Тетяни — «буду робити так, щоб мені було вигідно», а в обласному центрі активного діяча Чорномаз вже мабуть забули.
Широко відомо, що опозиціонерка Таня Чорномаз перебуває в ду-у-же близьких стосунках з особами, діяльність яких вона натхненно піддає критиці, «викриваючи» корупційні гнійники на тілі державних структур у своїй газеті «Вулик», що видається в Уманському районі. Серед основних її об’єктів протягом багатьох років були і мер Умані Юрій Бодров, і десятирічня плеяда керівників різних голів районних держадміністрацій Черкаської області і самі голови нашої обласної ОДА…….
Протестуючи проти режиму влади, вигукуючи націоналістичні ідеї Тетяна Олександрівна добилась…. точніше викричала собі у 2002 році квартиру. Та це ще не все. Всі знають, що за комунальні послуги та за електроенергію родина Чорномаз не платить роками взагалі!!!! Це нонсенс для усіх. У пересічних уманчан, навіть пенсіонерів і інвалідів, які мають заборгованість, відключають тепло, відрізають газ і світло. Чому ж родина Чорномаз, не заплативши жодної копійки, продовжує користуватися всіма благами, не зрозуміло ні для кого.
Отримавши новеньку квартирку від міської влади, в якій на даний час проживає дочка Тетяни Чорномаз – Софія, вона стала більш поступливою і лояльною до діяльності місцевих чиновників. Крім цього Чорномаз стала шанованим журналістом Уманщини. Точніше сказати ідеалом для журналістів. Заслуги дійсно шанованої та визнаної журналістки Валентини Козицької були просто ніщо проти “гострого пера” пані Тетяни. Користуючись такою популярністю, власною журналістською “етикою” і партійною “силою” Тетяна Чорномаз захотіла земельки…. У той час при владі були БЮТівці, які наліво і направо роздавали ділянки своїм партійцям, а не простим місцевим жителям, які роками а той десятиліттями стоять в черзі. Знаючи про це Тетяна Чорномаз не писала про роботу тодішньої влади, а попросила… теж собі діляночку взамін на її мовчання. Таким чином родина Чорномаз стала багатшою ще й на власну земельну ділянку. А ще раніш сім’я отримала у приватну власність кіоск колишнього «Союздруку», який продовжує працювати й на зараз.
Але й і цього їй було замало. Будучи такою “шанованою журналісткою” і націоналістичним патріотом, Тетяна Олександрівна “викричала” собі посаду радника голови Уманської райдержадміністрації. Можна тільки здогадуватись як і що вона радила. Адже вся її робота була направлена на задоволення власних потреб. Як результат її роботи — діляночка в селі Родниківка, яку теж отримала за заслуги.

Додаток

До розпорядження міського голови
від 04.02.2008 року
№ 10/Р

СКЛАД КОМІСІЇ
для здійснення громадського контролю щодо вирішення питань земельних відносин у місті Умані

  1. Голова комісії — Чорномаз Т.О.
  2. Король М.М.
  3. Біляєв В.Г.
  4. Брацлавська К.Є.
  5. Євтушенко О.В.
  6. Єгоров Ю.І.
  7. Заєць В.І.
  8. Зайченко О.В.
  9. Кравчук Л.Т.
  10. Кучеренко Р.Б.
  11. Мазньов В.В.
  12. Мельник М.М.
  13. Огородніков О.І.
  14. Роголь І.Я.
  15. Савченко О.К.
  16. Сімороз В.Л.
  17. Тульчинська Н.С.
  18. Хівренко П.П.
  19. Ходан А.Е.

Секретар виконкому В.М. Рюмік

Після таких “успіхів” Тетяна Олександрівна стала людиною номер 1 в місті. Керівники і підприємці знали, що за додаткову плату пані Чорномаз зможе допомогти. Всім відомо, що Тетяна Чорномаз лякаючи власною газетою “Вулик” вирішувала проблеми своїх друзів та замовників. Іноді було достатньо тільки накрити стіл для пані Чорномаз з їдлом і випивкою. Постійно годуючи і заливаючи горілкою власники не одного (!) міського ресторану могли розраховувати на “кришування” Тетяни Олександрівни. Іноді проблеми її замовників виносились на засідання місцевих та районних рад, тому ставали проблемами міста і району, адже про них говорила шанована людина, журналіст і патріотичний діяч Тетяна Чорномаз.
Ось у цьому і полягала роботи осередку “Свобода” в Умані. Плідно працюючи Тетяна Олександрівна зібрала навколо себе декілька однодумців, які як і вона хотіли збагатитись. Декілька років “плідної роботи” і квартиру отримала й її соратниця, бойова подруга журналістка Надія Тульчинська. Вона теж після декількох років критики місцевої влади проміняла національну ідею “Свободи” та рідного їй Народного Руху на власне благополуччя. А нікому невідомий студент з дуже сумнівними деталями біографії Ботнар Юра став одним із національних молодіжних лідерів “Свободи” в Черкаській області…..
А от Юрій Ботнар, керуючись «виключно власним патріотизмом» зібрав до Уманської “Свободи” таких же як і він студентів. Ці студенти відрізнялись від інших однокурсників не розумом і патріотичною ідеєю. Вони теж хотіли маленької слави і виблискувати на сторінках місцевих газет, як і їх лідер. Окреме слово хочеться сказати про акції місцевих свободівців. І сміх і гріх. Ця купка людей з боку виглядає на зібрання якихось готів, емо чи якоїсь іншої молодіжної течії, переважно жіночої статі підліткового віку. Тільки українські і свободівські прапори вказують на те, що це молодь зібралась не просто відпочивати. Завжди кожна акція розпочинається із виступу їхнього лідера і за сумісництвом «богині». Ці акції — просто галочка для керівників партії. Адже потрібно ж відчитатися куди ідуть партійні гроші. Кожна така акція висвітлена як масштабна, із залученням місцевих жителів, які підтримують “Свободу”. Насправді ж в Уманську “Свободу” не вірить ніхто. Цікавим фактом також є те, що іноді роботу місцевих громадських організацій на офіційному сайті “Свободи” Юрій Ботнар висвітлює як власне досягнення (чого варта акція міської Ради громадських організацій зі встановленням прапора в хасидському районі, що негайно було прописано Ботнаром в пресі як захід “Свободи”).
Уманчани знають про «непідкупність» лідерки і опозиціонерки Тетяни Чорномаз. Доказом цього є останні місцеві вибори. Напередодні виборів кожна опозиційна сила обирала свою стратегію для досягнення мети. Про мету пані Тетяни, вже відомо. Продавшись “навічно вічному меру” Юрію Бодрову, Тетяна Олександрівна почала підготовку до виборів. Кандидатом на посаду міського голови було обрано багатодітну мати, підприємця, яка виявилась звичайною торговкою на базарі. Людина без вищої освіти, яка вміє тільки спекулювати на ринку — найкращий кандидат, який може стати конкурентом Бодрову. Так вирішили всі свободівці. Цікаво, чи знають про такі факти керівники самої партії??? Але факт залишається фактом. Будучи кандидатом на папері, ця жінка так і залишилась темною конячкою для виборців. Жодної зустрічі, ніяких агіток не було від кандидатки. Навіть для журналістів ця жінка залишалась недоторканною особою. Така собі пані Ікс, яку не знали самі торговці на базарі.
А чого варті її опуси на сторінках “Вулика”!!!! Весь бруд лився на єдиного опозиційного кандидата Олександра Румика від партії “Батьківщини”. В чому тільки не звинувачували лідерів і кандидатів від “білосердечних”. Говорилось і про земельні ділянки, але чомусь пані Тетяна забула і себе назвати, адже вона теж отримала там ділянку. Завдяки її тактиці, її кандидат, Юрій Бодров, знову виграв вибори (це при тому, що я ні якому разі не підтримую “політика-бандита” Румика).
Ось така опозиційна “Свобода” в Умані. Подібна ситуація і в інших районах області, адже Чорномаз навколо себе зібрала однодумців, для яких власне збагачення змушує зраджувати ідеям самої партії. Як голова Черкаського осередку вона запровадила свої правила співпраці. Не хочеться називати суми за членство у партії, за кожну проплачену акцію, скільки платять бідним студентам, які готові кричати будь-що. Але факт залишається фактом. Немає грошей — немає “Свободи”.
Передбачаю негайний істеричний ґвалт – “Заказуха! Чернуха! Провокація!“. Можливо на це воно й схоже, але і перевірити факти не те що не важко, а необхідно! Важливо інше — цікаво куди дивиться правляча верхівка “Свободи”? Невже Олег Тягнибок, в якого все ж таки вірять тисячі людей, схвалює таку роботу черкаської лідерки? Адже сотні листів, звернень від звичайних громадян були відправлені лідеру “Свободи”. Чи можливо це така тактика партії? І така ситуація у всіх регіонах держави? Це з такими «лідерами» Тягнибок буде робити революцію? Це наші носії української ідеї та захисники наших прав і свобод? Мені, як українцю і патріоту соромно, що ховаючись за національні ідеї, прикриваючись високими лозунгами люди працюють лише на власне збагачення. З такими “свободівцями” не те що революції, концерт самодіяльності не проведеш. А ви що думаєте?

Михайло Патріот. Вільний журналіст Черкаської області.
e-mail: [email protected]

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Так і не тільки свобода, а ще й Батьківщина та окремі особистості нічим не кращі — Кирилюк, Цюрко, Тульчинська, та багото інших в умані. Всі брехливі, та й не вірить ім давно ніхто, а про продажність чорномаз — тема давня і вже не цікава

  2. Пройшлися б іще по її черкаській команді — вони від неї не відстають.
    Голова смільнської свободи Голубець — “колишній” комуняка (сміляни багато можуть про нього цікавого розказати)
    Голова Золотонішської свободи Лошков — колишній (чи може й теперішній) соціаліст
    Голова черкаської міської Вакуленко — вічний безробітний (хоча “патріот” це ж також робота), в якого в біографії буде скоро перелік 10 партій в яких він був.
    І т.д.
    Тож що ховається за “гарним” брендом сВОБОДИ???

  3. “…вигукуючи націоналістичні ідеї Тетяна Олександрівна добилась…. точніше викричала собі у 2002 році квартиру.”,а Ви МихАйло Патріот для чого строчите свою “джинсу”,тоже мабуть не маєте де жити.Доведіть в суді що квартиру надали незаконно,земельну ділянку також,доведіть всі незаконні дії(якщо такі є) пані Чорномаз і все,для чого лити бруд на “Свободу”.Я б на місці Чорномаз змусив би Вас через суд ,або довести всі ваші домисли,або спростувати.А по-справжньому я Вам раджу бережіть здоров’я,не нервуйте так.ВО “Свобода” рухається в правильному напрямку,а Вас це (на мій погляд )бісить…

  4. Я, з бабою Танею хотів працювати у ВО “Свобода”, ми її й зареєстрували у Лисянському районі у 2009 році. З Черкас приїхав на відкриття заступник по оргроботі Стас Голубець, ми випили хорошого самогону, чарок по чотири, після чого Голубець попросив гітару і заспівав хрипло з творчості Висоцького, потім ще випили,і ще багато раз випили, після чого він почав кричати кричалку: “Слава нації!” і сказав завезіть мене на “розвилку” у місто Звенигородка, продовжуючи співати хіти групи “Зємляне”, про зємлю в ілюмінаторі, ми також звичайно були п”яні, як собаки! Ось така наша пригода у ВО “Свобода”, а баба Таня Чорномаз ніколи не була у нас на Лисянщині, ми керували районним осередком, а вона нас і не знала, до речі Голубець зажав купюри і не оплатив поїздку, сказав що голий і босий і продовжував кричати: ” Слава нації!” Потім ми прочитали в “Газеті по українськи”, що баба мріє купити БМВ, отже “Слава Нації! відповідь — “Слава БМВ!”

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ