Человек не терпит насилия!

S O S !!! Розвалюють службу безпеки комерційних банків

В багатьох комерційних банках “нові команди” скорочують, або взагалі ліквідовують Службу безпеки. В той же час майже щотижня в ЗМІ звучать повідомлення про напади на банківські установи, про випадки шахрайства, про крадіжки шляхом проломів стін, підлоги із підвалів, про те,що окремі, скориставшись “лівим” паспортом та “лівими” довідками про доходи отримують кредити, тощо. З числа “нових команд”, переважан білшість “профффесссіоннналлли”. Кому вигідно скоротити СБ чи дестабілізувати її роботу ?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

43 ответа

  1. …01.06.05 р. між АКБ «Форум»в особі Дніпропетровської філії ( банк ) та ТОВ «Експрес-Сервіс»( позичальник ) укладено кредитний договір № 0021/05/03-КL ,відповідно до умов якого банк надав позичальнику мультивалютну кредитну лінію з максимальним лімітом заборгованості у сумі 108 606 000,00 грн. на строк до 15.08.08 р. Кредитні кошти були отримані позичальником в розмірі 21 636 141,00 доларів США та 91 470 000,00 грн. Однією із істотних умов цього договору є обов’язок відповідача-1 сплачувати на користь позивача відсотки за користуванняя кредитними коштами та своєчасно повернути отримані грошові кошти. Але в порушення прийнятих на себе зобов’язань ТОВ «Експрес-Сервіс»станом на час звернення позивача до суду заборгував банку 28 048 432,34 грн. та 5 110 774,55 доларів США , що складає 37 814 109,82 грн.

    В забезпечення виконання відповідачем-1 своїх зобов’язань за вищенаведеним кредитним договором між АКБ «Форум»в особі Дніпропетровської філії та ТОВ «Європейський Експрес»(відповідач-2) , ТОВ «Селекта»(відповідач-3) , ТОВ«Міжнародний центр нових технологій та матеріалів»( відповідач-4), ТОВ «AZ Груп»( відповідач-5) та ТОВ «Південна промислово — Інвестиційна група»(відповідач-6) були укладені договори поруки ,відповідно до яких вищезазначені поручителі у разі невиконання ТОВ «Експрес-Сервіс»своїх зобов’язань за кредитним договором № 0021/05/03-КL від 01.06.05 р. відповідають перед кредитором –позивачем , як солідарні боржники .

    11.11.08 р. банком на адресу відповідачів-2,3,4,5,6 були направлені відповідні повідомлення про невиконання боржником ( відповідачем-1 ) своїх зобов’язань за кредитним договором та вимоги про сплату поручителями суми заборгованості. Але до цього часу поручителі не сплатили на користь банку заборгованість .

    Ухвалою господарського суду від 22.03.10 р. у справі № Б29/402-09 затверджено ліквідаційний баланс та звіт ліквідатора ТОВ «Експрес-Сервіс», ліквідовано юридичну особу –ТОВ «Експрес-Сервіс»( код ЄДРПОУ 30600147 ). Відповідно до довідки держреєстратора станом на 05.09.11 р. ТОВ «Експрес-Сервіс»припинено.

    Відповідно до вимог ст.80 ГПК України : господарський суд припиняє провадження у справі, якщо припинено діяльність суб’єкта господарювання, які були однією із сторін у справі, якщо спірні правовідносини не допускають правонаступництва .Враховуючи вищезазначене , провадження у справі в частині ТОВ «Експрес-Сервіс»підлягає припиненню.

    Відповідно до вимог ст.559 ЦК України : порука припиняється з припиненням забезпеченого нею зобов’язання . Оскільки основне зобов’язання ,яке було забезпечено договорами поруки , укладеними банком із відповідачами-2,3,4,5,6 ( кредитний договір ) –припинилося внаслідок ліквідації боржника ; то припиненим вважається і порука . Враховуючи вищезазначене , у суду відсутні правові підстави для солідарного стягнення з відповідачів-2,3,4,5,6 на користь банку заборгованості за кредитним договором , який припинився .

    На підставі вищевикладеного , керуючись вимогами ст.559 ЦК України; ст.ст.80,82-86 ГПК України, господарський суд , —

    ВИРІШИВ :

    Припинити провадження відносно відповідача-1 : ТОВ «Експрес-Сервіс».
    Відмовити в задоволенні позовних вимог про солідарне стягнення з ТОВ «Європейський Експрес»(відповідач-2) , ТОВ «Селекта»(відповідач-3) , ТОВ«Міжнародний центр нових технологій та матеріалів»( відповідач-4), ТОВ «AZ Груп»( відповідач-5) та ТОВ «Південна промислово — Інвестиційна група»(відповідач-6) заборогованості в сумі 28 048 432, 34 грн. та 5 110 774, 55 доларів США за кредитним договором № 0021/05/03-КL від 01.06.05 р. , укладеним між АКБ «Форум»та ТОВ «Експрес-Сервіс».

    Суддя Васильєв О.Ю.

  2. Первого кого нужно привлечь к ответу в Форуме-это Березовика! Эта истота не выполняла свои непосредственные обязанности будучи резковиком,тупо подставляя своей бездеятельностью Колесника Я.В. и всю команду банка.Просидев и протерев штаны на пике кризиса,оно ждало пока ситуация в банке ухудшитьса,проблемные кредиты доростут до 3 млрд.,никаких мер не принимали,никаких реструктуризаций и помощи клиентам,тупо надеясь накосить деньгу пока доллар вырос до 8-9грн,ведь кредиты в конце 2008 банк старался и навязывад выдавать клиентам только в валюте,в гривне отказывали.В результате,банк на грани краха,не выдержало сердце у одного единственного нормального и вменяемого немца-Вильгельма Нюзе,после смерти которого на олимп взошел кореш Березовика,который и пропихнул его в Предправления,Саша Клаус,немец с которым Березрвик и принялся грабить банк.А Миштергази-венгерская мразь,присосалась как пиявка к банку и помогает его из нутри грабить Вадимке и гоп компании.

  3. Всем привет. Никогда не вникал в работу безопасности комерческих банков, но думаю особенностей там придостаточно. Вчера наши поведали что Мишу Журко руководителем СБ банка назначили, кажись Вабанка. Поэтому не надо жаловаться что СБ разваливают. Главное хорошие понты колотить, большенство банкиров ведется. По шкурнякам вопросов небыло и побухать тоже. А так где залезешь там и слезешь. После служби работал директором в удошников но оказалось там это дело не прибыльное, доить оказывается некого. В городе было круче решалово решать.

  4. “Нові команди” СБ банків, особливо ті, яких понабирали “по оголошенню з вулиці по блату”, не думають про безпеку банків. Їх “попристроювали”, і вони на роботу ходять лише до банкомата. На сьогодні всюди в будь-якій структурі відсутнє досвідчене професійне ядро, яке вміє працювати, вміє передавати свій досвід молодим. Це професійне ядро загублене “мажорами”. Поглянте, в Головних Банках хто сидить ? “Мажори” нарвані, які ні дня не попрацювали в низах, які живого клієнта не бачили. Зато вони приїжджають в області, генерують якіс ідеї, наприклад, щодо повернення проблемної заборгованості. А коли з ними їдеш до клієнта, так вони з людьми говорити не вміють. А говорити про що, коли в більшості боржників просто немає грошей ? Як повернути кошти, запитуємо в “мажора”, в такій ситуації ? Так відповідають — видумайте, думайте, думайте, щось робіть… Тут держава, голови правлінь банків мають продумати програми лояльності банків: перевести всі коедити з валютних на гривневі, знизити відсоткові ставки в гривнях до 12,0%, реструктуризувати проблемну заборгованість, здійснити пролонгацію кредитних договорів з метою зменшення фінансового навантаження на клієнтів. Безперечно це робити не огульно, а диференційовано. Крім того дати більше прав на місця здійснювати такі заходи. Взагалі, комерційні банки це ще можуть якось зробити, а ось “Ощадбанк” — совдеповський монстр, ніколи на це не піде. “Ощадбанк” сам себе губить надвеликою жадобою наживи, надвеликим бюрократизмом, громіздкими внутрішніми звітами, безмозглим програмним забезпеченням, тощо. І взагалі, на ті зарплати, які в “Ощадбанку”, люди йдуть працювати лише тому, що роботи немає. В цьому банку посадові оклади 1500-2000 грн. для провідних та головних спеціалісті. Надбавки не виплачуються взагалі. Ну і хто за таку зарплату там працює, суперпрофесіонали ? Якщо професіонали і є, то вони не віддіються справі душею, а пересиджують час до кращих часів

  5. ИНФОРМАЦИЯ ПАВЛЕНКО АНДРЕЙ МИХАЙЛОВИЧ мошейник при предъявлении документов о трудовой деятельности укрывает факт его службы в органах Службы безопасности Украины (следствие), откуда его уволили по ст. 65 п. “Е” — “служебное несоответствие. В трудовой книжке этот факт (увольнение по несоответствию, а именно за пьянство на рабочем месте)отсутствует. Запись пропущена, вначале идет служба в органах МВД Украины, а затем сразу запись работа в коммерческой структуре. Время которое он служил в СБУ “перекрыто” работой в коммерческой фирме. Еще один факт, Павленко А.М. учился в Московском пограничном училище КГБ СССР с 1988 по 1990 г.г. В 1990 г был отчислен по … и отправлен в Заполярный пограничный отряд КГБ СССР.

  6. Если СБ коммерческой организации работатет так же, как в СБУ/МВД до увольнения — то такая СБ не нужна коммерческой организации. Вы не хозяева жизни. Вы обеспечивающее подразделение, а не правоохранительный орган. И тем более вы не уполномочены принимать бизнес-решения, пока это не ваш бизнес. Проведите переоценку своего места в структуре бизнеса и принимайте решение относительно себя. Не плачте. Take it or leave it.

  7. Говорят, что СБ полностью сократили в областях в “УкрСибБанке”. А в других как?

  8. Мне тоже предлагали уволиться я послал всех в сад. Тогда “типа сократили”. Я подал заяву в суд!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ