Человек не терпит насилия!

Дещо про потреб**дське жлобство

rrabstvo

Картіна маслом тяжкої хвороби, котра вразила наші державні та суспільні інституції певно, буде неповною, якщо не описати ще один із різновидів жлобства – споживацтво, а попросту потреб**ство…

Відразу ж зауважу, на цю хворобу в тій чи іншій мірі страждає майже все людство, і в першу чергу так званий цивілізований світ. Причину ж цієї цивілізаційної інфекції дехто із видатних світочів людської думки вбачають в прибутковій економіціяка притаманна, між іншим, як ринковому так і плановому чи державно регульованому її різновидам.

І саме із жадібним прагненням людства до все більшого, аморального по своїй суті, споживання матеріального та псевдодуховного і псевдокультурного ті ж таки світочі пов’язують не лише нинішню чи попередні світові економічні кризи, але й пророкують скору цивілізаційну кризу.

А особливо тяжкої форми ця хвороба набула саме в Україні. 

Бо будучи занесена в наш суспільний організм бацилою жлобської і абсолютно бездуховної ідеології “експропріації експропріаторів”, хвороба та, після винищення отих самих експропріаторів, дуже швидко трансформувалась у бездумне ресурсне споживання та споживання державного за цілком жлобським принципом “усьо навкруг колхозноє — усьо навкруг майо”. А вже згодом у новітні часи знесилене і обезкровлене українство було ще й інфіковане споживацтвом західного толку.

Втім, тема даного опусу трохи про інше, бо автор не є великим економістом чи філософом, а навіть навпаки. Хоча й не виключаю, що саме через оте “навпаки” та спроби декого із доморослих, а особливо братньо-сусідніх макаренок з претензіями світочів нав’язати досить сумнівні рецепти лікування цієї хвороби, висловити і свою думку з цього приводу.

А поки поговоримо про

Жлобське потреб**дство державно- мєнтовського різновиду

Почну з однієї історії, яка мене просто шокувала і змусила означити нижчеописане явище такою брутальною ідіомою.

Живе в одному із харківських райцентрів чоловік, назвемо його Максим — фаховий і, мабуть, непоганий програміст, бо працює у досить пристойній фірмі в Харкові. На роботу і звідтам Максим, чи то з причин економії, чи то через пристрасть до спортивних вправ, часто-густо добирається велосипедом.

І якось, крутячи педалі свого двоколісного друга в напрямку облцентру, програміст зустрів двох підпилих вуркаганів, котрим край не вистачало на опохмєл. Запозичитися вони вирішили у Максима, як пишуть в мєнтівських протоколах, “використовуючи брутальну лайку та погрожуючи нанести тілесні ушкодження”. 

Втім, лайку і погрози вони швиденько проковтнули назад, бо наш герой просто запхнув їх цим босякам в горлянку. А потому скрутив цих двох вуркаганів зі стажем, тобто, як виявилось, рецидивістів, і здав за призначенням мєнтам.

Здавалось би, виконавши свій громадянський обов’язок, сміливцю залишилось аби його згідно законам діючим, людським та жанру знайшла відповідна нагорода. Але його знову відшукали мєнти і почали шити справу, навіть не про перевищення необхідної оборони, а про розбійний напад.

Ви запитаєтесь, мо той Максим і дійсно, позичивши ножа у парочки рецидивістів, що мирно гуляли вздовж траси, а потому, погрожуючи холодною зброєю, пограбував та ще й віддубасив їх? А можливо, хтось із цієї двійці виявився родичем когось мєнтовського чи впливового, або ж просто стукачем? 

Не ламайте собі голову, бо навіть якби було так, то мєнтура просто б спустила справу на гальмах. Все виявилось набагато простіше і складніше одночасно. Бо так завше буває, коли справа торкається бабла…

Мій давній друг Геннадій, в минулому сам правоохоронець, а нині бізнесмен, до якого і звернувся знайомий йому за суто робочими зв’язками Максим, через старі контакти з’ясував в чому ж тут заковика. 

І якщо в подальшому трактувати означення “закон”, як інструмент для заробляння бабла”, і ні в яких інших дефініціях окрім, то вимальовується наступна “картіна маслом”.

З одного боку мєнти мають двох волоцюг-кримінальників, з котрих окрім вошей, перегару та тюремного туберкульозу вони нічого отримати не можуть. З іншого — хоч і добропорядного та законослухняного, але головне — перспективного щодо розведення на бабло фігуранта справи. 

От в цьому і криється головний мотив порушення проти Максима кримінальної справи.

Але маємо ще й прокуратуру, котра не лише здійснює нагляд, але й дає дозвіл на порушення такого роду кримінальних справ. Так от виявляється, що в прокуратурі на цю “послугу” маються свої розцінки.

Невідомо від яких здавен, але будь-яка такого штибу дозвільна закорючка вартує мєнтам від $200, а в середньому прокурорська такса складає десятину від вірогідного мєнтовського прибутку з кожної кримінальної справи. 

Тобто з Максима наші браві борці зі злочинністю планували отримати мінімально $ 2000.

Якщо хтось засмутився від того, що така прогресивна фінансово-правоохоронна система поки впроваджена лише в якомусь окремому районі, то я його порадую — це не так. 

Просто із зрозумілої скромності ніхто не поспішає рекламувати такого роду новації.

Я не маю наміру тутечки перейматися історією явища, просто для відома повідомляю — в Харківській області, цьому найпросунутому в Україні мєнтовському регіоні, подібні корупційні схеми почали формуватися десь з середини-кінця 90-х м. ст. 

І саме з їх впровадженням пов’язані тодішні так звані мєнтовські війни. Саме в той час із мєнтури почали вичавлюватися совєтські могікани, котрі керувались принципом “зі свого криміналу маємо і частково саджаємо, чужих саджаємо, а своїх лохів по можливості захищаємо”. 

Їм на зміну прийшла молода поросль, яка вже керувалась трохи іншим принципом “з криміналу маємо, лохів на показатєль”, котрий дуже швидко трансформувався в більш креативне кредо — “маємо з усіх, саджаємо дурнів і неплатежеспроможних”.

І якщо хтось думає, що це так звана ініціатива знизу, то він глибоко помиляється. Все вибудовується приблизно наступним чином. 

Наприклад, призначається новий начальник РВВС. Мало того, що саме призначення кандидату обходиться в суму із цифіркою від нуликів (в залежності від потенціалу району в сенсі прогнозованих обсягів шаткування вічнозеленого мерликанського овочу), так йому ще й спускається цифра від начальника облуправління. 

Хоч ти трісни, але щомісяця 50-100-200 тисяч (цифри середньо умовні) капусточки пришли!

А у начальника облуправління така ж щомісячна обов’язкова рознарядка, правда дещо з іншими нулями, теж мається. І призначений він на свою посаду в першу чергу теж не через свої професійні якості, не із-за красивих оченят чи конфігурацію стегенець, хоча трапляється, кажуть і таке, а за конкретно бабло і політично-кланову вірність, а головне — задля виконання плану капустозаготівлі.

Для довідки — автору із надійних джерел відомо, що ще в середині такого “революційного” 2005 року лише по одному із кур’єрських каналів від харківської мєнтури до столичної міністерської цитаделі боротьби за злочинне бабло щомісяця відправлялись як мінімум дві стандартні в таких випадках валізки із нашаткованим продуктом правоохоронного капустівництва.

Я згадав лише три ланки корупційно-правоохоронного системи, хоча зрозуміло, що вона діє по всьому ланцюгу: починаючи від міністра та його замів і закінчуючи останнім дільничним із якої-небудь Дідькозапхайлівки.

І така вертикаль бабловидобування сформована не лише в мєнтурі чи інших правоохоронних органах, або ж незалежній судовій системі. Щось подібне практикується практично у всіх інших сферах державної виконавчої та судової влади.

Просто в правоохоронних, судових, контролюючих та інспекційних органах подібні схеми розвинені найпотужніше та найдосконаліше.

Про законодавчу гілку мова окрема, бо там чіткої вертикалі не простежується. Там швидше треба вести мову про корупційні схеми мереживого штибу.

До речі, згаданий Максим спробував оскаржити порушену проти нього кримінальну справу в суді.

Але давно відомо, що на районному рівні мєнтура, прокуратура і суд ніщо інше, як містечкова триголова корупційна гідра, боротися з однією головою котрої за допомоги іншої(-их) справа майже безглузда. Хіба що за умови, коли неборака, який потрапив у халепу подібну до Максимової, не здогадається забашляти умовно “союзницькій” голові більше, ніж з нього розраховує отримати “ворожа” голова.

Ну, а вже на обласному рівні, якщо ти не маєш блатних зв’язків, за справедливе вирішення навіть такої висмоктаної з пальця справи доведеться заплатите ще більше. Бо гідра там товща і більш прожерлива.

В чому між іншим переконався і сам Максим, коли ознайомився з “прейскурантом” послуг кожної із голів обласної гідри.

Роблячи деякі проміжні висновки, не хотілось би обмежуватись банальністю про те, звідки починаються гнилісні процеси у водних холоднокровних хребтових тварин із зябрами.

Все дійсно починається з голови. Бо на верхніх щаблях сидять великі державні жлоби, котрі у своєму безмірному прагненні до збагачення, керуються головним принципом свято сповіданої ними ідеології жлобського потреб**ства — БАБЛО І ВЛАДА.

І відповідно до цих ідеології та принципу вони й вибудовують підпорядковану їм вертикаль або плетуть злочинні мережі та формують їх кадрове наповнення.

Повернемось для прикладу до вже згадуваного гіпотетичного начальника РВВС. Ви ж пам’ятаєте, що його найперше особисте завдання — не боротьба із злочинністю та забезпечення правопорядку, а відбивання викладеного за отриману посаду бабла.

 І не тільки безумовне виконання спущеного зверху плану капустошаткування та й собі дещицю заробити задля задоволення власного потреб**дства — на хатинку у три поверхи над власним ставочком, на квартирку доньці в обласному центрі, на навчання сину безумовно за кордоном чи як мінімум в столиці, на чергову каблучку дружині та шубку коханці, собі на новий “Лексус” до не такого вже й старого “Черокі” та набагато чого такого іншого, життєво необхідного — наскільки хвантазії потреб**дської вистачить.

А тепер скажіть мені, будь ласка, кому із підлеглих такий начальник буде надавати перевагу, пестячи та просуваючи по роботі — чесному, принциповому, порядному профі чи безпринципному невігласу, котрий забезпечить виконання бабловидобувного плану, не забуваючи про себе улюбленого — звичайно ж в межах все тієї є власної потреб**дської хвантазії?

І не треба після цього дивуватися, а чому в тій же мєнтурі стільки покидьків береться. Бо саме жлобство і потреб**сто із людини покидька і робить.

А наша ж вина в тому, що ми це припускаємо, ризикуючи кожного дня потрапити до лап садистів, збоченців, невігласів, просто божевільних в формі та при погонах, котрі поділяють нас навіть не на злочинців і потерпілих, а лише на об’єкти перспективні задля заробляння бабла.

І чи не набридло вам усе це терпіти, замість того аби не те що спробувати зламати цю систему, а просто знищити її, пересаджавши її головних та найодіозніших фігурантів в місця, куди вони поки нас запроторюють?

Я вас не переконав, вам не набридло. Ну, що ж тоді я продовжу іншим разом, бо про згаданий на початку шок у зв’язку із історією Максима я ще й словом не обмовився…

Валерій Семиволос, вільний журналіст, Харківська область, село Губарівка, Товариство “Малого Кола”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

24 ответа

  1. ==2.06.2011 6:50 SjsnicaUa
    А зачем звездочки?==

    А через притаманну автору природню блядську ввічливість

  2. Раньше б не поверила автору статьи, но после того, как со мной приключилось нечто подобное. Мой должник “нанял” против меня ментов чтобы противодействовать исполнительному производству (то есть возврату долга) — и это после всех законных решений судов о том, что должник мне должен деньги!!!! У этих ментов нет ни совести ни чести, просто деньги отрабатывают. Будьте вы прокляты продажные менты и потомки ваши на 7 поколений!

  3. Я согласен, сегодняшняя милиция больше напоминает не правоохранительный орган, а предприятие по добыванию бабла, но история, рассказанная автором, выглядит уж очень неубедительно. Во-первых, если против Максима возбудили разбой, то должны быть доказанными, как минимум два факта — завладение имуществом потерпевших и причинение насилия. То есть, если у милиции нет вывода судмедэксперта о наличии телесных повреждений у потерпевших, а так же у Максима не изъяли их вещи — то уголовное дело в отношении него никак не может быть возбуждено. Да и почему-то автор не выложил текст постановления о возбуждении у. д., что бы хотя бы знать, на основании чего базтровалось следствие. Во-вторых, если автор так возмущен несправедливостью, а самому Максиму предоставили “прейскурант” — что ему мешает пойти, например, в СБУ и написать заявление? Когда оборотней примут на взятке, Максиму не составит никакого труда доказать в прокуратуре, что уголовное дело — фальшивка и имеет цель лишь сбить с него капусту. Но почему-то Максим пошел другим путем. Если все было так, как пишет автор, то дело не только не имеет судебной перспективы, но даже студент-юрист 3 курса (при условии, что он действительно учиться, а не просто носит преподавателям папины деньги) сумеет нагнуть милицию за незаконное возбуждение уголовного дела.

  4. Насчет схемы прокачки денег из районов, в стольный град Киев, все верно. И это касается не только ментовки, те же принципы работают в прокуратуре и налоговой. Каждому районному начальнику нужно собирать бабки, потом эти районные денежные ручейки текут рекой в область, а из областей, целым потоком идет на Киев, каждый поток в свое министерство.
    И эта схема работает уже добрый десяток лет. И никто ее отменять не собирается.

  5. uch, насчет схемы прокачки денег — эта схема в украине действует везде, во всех ведомствах, где есть хоть малейша возможность сбить бабло. Вы же не думаете, что у нас, например, честные парни служат в пожарном надзоре? Или в санэпидем станции? Или в ВУЗах? Здесь дело не в милиции, а в самой стране. МАЛЬЧИК, У РОДИТЕЛЕЙ КОТОРОГО ВЫМАГАЛИ ДЕНЬГИ ВНАЧАЛЕ В ДЕТСКОМ САДУ, ПОТОМ В ШКОЛЕ, ПРИДЯ В МИЛИЦИЮ НЕ СТАНЕТ “ПРАВИЛЬНЫМ МЕНТОМ”. Так же, как и врачом или учителем. И выход один — очищаться, очищаться и очищаться, как в 37-м году. Иначе ничего не измениться…

  6. ==2.06.2011 11:30 uch
    Каждому районному начальнику нужно собирать бабки, потом эти районные денежные ручейки текут рекой в область, а из областей, целым потоком идет на Киев, каждый поток в свое министерство. И эта схема работает уже добрый десяток лет. И никто ее отменять не собирается.==

    ==2.06.2011 11:47 Русский
    uch, насчет схемы прокачки денег — эта схема в украине действует везде, во всех ведомствах, где есть хоть малейша возможность сбить бабло. ==

    Так автор власне цього і не заперечує:
    “І така вертикаль бабловидобування сформована не лише в мєнтурі чи інших правоохоронних органах, або ж незалежній судовій системі. Щось подібне практикується практично у всіх інших сферах державної виконавчої та судової влади.
    Просто в правоохоронних, судових, контролюючих та інспекційних органах подібні схеми розвинені найпотужніше та найдосконаліше.”

  7. Автор абсолютно прав. Мягковато написано, с профильных министерств награбленные деньги идут ведь и далее ………

    Постепенно «боги» строят вокруг себя привычную для них обстановку: общаки, смотрящие, …….

    Одним словом: «Уркаина для «людей»».

    Для Русский: какая наивность – СБУ, прокуратура, доказательства ………. в какой стране Вы живете? Если предположить что лично Вам повезло не столкнуться с «гнилой рыбой», то друзья – знакомые, соседи у Вас есть?

  8. Ну руский и понесся… Возомнил себя ленином? Тот расказывал за учиться (3 раза), а этот такой грязный, шо решил очищаться (3 раза). И мало того, вспомнил как его в 37 году нкавэдисты ноччю очищали. Понравилося видать, потому и хочет снова испытать острых ощущений. Пощекотать нервишки, так сказать. Он не понимает, шо у всем мире садики медицина и школы с вышами платные. Он живет фантазиями о 37 годе. Тогда все бесплатно было. Даже дорога через увесь савецкий союз до “Соловков”. Он не понимает, шо пока не поменяется начальство на такое, которое не будет само воровать и начнет присекать воровство подчиненными, то толку не будет. Он думает шо студент 3-тього юридического курса поставит ментов в нагнутую позицию, расскажет шо они не хорошие и при этом не получит дубиной по горбу. Чудак, ты откуда такой фантазЬОр взялся? А расскажи ка как ты хочешь очищаться ( 3 раза), ась?

  9. …да валить таких урок по-тихому, и пехоль в воду. А потом пусть ищут.. твари ментовские

  10. Эта гнилая система наполняется людьми с низов (то есть из нас самих). То есть проблема более глобальная- в нас самих. Ее не искоренить сверху простым назначением других лиц. Наше ложь,лицемерие,тщеславие, властолюбие, эгоизм, жадность, тупость, неверие, необразованность, лень не знают границ. Я говорю также и от своего лица — так как начала путь к переменам с себя самой. И вам советую, не сетовать на других, а начать с себя. Или может как в Грузии сделать: уволить всех старых ментов, нанять всех новых и дать новым кадрам большую зарплату. чтоб взятки не брали?
    Для русского: Максим, видимо, не стал идти в прокуратуру и СБУ именно потому, что там сидят такие же, посчитал, что через знакомого безопаснее. Но может быть ситуация, когда “доить” его будет и сам этот знакомый….
    Бог видит все.

  11. 2.06.2011 15:32 Рысь

    Эта гнилая система наполняется людьми с низов (то есть из нас самих). То есть проблема более глобальная- в нас самих. Ее не искоренить сверху простым назначением других лиц. Наше ложь,лицемерие,тщеславие, властолюбие, эгоизм, жадность, тупость, неверие, необразованность, лень не знают границ. Я говорю также и от своего лица — так как начала путь к переменам с себя самой. И вам советую, не сетовать на других, а начать с себя.

    100%

  12. Рысь. А старых ментов практически не осталось,единицы, остальных разогнали или сами разбежались, на пенсию, жалку и ничтожную

  13. С себя начинать это конечно круто, только не видел ни одного мента за последние годы, который отказался выполнять даже откровенно преступный приказ. И когда говорят начни с себя, это означает ничего не делай. А придется по любому. Коррупционная вертикаль управления имеет очень ограниченный срок функционирования, а потом наступает полный распад системы. Он уже практически наступил. Даже в столице МВД не способно обеспечить общественную безопасность и прямо в этом признается. Причина ? Предельно проста — не дает денег. Нет денег — нет смысла делать. Тупик.

  14. (Сирах 21:31) «Наушник оскверняет свою душу и будет ненавидим везде, где только жить будет». Работникам тайных служб (каждому вес и меру определять) приходится все время работать тайно. Но если дела ваши неправедны, и вы не участвуют в делах народа (не защищаете как воины, а дела и помыслы направлены против народа), то вы не идете к свету. Диавол постепенно и невидимо для вас (это не в вашей власти), в ваших душах вырастил псов. А потом этот пес, находящийся в душе, бросает вашу плоть на человека (внутренний человек в душе), говорящего правду и стоящего на пути правды, и вы становитесь опасными для народа. Бог истребляет ваши души, и вы уже не входите в народ (душа не прошла испытание). Если пользоваться современной терминологией, то от вас идет минусовый спин, а в Писании это объясняется как смердение (пес смердящий, было когда-то на Руси такое), да Богу в уши. Только бодрствуя (отслеживая свои дела, поступки, слова и помышления), и обращаясь за помощью к Господу, вы сможете избежать расставленных сетей князя мира сего, чтобы стать воинами по призванию (званных много, да сесть за стол, избранных мало). Слово «избранных» обозначает, что вышли ИЗ БРАНи на пути правды. Начинается с того, что не были боязливыми и не лицемерили, а говорили правду, не взирая, на должности и лица. . Так же как и у Бога, у нас всех, кто от Бога, сила духа начинается с правды. Для Бога не является оправданием, что мне приказал генерал или начальник, Господь испытывает каждого душу, и каждый сам за себя даст отчет на суде. Ибо вы не знаете, что там, в душе у генерала, прапорщика, министра, или начальника, но можете определить их по делам их. Или ваша душа служит Господу, находясь на пути правды, и вы идете к жизни. Или участвуя в делах нечестивых (прислуживаясь и пресмыкаясь, здесь обычно человеческих отношений нет, а только холуйство) оскверняетесь, выращивая псов в душе, и идете в погибель. Между Господом и сатаной нейтральной полосы нет. Или, или? Двум господам не сможете служить!

  15. Вдумливі розстріли і ввічливі арешти бидлоеліти врятують Україну!

    Влада втратила інстинкт самозбереження! Бо безкарність провокує нові злочини. Правлячу бидлоеліту вже можна сміливо називати людьми пекла. Давно втративши залишки честі і совісті, вони позбавилися останнього запобіжника – страху. Що автоматично перетворює їх на монстрів, наділених мало не небесними повноваженнями.

    Їм все можна – красти мільйонами, здавати національні інтереси чужим країнам, тримати в бідності власний народ, фальшувати результати виборів та просто нахабно вбивати звичайних людей.

    У той же час, проста людина, навіть за незначний проступок, моментально опиняється за гратами!

    Маємо розгромлену, пограбовану країну, знищені соціальні гарантії, примітивний рівень життя, розтоптану справедливість і купу псевдосимволів, які ліберасти чомусь називають демократією.

    Справжнє народовладдя давно підмінили партійно-олігархічними іграми, розповідаючи нам казочки про «вільні вибори», вірніше, змагання кількох гаманців за результати кількох кишенькових партій.

    Наближаються чергові вибори чи то президента, не то парламенту, не то і тих і тих. На екрани масово виповзла вся ота політична наволоч, яка смокче народну кров, одночасно задурюючи людські голови.

    Жодної тверезої програми виходу з кризи ніхто створити не спромігся! Лише дерибан – кому які посади, хто до яких фінансових потоків. І роблять це так, щоб відкрито обкрадаючи народ ще і СПОДОБАТИСЯ виборцям! Тобто, тому самому нужденному народу! Театр абсурду!

    Між тим, дуже простий і дієвий вихід з оцих суспільних негараздів давно знайдено!

    Маленька партія снайперів, виникнувши в Інтернеті як гумористичний проект, сформувала таку просту, дієву і чітку програму побудови нормального суспільства, що і досі не знайшлося жодного серйозного критика!

    «10 патронів, 1000 арештів – і в Україні буде порядок!» — називається програма Партії снайперів.

    Ми вважаємо, що епоха балаканини і розкрадання пройшла! Час звітувати і конкретно відповідати за скоєне.

    Як це можна зробити?

    Елементарно!

    Приймається Закон «Про особливу відповідальність вищих органів державної влади». Дуже короткий. За корупцію, роботу на іноземні спецслужби, злочинний непрофесіоналізм, що призвели до погіршення життя народу, передбачити для чиновників (від глави райдержадміністрації і до Президента України включно), кримінальну відповідальність. Публічний розстріл, конфіскація майна у них і їх родичів, великі терміни позбавлення волі. Зрозуміло, після короткого слідства, суду.

    Ще один Закон «Про особливу відповідальність суддів».

    Тут все ще простіше. Три оскаржені судом вищої інстанції вироки – автоматична відставка. Якщо, в результаті судочинства зафіксований хабар, було нанесено шкоди громадянам – слідство, суд, кара. Аж до публічного розстрілу. Зрозуміло, конфіскація.

    Ніякої недоторканності ні у кого бути не повинно!

    Для державних чиновників, починаючи з районного рівня, ввести персональну відповідальність за стан справ в регіоні, галузі, державі. І публічний звіт, через кожні два роки діяльності. Не змогли – відставка, розслідування, суд. Вкрали – за грати! Багато вкрали – розстріл.

    РДА, ОДА, Кабмін, Верховна Рада, Президент України – чиновники лише цих структур потрапляють під дію особливої відповідальності.

    Для посилення ефекту, в зоні Чорнобильської АЕС, буде побудовано спеціальний концтабір на 3000 місць. Виключно для слуг народу! Хай зачищають територію і ремонтують саркофаг…

    Що робити, тобто, з кого почати?

    Це зрозуміло всім. Головні винуватці зубожіння країни – її керівники.

    Хто заважає заарештувати Першого і Другого Президентів України разом з родичами? Плюс їх найближче оточення з Кабміну, Верховної Ради (з родичами). Скоріш за все, така доля буде очікувати і Третього Президента (після закінчення повноважень).

    Довели – відповідайте!

    Все елементарно – ці люди прийшли до влади з державної служби. Перебували лише на ній! Звідки мільярди? Слідство, суд, конфіскація – концтабір. Без розмов про ліберастичні цінності! Вкрали – відповідайте!

    За цією ж схемою треба перевірити всіх прем‘єрів, міністрів, спікерів, лідерів парламентських партій, особливо талановитих депутатів…

    Бюджет буде моментально поповнено. А головне, в державну власність, з кримінальних рук, буде повернуто всі основні підприємства.

    Що робити з олігархами?

    Їх у нас десь триста. Майже всі вони або президенти, або міністри, або депутати, або їх родичі. Тих, які вціліють після першої хвилі, посадити під домашній арешт, перевірити прозорість приватизації, походження стартових капіталів. Висновок однозначний. Або корупція, або іноземний вплив. Суд, конфіскація, концтабір.

    Землю знову повернути у державну власність!

    Тим, хто хоче обробляти – короткострокова оренда.

    Там, де це можливо, створити державні сільськогосподарські підприємства.

    Максимальне сприяння надати дрібному та середньому бізнесу. Крупний бізнес може існувати лише у вигляді створених з нуля систем! Під жорстким державним контролем! Надивилися, знаємо, спасибі! Якось проживемо і без вас!

    Головна мета – відновлення справедливості, наведення розумного порядку, створення соціальної держави для народу, а не купки багатіїв.

    На владу слід дивитися крізь оптичний приціл, а не телевізор!

    І як реалізувати програму Партії снайперів?

    На нинішньому етапі – це мрія. Політична утопія. Весела фантазія. Довкола веселого проекту Маленької партії снайперів, створено ефективну інформаційну блокаду. Ідея існує лише в Інтернеті та як красива легенда, яку переповідають знедолені.

    Влада панічно злякалася нашої появи, зрозумівши, що Партія снайперів має подвійне дно. І якщо на Білих снайперів, тих хто вирішив діяти легально, намагаючись створити структуру, організуватися, піти на вибори і спокійно перемогти, просто не звертають уваги – без масової народної підтримки ми ніхто, а заявити про себе масово, не дадуть, то з Сірими та Чорними снайперами, все набагато для них гірше.

    Справа в тому, що наші ідеї знайшли велетенську популярність в армії, СБУ, різноманітних спеціальних силових підрозділах, в бізнесі… Окрема розмова – ветеранські організації.

    Саме там зібралися найбільш прагматичні люди, які лише посміюючись спостерігають за борсанням десятка активістів МПС, що випадково засвітилися… Для них наші гумористичні гасла про 10 патронів і 1000 арештів наповнені зовсім іншим змістом…

    Адже, ідеї МПС про покарання знахабнілих чиновників можуть бути реалізовані двома способами.

    Легальним – через перемогу на виборах, прийняття відповідних законів, створення прозорих і законних механізмів. Це важко і довго. І ми, Білі снайпери, прагнемо саме до цього! Законна відповідальність! Страх нещадного справедливого Закону! Який, між іншим, діє у всіх цивілізованих країнах!

    І є гайдамацький спосіб. Метод Сірих і Чорних снайперів. Навіть нова національна ідея. Не чекати довго. Купити снайперську гвинтівку. Взяти сала, кави, пляшку. Вибрати ворога. Залізти на горище, стрельнути і втекти. Навряд чи знайдуть…

    Аналітики вже прорахували, що забезпечити дієву антиснайперську охорону ВСІМ чиновникам-кровососам, НЕМОЖЛИВО! Отже, після кількох гучних терористичних актів помсти державним чиновникам, вони будуть змушені почути вимоги Білих снайперів, промовлені тихим втомленим голосом. Про згадані закони, справедливість…

    Державу і український народ час рятувати.

    На жаль, владна бидлоеліта, що перетворилася на клубок блідих глистів, не може зрозуміти навіть таких елементарних речей.

    Системні реформи, плани розвитку відсутні.

    Не проглядаються лідери, здатні хоч якось покращити життя нації. До капітанського містка, який вони перетворили в кормушку, просто не допускають розумних, чесних людей, яких, як не дивно, дуже багато.

    Уже навіть анекдот є. Перший крок Президента країни від Партії снайперів?

    -Заарештувати всіх, хто брав участь у виборах…

    А після – всіх лідерів парламентських фракцій і перші двадцятки виборчих списків… Слідство, суд, конфіскація, Чорнобиль…

    Порядок навести можна швидко. Вирахувати основних винуватців і кровососів. Заарештувати. Судити. Десяток публічно розстріляти. Інші назавжди втечуть з країни.

    І недолугі дії нашої влади лише підштовхують до такого розвитку подій.

    Як можна було за 15 років опустити країну з одинадцятого місця в рейтингу найбільш промислово розвинених держав, до рівня Гваделупи?

    Є з чим порівнювати. І ще є кому…

    Що краще, тисяча заарештованих корумпованих чиновників, чи революція, громадянська війна, розруха, мільйони жертв?

    Альтернативи програми Партії снайперів нема! І вона, рано чи пізно, у якийсь спосіб буде реалізована. Хотілося б, аби швидше… І законно…

    Гуртуємося!

    І Україна переможе!

    Віктор Тригуб, літературний координатор гумористичного проекту Маленька партія снайперів

  16. Лосюк Лариса Владимировна.Дата и место рождения: 26.04.1959, с. Бельска Воля Владимирецкого района Ровненской области

    Образование: высшее. Окончила Львовский лесотехнический институт, факультет технологии деревообработки, инженер-технолог (1982); Одесский государственный университет им.И.Мечникова, экономико-правовой факультет, «Правоведение», юрист (2000)

    1976-1977 — учитель химии и биологии Билашевской восьмилетней школы, учитель группы продленного дня Тойкутской средней школы Ковельского района Волынской области

    1977-1982 — студентка Львовского лесотехнического института

    1982-1988 — мастер цеха индивидуальных заказов мебели, старший инженер-технолог фабрики «Реммебель», г. Одесса

    1988-1997 — заместитель директора по производству, главный инженер фабрики мягкой мебели объединения «Одессадрев», г. Одесса

    1997-1998 — заместитель генерального директора ОАО «Антарктика», г. Одесса

    1998-2005 — помощник-консультант народного депутата Украины, советник председателя Комитета ВР Украины по вопросам борьбы с организованной преступностью и коррупцией, главный консультант фракции НСНУ в ВР Украины

    2005-2006 — заместитель городского головы, г. Одесса

    2006-2008 — директор по связям с общественностью и персоналом фирмы «АІС», г. Киев

    с 02.2008 — председатель Государственного комитета Украины по вопросам технического регулирования и потребительской политики

    Награды: Почетная грамота ВР Украины; отличие Госпотребстандарта Украины «За заслуги»; орден Святой Великомученицы Екатерины II ст. (УПЦ); орден Святой Великомученицы Варвары (УПЦ)

    На самом деле, простая воровка и подстилка Кармазина Ю.А, так называемые защитники отечества.Эти клоуны, наладили бизнес на держстандарте.

  17. Невояка, во-первых, с вами я в одной канаве не валялся и самогонку за столом не хлеал, так что, пожалуйста, не нужно мне “тыкать”. Если вы привыкли от илиции получать тольк по горбу, исключиельно в силу того, что вы умный лишь на форумах, а вреальной жизни е можете заставитьдругих соблюдать свои права. Что касается юридического защитника — приведите факт, когда кто-либо из них, зщищая клиента, “получал дубиной по горбу”. По поводу СБУ — пиведите факт, когда сотрудники СБУ или ВБ МВД отказались задокументировать взятку? И поймите еще — если подобная схема действует, то необходимо признать, что подавляющее большинство струдников милиции — честные и порядочные люди, брезгующие зарабатывать деньги подобным образом. Иначе бы у нас через подобную схему прошло бы 80% населения, а у простых милиционеров дома были бы золотые унитазы. Ведь что проще? Возбудил незаконнодело, дал 200 у. е. прокурору, срубил с лоха-максима 2000 у. е. Рентабельность — 1000%!!! Так что по-любму, автор что-то недоговаривает, тем более, что постановление о возбуждении уголовного дела все-таки не выложилиздесь. А очищаться надо. И пока не пойдут этапы коррумпированных чиновников, правоохранителей и отальных на Колыму — ничего не изменится.

  18. Масса таких случаев. Не просто отказываются, а еще и сливают инфу объекту разработки. Что потом с заявителем происходит догадайся с трех раз. Факты ? Публиковались тут факты неоднократно. Результат — 0. Ветка тут была по ментам “страшний жах”. Там покруче взяток инфа была. А фигуранты как росли, так и ростут. Так что про “честных” мусоров маме своей сказки расскажешь.

  19. Для Русский.

    Читаю Ваши комментарии в разных темах, и немного удивляюсь: описываемая Вами реальность не соответствует тому, с чем сталкиваюсь почти ежедневно. Отсюда пара вопросов:

    Ваша трудовая деятельность связана с правоохранительными органами?
    Имеете друзей – знакомых, правоохранителей?
    Вы когда-либо сталкивались с представителями правоохранительных органов?

    Относительно того, что автор много не договаривает с Вами согласен, но «в другую сторону», масштабы подобных событий гораздо «шире».

  20. Для ДИА.
    1. Моя профессиональная деятельность связана с аналитикой. Но срочную службу я проходил во внутренних войсках.
    2. Да, у меня есть знакомые почти во всех правоохранительных органах, а так же много знакомых из правозащитных, адвокатских организаций, а так же политических партий.
    3. Разумеется, поверьте, в отличие от большинства здешних комментаторов, все общение которых с милицией заключалось в том, что что они получили пьяными по горбу от ППС-ника (после чего они считают, что вправе утверждать, что “все мусара — бирут взятки”), я пишу лишь о тех вещах, с которыми сталкивался непосредственно.
    Именно поэтому имею основания утверждать о явно заказном характере статьи. Еще раз говорю — если бы у нас было так просто возбудить уголовное дело, то либо 80% населения было судимо, либо подавляющее большинство милиционеров — “ум, честь и совесть нашей эпохи”, раз брезгуют зарабатывать такими методами.
    Для особи без ника. Давно откинулся?

  21. Больше сказать нечего ? Аналитик великий. От того, что ты отбеливаешь коррупционеров и преступников ничего не меняется. Люди не в космосе живут, все видят сами.

  22. Где и кого я отбеливаю? Сомнения в объективности и правдивости автора — это что, отбеливание коррупционеров? А какой я аналитик не вам судить.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ