Человек не терпит насилия!

Гадяцька міліція не виїжджає на виклики у ночі !

На минулому тижні з четверга на п’ятницю о другій половині ночі до головного редактора газети «Свобода слова» Ірми Крат зателефонувала жінка, яка благало про допомогу. Як з’ясувалося, о третій годині ночі до неї прийшов її співмешканець, який під дією алкогольного сп’яніння ображаючи жінку розламав меблі, розбив посуд, брав неодноразово в руки різні ножі, і на очах у чотирьохрічного сина запитував, який їй ніж більше подобається. Ірма Миколаївна розуміючи, що без міліцейського підрозділу, який зможе заспокоїти неконтрольованого чоловіка, не обійтися — зателефонувала до чергової частини Гадяцького райвідділу міліції.

  • Доброї ночі, скажіть, будь-ласка, протягом 15-20 хвилин вас нікуди не викликали?

  • Ні, ніхто не телефонував

  • А ви можете разом зі мною виїхати до однієї жінки, бо там маленька дитинка, а чоловік на очах у дитини знущається над жінкою, розбив меблі, погрожує ножем. Його потрібно заспокоїти

  • Прийдете завтра о пів восьмої

  • Як завтра?

  • Я вам кажу, ніхто не виїде, бо я сам залишився!

  • Так усі на виїзді, чи де вони?

  • Ні, не на виїзді, я сам сьогодні на зміні, сьогодні нікого немає, завтра усі участкові зійдуться на пів восьмого, прийдете до свого участкового і напишете заяву

  • Так, а якщо із жінкою, щось станиця?

  • Ну ви понімаєте, що я сьогодні один на діжурстві і більше нікого у зміні немає!

  • — — — — — — (німа сцена, журналістка не знає, що й сказати міліціонеру, хотіла відразу подзвонити до прокурора але у такий ранішній час стало не зручно турбувати чиновника)

  • Шановний, доводжу вас до відома, що до Вас телефонує головний редактор газети «Свобода слова» Ірма Крат, я вам даю п’ять хвилин, будіть мені будь-якого міліціонера, я зараз прогрію машину, наберу знову до вас, скажете де його забрати, я сама його відвезу на виклик.

  • Добре Ірма Миколаївна, я вам зараз когось підшукаю

Другий дзвінок через 7 хвилин

  • Ще раз доброї ночі, ну що, хтось поїде?

  • Він уже одягається, заберете його біля «Діоніса»

  • Добре, дякую

Забравши працівника міліції, ніхто із нас не знав за якою адресою проживає родина в якій відбувався конфлікт. У телефонному режимі ми з’ясували, що жінка проживає за адресою Енгельса, 27. Де знаходиться ця вулиця дільничний не знав, тому довелося знову дзвонити до райвідділу і черговий заглянувши в карту міста, швидко зорієнтував нас.

Побачивши перед собою працівника міліції, співмешканець відразу заспокоївся. В кухні на дивані було розкидано дуже велику кількість ножів, на підлозі повно скла, меблі понівечені, дитинка плаче, тому те чим би це могло закінчитися, якби не візит міліціонера – ніхто не знає. Після складення протоколу про дрібне хуліганство, міліціонер вручив молодикові номер рахунку куди потрібно сплатити штраф в розмірі 51 гривня. Після цього журналістка відвезла міліціонера додому, подякувала про співпрацю, але незадоволена попередньою відповіддю чергового, вранці вирішила зв’язатися із начальником міліції.

Вранці журналіста повідомила начальника міліції Володимира Пархоменка про те, що відбувалося у ночі, начальник пообіцяв розібратися. Також Ірма Миколаївна повідомила про цей випадок прес-секретаря головного міліціонера Полтавської області Юрія Сулаєва, та голову Гадяцької адміністрації Володимира Беседу.

Розібралися – працівники Гадяцької міліції сказали, що це вигадана історія в чому зуміли переконати навіть обласне керівництво. Журналістка, на таке ставленням до її проведеної роботи – образилась і має наміри звернутися із скаргою до столичного управління МВС.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

7 ответов

  1. У нас тоже ликвидировали ГОМ и в местной газете сделали обьявление, что вызвать милицию можно из соседнего города, а это 30 км. Разрежут на куски, пока доедут защитники.Досокращались….

  2. Эту журналистку надо с собой следственно-оперативной группе взять на сутки подежурить, когда нет бензина, жратва х.й знает какая, копеечная зарплата, и так пару раз-сутки через двое. А то сидят,журналисты х.уевы сплетни на диктофон пишут и х.уйню в интернет закидывают. Подвиг совершила, приди, хлебни сука милицейской доли, и посмотриш через сколько тебе надоест. Нашли над кем х.уйню писать. Напиши за депутатские зарплаты в ВР, тебя главный редактор утром подсрачником с работы наебнет, Агния Барто х.уева.

  3. Эту журналистку надо с собой следственно-оперативной группе взять на сутки подежурить, когда нет бензина, жратва х.й знает какая, копеечная зарплата, и так пару раз-сутки через двое. А то сидят,журналисты х.уевы сплетни на диктофон пишут и х.уйню в интернет закидывают. Подвиг совершила, приди, хлебни сука милицейской доли, и посмотриш через сколько тебе надоест. Нашли над кем х.уйню писать. Напиши за депутатские зарплаты в ВР, тебя главный редактор утром подсрачником с работы наебнет, Агния Барто х.уева.

  4. СОГЛАСЕН!!! Журналистка в шпиЙОны решила поиграть…. имашинка у нее есть и время и бензин и телефон….. “спонсоры подогнали”…. пишет о криминале, а “темы не рубит”…. гнать таких…в…. текстильную пром-ть….

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…

МВД нашло нарушения в части, где служил убийца Рябчук. Енин...

Комиссия МВД обнаружила в воинской части в Днепре, где нацгвардеец Артемий Рябчук устроил стрельбу, нарушения порядка и организации службы, что…

МВД проведет учения по защите административных зданий от захвата

Министерстве внутренних дел (МВД) Украины планируют проведение учений на востоке и центральных областях Украины. Также будут проведены отработки с Вооруженными…
НОВОСТИ