Человек не терпит насилия!

Реальна кількість безробітних у 2011 році зросте приблизно на 28% і становитиме близько 2 млн 160 тис. осіб

Реальна кількість безробітних у 2011 році зросте приблизно на 28% і становитиме близько 2 млн 160 тис. осіб, — заявив голова Національного форуму профспілок України (НФПУ) Мирослав Якибчук. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба НФПУ.

Він назвав “жартом” оптимістичні заяви урядовців про те, що безробіття в країні через рік вже не буде.

“Важко зрозуміти логіку чиновників, які стверджують, що протягом цього року безробіття в Україні не буде. Адже ще на кінець листопада минулого року, за їхніми ж офіційними даними, на одне вакантне місце претендувало близько 25 безробітних. За нашими оцінками, реальна кількість безробітних у 2011 році зросте приблизно на 28% і складе близько 2 млн 160 тис. осіб”, — підкреслив Якибчук.

Він нагадав, що багато українців, не знайшовши роботи у власній країні, повинні були шукати її за кордоном. Для них, за словами голови НФПУ, теж необхідно створити понад 10 млн робочих місць.

“Ми кілька разів зверталися як до уряду Тимошенко, так і до уряду Азарова з вимогою створити Держпрограму щодо створення нових робочих місць. Крім того, ми надавали власні пропозиції, але відповіді так і не отримали”, — розповів Якибчук.

Нагадаємо, що кілька днів тому віце-прем’єр з соціальної політики Сергій Тігіпко заявив, що до кінця 2011 року безробіття в Україні не буде.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Надзвичайно скромні підрахунки прогнозованого безробіття. Наведу приклад реального безробіття на прикладі Шумського району Тернопільської області.(Для зручності сприняття інформації цифри заокруклено). Всього в районі 39тис.вибоців (дорослого населення), 9тис. пенсіонерів, 3900(!) працюючих та СПД, на обліку в центрі занятості 600 чол., студентів і учнів технікумів та коледжів 2500 чол. На запитання чим заняті і яким чином на хліб насущний заробляють 23тис. осіб працездатного віку відповіді ніхто не знає. Якщо перенести цю сумну
    (сташну) статистику на рівень України но європейська спільнота не буде дивуватись чому з України в пошуках заробітку виїхало більше 7млн. наших співгромадян.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ