Человек не терпит насилия!

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДО В.О. ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА

Генеральна Прокуратура України
в.о. Генерального прокурора
Пшонка Віктор Павлович
01601 м.Київ; вул. Різницька,13/15

Шановний Вікторе Павловичу!

Ми , жителі та працівники Софіївського району, що на Дніпропетровщині, звертаємося до Вас через абсолютно безнадійну ситуацію, що склалася у районі. Район поглинутий свавіллям чиновників різних рівнів, так званим „депутатським корпусом” місцевих органів самоврядування і що найстрашніше – представниками правоохоронних органів.
З обранням Президентом Віктора Януковича та подальшими його призначеннями багато хто із жителів Софіївки та й усього району з надією спостерігав за першими кроками його команди. І дійсно, здавалось, що врешті-решт у країну прийде закон і порядок.
Аж ось черговий вибух жорстокості потряс нашу місцевість. У вихідний день 27.06. 2010 року район сколихнула страшна звістка: депутат Софіївської районної ради, він же господар потужного фермерського господарства ТОВ „Вікторія Плюс”, він же лідер організованої злочинної групи, що протягом багатьох років тероризує жителів району – Таран Олександр Станіславович вбиває молодого хлопця Югая Олександра Мойсейовича — серед білого дня, вдершись подвір’я до жертви по-звірячому на очах численних свідків: рідного брата, дружини та трирічного сина. Причому багато що нагадувало сумнозвісну історію з колишнім депутатом Лозинським. Такий же джип, такі ж поля — зграя підпилих „господарів” життя і справжнісіньке полювання на живу людину, яку буквально заганяли під час цього страшного сафарі. І зовсім не дивним сьогодні виглядає той факт, що Таран О.С. одного партійного кольору з убивцею Лозинським.
А як же, — „отец района” – саме так полюбляє себе називати Таран. Призначав і звільняв, нагороджував і карав, ґвалтував і знущався. Десятки закритих кримінальних справ стосовно цього нелюда. Дуже любив Таран приймати на відкритій літній терасі популярного місцевого кафе районного прокурора Гіберта Ігоря Володимировича — зі звітами. Від малого до старого в Софіївці всі знають, що Гіберт – наркобарон місцевого масштабу — перебуває на постійному утриманні у Тарана.
Саме страшне, що не дивлячись на те що на сьогодні поплічники Тарана О.С. заарештовані( Таран В.С., Камінський С.С., Ткаченко В.В.) – сам убивця перебуває на свободі. На сьогодні призначені похорони Югая Олександра і не факт , що все закінчиться спокійно. До речі, в господарстві Тарана працівники з минулого року не отримують зарплатню , сам же „ отец района” днями придбав автомобіля вартістю 150000 євро.

ОСТАННЄ, ЩО ЖВАВО ОБГОВОРЮЮТЬ ЖИТЕЛІ СОФІЄВЩИНИ ТАК ЦЕ ЗУХВАЛІ ЧУТКИ, ЩО РОЗПОВСЮДЖУЄ НАЙБЛИЖЧЕ ОТОЧЕННЯ ТАРАНА:
КУПУЛЮ УСІХ І СИДІТИ НЕ БУДУ. ОБДАСНОМУ ПРОКУРОРУ КОСЮТІ ВЖЕ ЗАПРОПОНОВАНО ПІВ МІЛЬЙОНА ДОЛАРІВ США.

ДУЖЕ СХОЖЕ НА ПРАВДУ. ІНАКШЕ ЯК ПОЯСНИТИ ТЕ ЩО ВБИВЦЯ І ДОСІ НА СВОБОДІ

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

33 ответа

  1. спросил про нашего нового друга пшонку — оказывается его команда фальсифицировала расслед убийства Александрова. янук кругом берет только повязанных преступлением или готовых.

  2. кто передачу заказал?кому Таран покоя не дает?хватит срать на человека.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ