Человек не терпит насилия!

ПерДлини тижня: бісові витівки або Олена Бондаренко проти Федора Шаляпіна

perddd

Тиждень, що сплинув, був наповнений фантастичними пригодами, дивовижними подіями та просто неймовірною чортівнею. Втім, це й не дивно, позаяк з 30 квітня на 1 травня темні сили зла традиційно святкують Вальпургієву ніч, оспівану Вольфгангом Ґете та Михайлом Булгаковим. Тож з самісінького понеділка (річниці Чорнобильської катастрофи) нечисті вже готувалися до щорічного шабашу, тренуючись на православних і дошкуляючи своїми витівками святим печерським пагорбам.

У Київі, як відомо, розташований найпівденніший (до речі, єдиний у слов’янських країнах) брокен — місце збіговиська відьом. Були часи, коли шабаш влаштовувався над Йорданським струмком поблизу Вишгорода, пізніше — над Боричевим (нині — Андріївським) узвозом, на Чорториї, на Юрковиці, на Дніпровому березі в районі нинішньої Русанівки, на Дівич-горі біля впадіння Либіді в Дніпро.

Дівич-гора тепер іменується Лисою й наївні сатаністи, посилаючись на відповідну сцену з роману Булгакова, вірують, що саме тут в першотравневу ніч можна зустріти відмочку на мітлі чи якогось козлоногого. Але описане Михайлом Афанасійовичем місце купання Маргарити — це, безсумнівно, тогочасна Русанівка. От тільки Вальпургієва ніч відбувається в «Майстрі та Маргариті» на 13 днів пізніше, аніж у «Фавсті» — відповідно до юліанського календаря.

Нині місце шабашу пересунулося в самісінький центр української столиці, на вулицю Банкову. А 27 квітня постійно діюча філія була відкрита також і в стінах парламенту, який тепер використовується як мала сцена. Першою постановкою стала ратифікація «харківських» угод про продовження базування в українському Севастополі російського Чорноморського флоту на строк аж до Страшного суду.

… Задимлена сесійна зала Верховної Ради. Тхне сіркою. Як Мефістофель з диму та полум’я над кріслами здіймається народний депутат України від Партії Регіонів Олег Царьов в білому светрі: «А ось і я». І починає направо та наліво роздавати звіздюліни, гамселячи таких же вболівальників за долю народну, як і він сам … М-да, ця штука буде сильнішою від «Фавста» Ґете…

А в цей час у далекій засніженій Москві під звуки балалайки та ревіння ведмедів українському президентові Януковичу готували тези майбутньої промови в Раді Європи. Суть виступу була проста, як господарське мило: мовляв, Голодомор не можна вважати геноцидом українського народу, оскільки від сталінського режиму загинули мільйони людей не тільки в захопленій більшовиками Україні, але й у самій метрополії.

Подивившись на вгодовану мармизу Віктора Федоровича, Парламентська асамблея Ради Європи з такою логікою цілком погодилася. Кажуть, надихнутий успіхом Янукович отримав нове завдання й тепер доводитиме, що Голокост теж не можна вважати геноцидом, оскільки німці знищували не лише євреїв, а також циган і гомосексуалістів.

До речі, про останніх. Минулого тижня в Страсбурзі за посаду судді Європейського суду з прав людини змагалися два представники України — жінка та педераст. Урешті-решт, перемогла жінка. Отака вона, сучасна гендерна політика, докладніше про яку можна прочитати на ОРД: http://ord-ua.com/2010/04/29/prekrasne-zavershennya-ganebnoyi-epopeyi-pravozahisnitsyu-annu-yudkivsku-obrano-suddeyu-yevropejskogo-sudu-z-prav-lyudini-vid-ukrayini/?lpage=1

А між тим, доки Страсбург розмірковував, чи варто довіряти Сергію Головатому розгляд скарг на порушення прав і основних свобод людини, його карточка для голосування випурхнула з кишені, подолала сотні й сотні кілометрів, перетнула кілька кордонів і приземлилася в сесійній залі Верховної Ради якраз під час ратифікації угод по ЧФ. Де й проголосувала «за». Враховуючи, що хазяїн картки, починаючи з 1989 року, свою політичну кар’єру робив на боротьбі незалежної неньки з клятими москалями, постає цілком зрозуміле запитання: ну, і хто він після цього?

Не менш дивовижна пригода того ж дня трапилася й з карткою для голосування іншого достойника — голови Тернопільської облдержадміністрації Ярослава Сухого. Пан Ярослав раніше був народним депутатом України, але після призначення на губернаторську посаду подав заяву про відмову від депутатського мандату й здав свою картку. Але картка виявилася з характером. 27 квітня вона самотужки добралася до того місця в сесійній залі парламенту, яке раніше займав Сухий, влізла в шпарину на панелі для голосування й підтримала «харківські» домовленості. Коли ж наступного дня тернопільці присікалися до губернатора з претензіями, той заявив: «Ви мене звинуватили в тому, що я допустив зраду національних інтересів. Це моя карточка допустила зраду національних інтересів. У той день, коли дане питання голосували, я був у Підгайцях цілий день». Отакої.

Виявляється, шизофренія — хвороба заразна. Підхопивши цю пошесть, вочевидь, у Сухого, міністр юстиції України Олександр Лавринович виступив і собі з заявою про те, що «юридичних підстав для оскарження рішення про продовження строку перебування ЧФ РФ в Україні немає» попри те, що 27 квітня в сесійній залі зареєструвався 221 депутат, а голосувало 236. «Таке відбувається, — запевнив лікарів найголовніший український юрист, — на кожному пленарному засіданні. Це означає лише те, що в нас в Україні відсутній нормальний механізм для забезпечення персонального голосування депутатів».

Вау. Відповідно до Конституції України кожний народний депутат голосує особисто. А відповідно до вікопомного рішення Конституційного суду, порушення цієї норми є беззастережною підставою для визнання неконституційним закону, проголосованого бодай однією чужою карткою. Але які можуть бути претензії до пана Лавриновича напередодні Вальпургієвої ночі? — Ніяких. Залишається хіба лише покрутити пальцем біля скроні.

Ще однією жертвою відьомського шабашу став журналіст Мустафа Наєм. На вечір 30 квітня він запросив у телестудію на прямий ефір передачі «Чорне та біле» заступницю керівника Адміністрації Президента Анну Герман (яку, до речі, чомусь крізь помилково називають Ганною — насправді, у паспорті наша Ганя записана як Анна Миколаївна).

gerrrman

Як повідомив світові й місту сам Мустафа в своєму ЖЖ, за двадцять хвилин до початку передачі стало відомо, що Герман передумала й відмовилась від ефіру з огляду на свою заклопотаність, «хоча ще за 40 хвилин до цього помічниця заступника глави адміністрації президента гарантувала стовідсоткову участь гості». Обуренню журналіста не було меж: «Ні сама пані Герман, ні її помічники не вважали за потрібне вибачитися». А між тим, в усьому винуватий лише Мустафа Наєм, який розраховував на відвідини Анни Миколаївни, не врахувавши, що того святкового вечора пані Герман, дійсно, мала безліч клопоту — напевно, проводила техогляд мітли й все таке інше…

Чимало дивовижного відбувалося впродовж минулого тижня не тільки на Печерську, але й по всьому Києву. Наприклад, триразовий Генеральний прокурор України, а нині — народний депутат Святослав Піскун, чудовим чином втілив передвиборне гасло своєї політичної сили й покращив життя вже сьогодні. Принаймні, собі. Київська влада передала Святославу Михайловичу земельну ділянку площею 10 соток на Оболонській набережній, 29, «для будівництва й обслуговування житлового будинку й господарських споруд». У рішенні Київради зазначається, що ділянка вже забудована, упорядкована й використовується за призначенням.

Вартість цієї ділянки разом із спорудженою на нею нерухомістю важко навіть уявити. Очевидно, йдеться про мільйони доларів, які Святослав Михайлович міг отримати в своє розпорядження виключно за допомогою чаклунства та чорної магії, позаяк все свідоме життя перебувавна державній службі, працюючи в органах прокуратури та податкової міліції.

Втім, тепер ми достеменно знаємо, що наступного разу поновлюватися на посаді Генерального прокурора України Святослав Піскун буде не в Шевченківському, а в Оболонському районному суді — за місцем свого нового мешкання.

Ще одне чудо — чудо раптового зцілення — було продемонстровано минулого тижня також в столиці України, що давно зажила славу другого Єрусалима. Як розповів на своїй прес-конференції колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який справедливо вважається еталоном чесності, непідкупності та тверезої поведінки, 28 квітня о 3-й годині ранку народний депутат від Партії Регіонів Андрій Пінчук побив 19-річного сусіда.

Начебто Пінчук у дворі свого будинку в Святошинському районі в компанії з помічником і водієм бурхливо святкував чи то складання депутатської присяги, чи то наближення Вальпургієвої ночі. Під музику. Урешті-решт потерпілий Валентин Семенчук, що мешкає в домі разом з депутатом, вийшов у двір і попрохав ту музику вимкнути. За що й отримав «по перше число». Тепер хлопець, зі слів Луценка, перебуває в лікарні зі струсом мозку, відшаруванням сітківки очка, переламаною щелепою та відбитими внутрішніми органами. І що міліцією порушено кримінальну справу за статтею «хуліганство», але прокурор Святошинського району Василь Смітюх (рідний брат депутата-регіонала Григорія Смітюха) цю справу всіляко намагається закрити.

А вже 1 травня, на ранок після шабашу, прес-служба Союзу молоді регіонів України розповсюдила заяву про те, що Луценко бреше, а Семенчук, насправді, «почуває себе добре і не має ані струсу мозку, ані перелому щелепи, і внутрішні органи в нього в повному порядку. А брати участь у політичних сварках Валентин не має бажання». І ні пари з вуст ані про кримінальну справу, ані про прокурора Смітюха.

Ми раді за Валентина Семенчука й сподіваємось, що Союз молоді регіонів також допоміг йому покращити життя вже сьогодні. І йому, і його батькам. І що тепер Семенчук потерпілим себе не вважає й, взагалі, за такі гроші готовий дозволити ламати собі щелепу хоч кожного дня…

Втім, не лише в Києві коїлася чудасія. Так, наприклад, новий голова Одеської обласної державної адміністрації Едуард Матвійчук 30 квітня продемонстрував чудо грамотності під час відвідин одеської школи №57. Все було б благопристойно, якби б Едуард Леонідович не надумав зробити запис у книзі почесних гостей.

Оскільки нинішня влада бореться за торжество в Україні пригнобленої російської мови, то й свій запис державний службовець Матвійчук зробив, ясна річ, також мовою Леніна-Путіна.

matvijchukkk

«Память о подвиге нашЫх отцов и дедов, останется в нашем сердце навсегда и будет служЫть примером для подрастающих поколений»

Залишилося лише невідомою точка зору самих росіян — а чи потрібні їм такі «захисники» їхньої мови, яку якщо й треба захищати, то від Матвійчука та Януковича?..

І, наостанку, ще одна подія тижня, який сплинув. Народний депутат від Партії Регіонів Олена Бондаренко пропонує вилучити з Закону України «Про телебачення і радіомовлення» норму, згідно з якою в загальному обсязі мовлення кожної телерадіоорганізації не менше 50 відсотків мають становити музичні твори українських авторів або українських виконавців. Навіщо це робиться — зрозуміло: щоби хохли своєю так званою «культурою» не заважали великому російському народові поширювати високе мистецтво серед населення Малоросії. От тільки обґрунтування внесеного Оленою Анатоліївною законопроекту не може не дивувати: мовляв, музичного продукту місцевого походження в достатній кількості просто не існує.

Оленочко, серце моє. Я запевняю, що музичних творів (не обов’язково україномовних — закон цього не вимагає!) українських авторів або творів у виконанні українських музикантів та співаків записано стільки, що їх вистачить на те, щоби «крутити» багато-багато років у ефірі всіх радіо- та телекомпаній без повторень.

Можливо, у програмі Партії регіонів про це нічого не сказано, але перша російська грамофонна платівка була записана в березні 1899 року в Лондоні в студії Berliner’s Gramophone Company. Цим записом став дует Андрія та Оксани з 2-ї дії «Запорожця за Дунаєм» Гулака-Артемовського: «Чорна хмара з-за діброви простелилась по Дунай…». На жаль, ідентифікувати виконавців наразі неможливо, хоча автор цих рядків має підозру, що співаками були солісти хору Софії Медведевої.

Порахувати, скільки з того часу було записано творів українських авторів або у виконанні українських митців — геть нереально. Соломія Крушельницька та Олександр Мишуга, Іван Козловський та Оксана Петрусенко, Михайло Донець, Андрій Іванов, Іван Паторжинський, Марія Литвиненко-Вольгемут, Зоя Гайдай, Михайло Гришко, геніальний Борис Гмиря — чим ці легендарні співаки не догодили Партії Регіонів? Чому в ефірі ТРК «Україна» не звучить спів Євгенії Мирошниченко, Дмитра Гнатюка, Миколи Кондратюка, Надії Куделі, Юрія Гуляєва, Гізели Циполи, Анатолія Мокренка, Марії Стеф’юк? Чому телерадіоорганізації ігнорують наших сучасників: великого Анатолія Кочергу, феноменальну Тетяну Анісімову, напрочуд артистичного Тараса Штонду? Чому не чути творів класиків української естради або інструментальних і оркестрових творів у виконання українських музикантів — урешті решт, невже в архівах Держтелерадіо залишилося мало записів справжньої музики у виконанні оркестру під орудою Стефана Турчака?

А якщо якогось запису у фонотеці не має, то виконання потрібного твору треба ЗАМОВИТИ вітчизняному митцю — у цьому й полягає сенс тієї норми закону, яку пропонує скасувати Олена. Не закупляти в Росії, а замовляти своїм. Щоби підтримати гривнею вітчизняного співака, музиканта, композитора.

«Регіонали» запевняють у своєму донецькому патріотизмі. Але чому, в такому випадку, в ефірі належних їм телерадіокомпаній неможливо почути голоси видатних донецьких виконавців — народних артистів України Петра Ончула, Миколи Момота, Раїcи Колісник, Аліни Коробко? Чому немає розповідей про талановиту молодь — студентів і випускників Донецької консерваторії? Де тематичні передачі, присвячені Анатолію Солов’яненку? Чим прогнівив донецьких «мистецтвознавців» всесвітньо відомий уродженець цих місць Сергій Прокоф’єв, творів якого не чути в ефірі?

Можливо, з точки зору «регіональних» ідеологів, тому ж Прокоф’єву й далеко до творчих здобутків групи «Лєсоповал», але скільки ж можна годувати телеглядачів і радіослухачів лише низькопробним російським шансоном і Борєй Моісєєвим?

А чи знає Олена, скільки українських пісень або творів українських композиторів було записано, ну, хоча б російськими співаками — від Федора Шаляпіна й до Алли Пугачової включно? — Підозрюю, що ні. А між тим, Шаляпін розпочинав свій творчій шлях саме в малоросійській оперній трупі та все життя виконував з естради (і записував на грамплатівки) українські пісні. Зокрема — «Думи мої, думи» Тараса Шевченка, покладені на музику вчителем Шаляпіна Дмитром Усатовим (знаменитим тенором Большого театру, між іншим)…

shalapin

Якщо керівна та спрямовуюча сила вирішила: «геть українське з телерадіоефіру», то треба чесно про це заявити. А не приховувати, що з Москви надійшла вказівка очистити плацдарм для (переважно — низькопробного) російського шоу-бізнесу, під машкарою розповідей про відсутність українських творів і українських виконавців.

Тож — спеціально для Олени Анатоліївни — подаємо два записи у виконанні Федора Івановича Шаляпіна:


http://ord-ua.com/media/uploads/shalyapin_oy_u_luzi.MP3

http://ord-ua.com/media/uploads/shalyapin_ochi_chornye.MP3

українська народна пісня «Ой у лузі та й при березі» і романс на слова класика української літератури Євгена Гребінки «Очи черные».

Володимир БОЙКО, спеціально для «ОРД» та Олени Бондаренко

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

21 ответ

  1. «Янукович заступил на пост номер один два месяца тому, – говорится также в статье ЗН. – Понять, какой из него реформатор, пока невозможно. Какой из него администратор, мы знали и до этого. Какой из него блюститель Конституции, даже говорить не хочется. Какой из него оратор, в принципе, не так уж важно. Какой из него Верховный главнокомандующий, Бог даст, не узнаем никогда. Но быть вождем для всех он не то, чтобы не может. Он не хочет. Он не то, чтобы не понимает, как. Он не понимает, зачем. К чему почтительность к святыням, которым ты не поклоняешься? Уважение к традициям, которые ты не соблюдаешь? Терпение к былинам, которые ты не слышал? К чему бережность к тому, что нельзя положить в банк? Трудно сказать, что для него означает понятие «Родина», но легко предположить, что о многообразии речи не идет. Его мир узок и прост. Все, кого он не может построить, — враги. Все, что он не может застроить, его не интересует. Скорее, всего его Родина не СССР, и не Донбасс. Его родина — Межигорье».

  2. орд превратился в говнометатель оранжевой своры.Считаю, что заходить сюда больше негоже.

    че то про истеричку с бубликом на пустой голове ничего не пишут.Наверное, так при ней было хорошо, что и написать то нечего , а?. Господа правдолюбы. Уроды вы моральные.

  3. Господин из Горловки, сделайте одолжение — не заходите сюда. Пожалейте свое нервное здоровье. Читайте КИД и “Енакиевский рабочий”.

  4. Кто после этого Головатый? Вопрос автора неуместный, посколько в самом его тексте чётко написано, КТО такой Головатый. Если знаете Вы и знают все — зачем тогда спрашивать? Нужно кактегорично утверждать -пи..рас он и в Европарламенте и в ВР и в Африке пи..рас.

  5. Юрій Луценко — справедливо вважається еталоном чесності???, непідкупності??? та тверезої поведінки???

  6. Горловка, статью написал журналист Владимир Бойко, это ты его называешь “оранжевая свора”?

  7. Горловке.Нахожусь под впечетлением недавно прочитанной книги В.Высоцкого “Черная свеча”,поэтому,чтобы вам было понятно,скажу так:ОРД как раз действует по старым человеческим понятиям,когда на Донбассе не правили суки типа Янека,а была хоть какая-то справедливость.Пусть даже и воровская….Сегодня суки правят беспредел.А беспредел всегда оканчивается бунтом роботяг,которым пофиг донецкие понты.Ибо Украину превращают в одну большую “пресс-хату”,где суки с петухами могут с людьми сделать все что угодно.И “донецкие” сами себе Закон.Сучий…
    И если вам не нравится ОРД (один из интереснейших и чеснейших на постсоветскорм пространстве) — не заходите сюда.Смотрите “Интер”,читайте “Горловскую правду” — там вы узнаете как клево “в натуре” жить в “донецкой” Украине.А ОРД — респект и творческих успехов.Не сдавайтесь!…

  8. Горловке обидно за своих, они в школах не учились, недосуг за гопничеством было, и здесь не оранжоиды, а грамотные читающие люди. Твоему гопнику, прыщавому и этой с косой одна шана, НА КОЛ!

  9. 2 Вот Это Да Читай статью внимательнее несколько раз и тогда поймешь… Это же Бойко пишет!

  10. Слава Богу, пан Бойко доказал, что в Империи мову не гнобили, раз даже ПЕРВАЯ пластинка вышла с мовной песней!
    Насчет ошибок чиновника вопрос: какое отношение его ошибки имеют к праву людей на выбор языка? Уяснить бы бойковскую логику…
    И последнее: укрПисень…Если их так мого, то кто запрещает Бойкам слушать их, скупая пластинки? законопроект ,что предлагает их запрет? Никто не мешает бойкам создать свою укрпатриотичную радиостанцию -и вперед!

  11. Вопрос к товарищу “Я”: какое отношение укрмова имеет к квоте 50% на произведения местных исполнителей? Ответ: никакого. Пойте хоть по-русски, хоть по-украински, хоть по-венгерски.

    Закон предусматривает поддержку музыкального продукта, имеющего непосредственное отношение к Украине, а не к языку. Это сделано для того, чтобы ТРК заказывали (и платили за это деньги) местным музыкантам, а не зарубежным. Неужели симфонический оркестр Донецкой филармонии исполнит какую-нибудь симфонию Маллера настолько хуже оркестра московской филармонии, что для этого нужно отменять законодательную норму о поддержке украинских музыкантов?

  12. Не надо путать “педераста”, как социо-медицинское понятие и Підораса з великої літери. Ec Головатий давно вже в другій категорії і кожним своїм вчинком он в этом утверждается.

  13. Про олечку бондаренко мона сказать много. Помню как она взбесилась в зале вр, когда мельком сказали о ее активах. Пана Бойко прошу глянуть тему про леночку лукаш — очень одиозная хвигура

  14. Очень жаль,что в ОРД не никакой записи или резолюции Губернатора Киевской обл.Кандидита наук,а в жизни вора ,Иуды и п… Присяжнюка.Одесский Губернатор по сравнению,это академик.

  15. Пане Случайный, з Лукаш я не знайомий, хоча чув про неї як про юриста досить схвальні відгуки.

    Що стосується Олени Бондаренко (підкреслюю, не Олечки, а Олени), то я її знаю, як чуйну людину, яка завжди відгукується на прохання по допомогу з боку навіть незнайомих людей (зазначу — абсолютно безкорисливо), і з якою завжди приємно спілкуватися. Я можу багато розповідати про ті добрі справи, які Олена робила, про її щирість і лагідність. Можливо, вона по-інакшому виглядає з телеекранів – але то їнша справа.

    Можливо, їй шкодить те, що вона занадто відверта, а також – її прагнення не загубитися на тлі інших відомих жінок українського політикуму. Але в будь якому випадку не варто переносити своє ставлення до політичних гасел на конкретних людей – у житті не все так просто.

    Відносно якихось її «активів», то я перший раз про це чую. Знаєте, коли часто бачиш людину, завжди можна скласти уявлення про її доходи (по нарядах, по манері триматися тощо). Думаю, що міфи про якість її особливі статки не відповідають дійсності.

    Що стосується статті, то це – звичайне обговорення одного із досить законопроектів, внесених Оленою, і не більш того. Я висловив свої міркування з приводу законопроекту, у Олени, напевно, міркування інші. Але, в будь якому випадку, я не думаю, що прийняття чи відхилення цього законопроекту щось суттєво змінить. Бо рівень музичних телепередач визначається не стільки квотами, скільки професійним рівнем авторів програм. А вони, ці автори, навіть нот не знають. Оце, дійсно, біда.

  16. Володимире, щодо Олени Б. поглиблюватися не буду. А відносно Олени Л. пропонував би Вам подумати, бо згідно дописувачів з того джерела виходять думки, що зраджують Україну. А також, на Вашому місці, спитав би у Северодончан, за яке місто вона відповідала як депутат ВР, про їх соціальний устрій у натурі.

  17. Читать всю эту мурню надоело уже.
    Выхватил только о Матвийчуке и его ляпах грамотности. Ребята, так почитайте ж его биографию, он же Мукачевский, ваш, Закарпатский. Там учился, там работал, в ВР Украины избрался по блоку Наша Украина отЮщенко, т.е. он полностью Ваш :-)), а то что перебежал, так на то ж они и крысы, чтоб бегать :-))
    Предавший единожды, предаст дважды (Н. Бонапарт), вот это нужно помнить обязательно 🙂
    Биография вашего Матвейчука, которого теперь хаите :-0 —
    Матвійчу́к Едуа́рд Леоні́дович (*27 квітня 1963, Великі Лучки) — член Партії регіонів; ВР України, член фракції Партії регіонів (з 11.2007), член Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин (з 12.2007).

    Народився 27 квітня 1963 (с.Великі Лучки, Мукачівський район, Закарпатська область); дружина Євгенія Дмитрівна (1968) — домогосп.; дочка Аліса (1993); син Марк (2004).

    Освіта: Ужгородський держ. університет, фіз. факультет (1986), «Фізика».

    1980-81 — учень, Ужгород. торговельно-кулінарне училище. 1981-86 — студент, Ужгород. держ. університет. 1986-88 — учитель фізики, Ясінянська СШ Закарп. обл. 1988-89 — учитель фізики, СШ № 8 м. Ужгорода. 1989-95 — інспектор, ст. інспектор, Чопська митниця. 1997-98 — президент, Футбольний клуб «Верховина», м. Ужгород. 2000-02 — шеф-редактор газети «Євро-Центр», ТОВ «Євро-Прес», м. Ужгород.

    З квітня 2002 по березень 2005 — Народний депутат України 4-го скликання, обраний за списками виборчого блоку Ющенка «Наша Україна». З 28.11.2003 — Член депутатської фракції Партії регіонів

    Народний депутат України 5-го скликання з квітня 2006 по листопад 2007 від Партії регіонів, № 102 в списку. На час виборів: нар. деп. України, член ПР. член Комітету з питань европейської інтеграції (з 07.2006), член Комітету з питань Європейської інтеграції (з 07.2006), член фракції Партії регіонів (з 05.2006).

    Народний депутат України 6-го скликання з листопада 2007 від Партії регіонів, № 131 в списку. На час виборів: нар. деп. України, член ПР.

  18. Пане Бойко, ви продовжуєте перебувати в творчому пошукові як М. Ганапольський? Чи можна очікувати на появу нових розслідувань?
    І, звичайно, дякую за цей гарний іронічний матеріал.

  19. Гостю Донбасса. Мукачевский. Ты смотри. Не ваш. А что, нужно, чтобы во власти все,без исключения были донецкие, тобишь “ваши”? Немного странноватое представление об Украине.

  20. Очень странно, что ирония Вовы Бойко понятна не всем. Находятся экземпляры не врубающиеся, судя по комментам. Есть журналисты, а есть Бойко! Ни добавить, ни убавить.
    Спасибо, Вова, что ты есть.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

За три месяца ведомство не продемонстрировало практического стремления ни помочь бизнесу, ни защитить его от вредительских инициатив. За экономическое развитие в стране отвечает Минэкономики. Три месяца…
Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
НОВОСТИ