Человек не терпит насилия!

Банальне ДТП чи як міліціонери займаються вимагательством та шантажем

11 год 10 хв 20 лютого 2010 року на 19 км автодороги Оране-Страхолісся трапилася дорожньо-транспортна пригода між автомобілем Kia Sorento (державний номер АІ4921СА), яким керував я, Солодкий Сергій Миколайович, і який належить мені, та автомобілем ВАЗ 2107 (держ. номер. АІ……), як пізніше виявилося належить ГУ МВС України в Київській області і має другий синій номер, яким керував працівник Іванківського РВ ГУ МВС України Лещенко Руслан Олександрович, про що складено протокол старшим слідчим Іванківської міжрайонної прокуратури Колісником Василем Петровичем. В наслідок ДТП постраждав водій ВАЗ 2107 Лещенко Р. О., який отримав легку травму голови, а саме розсічення шкіри лобової кістки, що було відображено в акті медичного огляду. У мене та у Лещенко взяли аналіз на алкоголь, який показав, що все в нормі у двох водіїв. Копію протоколу обстеження мене на вміст алкоголю звичайно мені не надали. Від госпіталізації та проведення більш глибокого медичного огляду Лещенко Р. О. відмовився.

Мій автомобіль Kia Sorento працівники райвідділу міліції конфіскували у мене не надавши мені жодних документів, що підтверджують вилучення мого майна. Де знаходиться на даний момент мій автомобіль мені не відомо.

У вівторок 23 лютого 2010 року я був викликаний ст.слідчим прокуратури Колісником В. П. для дачі додаткових пояснень по факту ДТП. Слідчий мені сказав, що моя справа про адміністративне правопорушення буде передана до суду на протязі двох днів, адже для слідства все зрозуміло, що це звичайне ДТП, і я зможу забрати свій автомобіль через пару днів.

В кабінеті слідчого я зустрівся із потерпілим Лещенко Р. О., який знаходився у абсолютно здоровому стані (посміхався, жартував, його рухи були без жодних вад), на моє запитання чи є у нього проблеми із здоров’ям, він відповів, що все нормально і нічого не турбує. Свої запитання Лещенко Р. О. я ставив в присутності свідків, які прибули в Іванків зі мною. Слід зазначити, що зустріч із потерпілим Лещенко Р. О. відбулася на четвертий день після ДТП.

Лещенко Р. О. повідомив про мій приїзд свого керівника начальника Іванківського РВ ГУ МВС Сингаєвського Л. І. В моїй присутності слідчого Колісника В. П. визвав прокурор, після того, як слідчий повернувся в свій кабінет, йому в моїй присутності зателефонував начальник райвідділу Сингаєвський Л. І.

Після цих подій слідчий Колісник В. П. повідомив мене, що розслідування моєї справи про адміністративне порушення затримується на невизначений термін і зі мною хоче зустрітись начальник Іванківського райвідділу міліції Сингаєвський Л.І. Також мені було сказано, що від результату моєї домовленості із Сингаєвським Л. І. буде залежати моя подальша доля. Прибувши до кабінету Сингаєвського Л.І. у мене з останнім відбулася розмова. Де я повідомив, що рішення необхідно приймати у відповідності до чинного законодавства

Після встановлення всіх обставин відповідальна особа буде покарана і відшкодує всі нанесені матеріальні збитки. Я відповідальності не боюсь так як виконав вимоги Закону України « Про обов’язкове страхування» і при визнанні мене винним всі збитки будуть відшкодовані страховою компанія «Дженералі Гарант» згідно ПОЛІС №ВВ/ 4485414 обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Таким чином, всю заподіяну матеріальну шкоду повинна компенсувати моя страхова компанія. Але Сингаєвський Л.І. розказав мені інший шлях розвитку подій, який на його думку є найбільш правильним. А саме, начальник Іванківського райвідділу міліції мене повідомив, що він може зробити так, що ніякого суду по адмінправопорушенню не буде, а моя справа стане кримінальною якщо я за власний кошт не компенсую всі матеріальні збитки, тобто швидко за тиждень відремонтую пошкоджений автомобіль ВАЗ 2107, а цим часом мій власний автомобіль буде знаходитись у начебто заставі. Я не погодився на таку пропозицію адже всі ці дії є незаконними. На що Сингаєвський Л. І. мені почав погрожувати, що якщо я почну діяти згідно закону, то потерпілий Лещенко Р. О. різко тяжко захворіє і проти мене відкриють кримінальну справу по нанесенню тілесних пошкоджень середньої тяжкості водію Лещенко Р.О., також мені він повідомив, що так-як мій автомобіль знаходиться у так званій заставі, то з ним працівники міліції можуть зробити будь що.

Слід зазначити, що у разі якщо я за власний кошт відремонтую машину ВАЗ 2107, а моя страхова компанія здійснить страхову виплату для відшкодування матеріальних збитків, то з’являється можливість привласнити страхові кошти. А це вже є корупційні діяння.

У четвер 25 лютого я ще раз зустрічався із полковником Сингаєвським Л. І. у його кабінеті. Він у присутності мого юриста ще раз повідомив, що наполягає на ремонті пошкодженого авто ВАЗ 2107 за мій власний кошт і що в такому випадку справа по мені буде закрита і в мене жодних проблем не буде. Сингаєвський Л. І. повідомив мене, що потерпілий водій Лещенко Р. О. вже знаходиться у лікарні і в разі, якщо я не погоджусь на ремонт машини за власний кошт без страхової компанії, мені буде інкримінована кримінальна справа по нанесенню тілесних ушкоджень середньої тяжкості. На моє запитання в якій конкретно лікарні і в якій палаті знаходиться Лещенко Р. О., Сингаєвський Л. І. сказав, що він мені нічого не скаже. Я відвідав госпіталь МВС Київської області де повинен отримувати медичну допомогу начебто отримавший середньої тажкості ушкодження Лещенко Р. О, він там дійсно знаходиться на амбулаторному лікуванні.

У четвер 18 березня, я мав телефонну розмову із слідчим прокуратури Колісником В. П., який повідомив мене, що прокуратура отримала відповідь із госпіталя МВС у Київській області, де було зазначено, що потерпілий Лещенко Р. О. з 02.03.2010р. знаходиться на амбулаторному лікуванні вдома і йому встановлено діагноз “Закрита черепно-мозкова травма голови. Струс головного мозку.”. Раз так, то виникає запитання, а де ж потерпілий Лещенко Р. О. знаходився в період з 20 лютого по 2 березня і чому він не звернувся до медичного закладу раніше? Адже від моменту ДТП пройшло вже 11 діб, і він міг отримати травму голови будь де, і аж ніяк не по причині ДТП.

Також у слідчого я спробував дізнатись про долю мого автомобіля, який був конфіскований працівниками міліції без документів. На що він мені повідомив, що і у нього також нема протоколу про вилучення мого транспортного засобу, і за його збереження прокуратура відповідальності не несе.

Всі ці дії начальника Іванківського райвідділу міліції Сингаєвського Л. І. та Лещенко Р. О. вважаю протиправними та корупційними, іх можна класифікувати як шантаж та вимагательство, та такими, що загрожують моєму здоров’ю та життю. Також Сингаєвський Л. І. тисне на слідство, яке веде Іванківська прокуратура, та затягує час розгляду справи. Це не припустимо, щоб працівник міліції віддавав накази прокурору, адже саме прокуратура веде контроль над діями працівників міліції.

Я звертався до МВС із скаргою на протиправні дії працівників міліції, але так відповіді і не отримав.

Я звернувся до Київської обласної прокуратури із скаргою та вимогою НЕГАЙНО провести незалежну судово-медичну експертизу потерпілого Лещенко Р. О. з метою визначення реального стану його здоров’я, та проханням визначити місце перебування мого автомобіля та повернути мені його, адже я не маю жодного документа про вилучення мого майна.

Знахабнілі та протиправні дії працівників Іванківського РВ ГУ МВС України можна пояснити тим, що Іванківський край — це край мисливців та риболовів, значить туди любить заїжджати високе начальство із столиці, яке мабуть дуже добре приймає керівництво райвідділу і відчуває свою безнаказанність.

Всі вище викладені факти вказують на спроби вимагати з мене грошові кошти шляхом шантажу. Також міліція нахабно фальсифікує проти мене кримінальну справу по нанесенню середньої тяжкості ушкоджень потерпілому Лещенко Р.О.

Дії міліонерів Іванівського райвідділу реально можна назвати бандитизмом.

Далі буде.

Водій автомобіля КІА Солодкий Сергій

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

15 ответов

  1. А вы не задумывались-почему у ментов синие номера( оф.цвет гейского движа)-все кто там работают п…..сы а нормальные давно от позора поувольнялись!!!

  2. А вы не задумывались-почему у ментов синие номера( оф.цвет гейского движа)-все кто там работают п…..сы а нормальные давно от позора поувольнялись!!!

  3. Водій автомобіля КІА Солодкий Сергій — ты лошара. Если виноват — ремонтируй машину, к тебе по хорошему, а ты как последнее конченое чмо себя ведешь, каким, судя по всему ты и являешься.

  4. “правильному”
    по тону и стилю-ты такое же быдло как и то про которое идет речь в письме.!ССССССука ментОвская…!

  5. “Правильный” не мент, он шестерка ментовская. Таких используют для подкидывания наркоты либо подсаживают в камеру. Автору лишне было писать о высоком начальстве. Как раз наоборот. Это местечковое правосудие. Необходимо официально написать заявление в прокуратуру и поподу неправомерного требования начальника милиции и незаконного изъятия автомобиля. Чиновники не любят, когда остаются следы их беззакония. При получении автомобиля внимательно его осмотреть. Зафиксировать все царапины, вмятоски и прочее и потребовать от ГАИ их устранения. Потерявшие совесть милиционеры могут заменить резину и другие запчасти на вашем автомобиле. Это надо учитывать. Паралельно с обращением к прокурору, напишите жалобу в службу собственных расследований. Иск в суд об истребовании незаконно удерживаемого милицией вашего имущества. Боритесь. Хотя президент уже сказал, что зачем ему такая Конституция, если она ему что-то запрещает. Если сильно надо или хочется, ее можно нарушать. Вот откуда идет неуважение действующего законодательства.

  6. у тех ментов номера “синие” потому замашки от уголовников, которых сами же “синими” за цвет татуировок и прозвали

  7. Поддерживаю правильного. Никто, думаю нажиться не хочет. Просто мент по страховке понимает, что бабка на двое сказала, что он что-то получит, а машина нужна сегодня. Страховка это скрытый налог -не более.

  8. Думаю, що це майже типова ситуація. Українська міліція вже давно
    не є захисником народу. Думаю НКВС №2.

  9. Письмо уже скопировано и отправлено в СБУ, КАБМИН и ПРЕЗИДЕНТУ будем ждать результатов.

  10. Вы дорогой мой человек не правы на 100 % Мало того что вы им разбили машину вы ещё были инициатором ДТП.. Он Вам предложил правильно разбил людям машину отремонтируй тем пачее ВАЗ в чем проблема не пойму, а начальником СТО логоворись что когда прийдёт твоя страховка за ВАЗ он тебе откешит.. Это будет через 3- месяца если будет не гарантия Могут отказать..(страховики). А ментам от тебя было предложение самим себе ремонтировать машину и деньги на ремонт искать у бизнесменов.. Очень интересное у тебя мышление.. Ты наверное наивный..

  11. солодкий — будь мужиком, не пиши туфту, твой бред читать не интересно. Редакция — работайте внимательнее над отбором материала. Сайт превратился в нечто непонятное, истеричное, неаргументированое чтиво. Если вам нужны деньги и вы их зарабатываете путем опубликования подобного материала, то рекомендую заняться не журналистикой, а чем-то другим.

  12. Тем кто сталкивался на дороге с ментами (элементарный случай выписки штрафа) знает как они себя ведут не говоря уже о ДТП с участием ментов. Бардак в стране порождает быдло и вседозволенность. Откройте глаза и посмотрите на каких частных машинах ездят менты, прокуроры и т.п.

  13. Жаль що не звернулись до спеціалістів по ДТП. Приходьте на форум Ліга, там хлопці вам розкожуть і доведуть “Льоні” і Руслану зворотнє -100%.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

МВД нашло нарушения в части, где служил убийца Рябчук. Енин...

Комиссия МВД обнаружила в воинской части в Днепре, где нацгвардеец Артемий Рябчук устроил стрельбу, нарушения порядка и организации службы, что…

МВД проведет учения по защите административных зданий от захвата

Министерстве внутренних дел (МВД) Украины планируют проведение учений на востоке и центральных областях Украины. Также будут проведены отработки с Вооруженными…

Начальнику сервисного центра МВД в Одесской области подарили две квартиры...

Начальник сервисного центра МВД в Одесской области Михаил Козловский в прошлом году получил две большие квартиры, указав их стоимость значительно…
НОВОСТИ