Человек не терпит насилия!

ЛЬВІВСЬКЕ СБУ — Д И Р Я В А К Р И Ш А, яка протікає коли впаде серйозний дощ, або як львівські міліціонери наказали сбушніків — за своїх колег

авдяки принциповості та професіоналізму керівництва ГУ МВСУ у Львівській області на чолі з генералом Пісним В.М., Львівські міліціонери незважаючи на тиск і погрози з боку УСБУ у Львіській області, 23.01.2010 р. затримано двох сутенерів : Кобару та Слуцького, які організували сексбізнес, а простіше заняття проституцією під кришею Львівського СБУ через Чумаченка С. І незважаючи на намагання СБУ вплинути на процес проведення дослідчої перевірки, міліцією все ж таки порушено кримінальну справу відносно горе-сутенерів і останні як і годиться зараз їдять капусту у Львівському СІЗО на 1-ше, на 2-ге і на десерт також.
Потрапивши в таку халепу, дирява криша в обличчі Чумаченка С., найняв сутенерам адвоката Гординського М.В., через якого хотів вирішити питання щоб їх відпустили. Чумаченко разом зі своїм начальником Яблонським здійснював тиск на суддю Галицького районного суду Шумську. До неї від СБУ підходив суддя цього ж суду Романишин, та просив щоб Шумська не арештовувала сутенерчиків, так-як ті ходять під кришею СБУ. В іншому випадку ці сбушніки з нею зроблять, як зі Зваричем. Прямо «маленька Сицилія» у Львові. Весь незаконний бізнес під кришею СБУ.
Але завдяки здоровому глузду і порядності судді Шумської, сутенери арештовані і зараз їх гарно зустрічають у Львівському СІЗО. А так-як Кобара колишній міліціонер, то і зустріч для нього також «достойна». В даний час УСБУ у Львівській області робить спроби здійснити тиск на Галицький суд щоб Кобару і Слуцького випустити з СІЗО, а порушену справу щоб суд закрив. А такі сбушніки, як Чумаченко, Яблонський та інші сидять та плачуть, бо грошенята не поступають, а в місяць вони отримували 10-15 тисяч вічно зелених доларів, непоганий заробіток в час кризи та ще й з нічого.
Великий «рішала» Чумаченко за вирішення цього питання взяв від жінки Кобари 50 тисяч доларів, але віз і нині там. А жіночка сутенерчика зараз ходить та оббиває пороги приймальні СБУ та вистежує Чумаченка і Дмитрука з надією забрати свої «чесно» зароблені грошенята.
Панове Наливайченко і Артюхов – скільки можна прикривати Чумаченка ??? Доки такі працівники будуть в СБУ, про верховенство закону можна тільки мріяти. Звичайно гроші ж йдуть по вертикалі від Чумаченка з Дмитруком до Яблонського далі раніше до Маркевича (якого випхали на Волинь), а зараз до Гаврилюка і так далі – про тих, що «далі» в наступному репортажі, нехай вони зараз задумаються, що творять.
Хіба Ви не бачите, що завдяки бурній діяльності Чумаченка у Львівській області виник міжвідомчий конфлікт. Міліція воює з СБУ, а мали б разом ловити бандитів та різних покидьків. І це ще не кінець, Львівські міліціонери на цьому не зупиняться, вони будуть і надалі затримувати «чорних бізнесменів», яких кришують сбушніки.
Пане Артюхов ! Ви коли були у Вінницькій області, то так-само було організовано кришування сутенерів та отримання хабарів? СЕРЙОЗНИЙ СЕКСБІЗНЕС!!!
Чумаченко будує будинки, їздить на лексусах, купляє державні нагороди, а тим часом всі його кримінальні справи є надуті і лопають, як мильні бульбашки і до суду не доходять. Бо в прокуратурі в нього є подєльник – слідчий Осташевський, разом з яким вони і хоронять справи, ну звичайно, що за винагороду, а як же хабарники можуть вчинити по іншому.
І все таки правда і порядність на світі є. На цьому Львівська міліція не зважаючи на сбушний тиск не зупинилась, а 28.01.2010 р. затримали ще одну сутенершу- Савку Л.П., яка також «працювала» під кришею СБУ ( точніше Чумаченко, Дмитрук, Яблонський і так далі). Це їй подарунок за те, що вона здала Чумаченку працівника БЗТЛ і за це отримала дозвіл на «роботу». Запам»ятайте ВСІ, так буде з кожним!!! Савка в своєму бізнесі мала постійно діючих 10-12 проституток. І коли її затримали, то кричала, я ж тільки передала для СБУ 3 000 доларів за кришу. Але знову дах протік. Як то кажуть яблуко – від яблуні далеко не падає. Такий в неї і чоловік. В лютому цього року його засуджено до 2 років позбавлення волі за переправку нелегалів за кордон. Справу вели прикордонники, які її отримали від польських колег.
Ну нічого, незабаром вибори і хто б не прийшов до влади, буде призначено і нового голову СБ України і нового начальника управіння СБУ у Львівській області і тоді буде наведено порядок з відділом «К» УСБУ у Львівській області і Чумаченко скоро зустрінеться зі своїм другом Челпановим в СІЗО.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

29 ответов

  1. А что УБЗПТЛовцы прям такие святые? Что, никто из них уже шлюх не крышует, или СБУ во Львове всех круче??!

  2. Дякую за рекламу, кому що треба звертайтесь Гординський Михайло Васильович, м.Львыв, вул.Личакывська, 11, тел. 275-24-46 АО”Порадниця”, [email protected]

  3. Роз”яснення до публікації:
    гординський р. в. колишній працівник прокуратури по нагляду за законністю у місцях позбавлення волі, на даний ча адвокат , нормальний чел, його родич, — Прищепа, співробітник УСБУ у Львівскьій області, тепере читач має “дати дупля” чому саме цей адвокат захищає сутенера,
    Челпанов В Г як сам розповідав на допиті, — кум Чумаченко і земляк з Дрогобича, ( “Дрогобичье)співробітник ДБНОН МВС України якого закрили за наркоту та наркоту

  4. Здается мне, Вася, что ты сам прокурорский клоп, или ментеныш поганый. Вякаеш тут на СБУ, не боишься последствий?

  5. Давайте спокойно рассудим — по всей стране проституток и их сутиков крышуют менты. Соответственно ну как львовские менты могли потерпеть такое надругательство над своими карманами?
    Вот и закрыли пару шавок, для этого даже свого хенерала привлекли :))) . Тут действительно не шутки тут КАРМАН.
    Спасибо насмешили.

  6. для пионера и саши
    — подпишитесь что б люди знали своих “хероев” в лицо, раз генерал милиции “хенерал”, то герой — херой
    — для пионера — а мне здается, что ты мил человек чекист “Т”-шник, который был в прошлом пионером, косомольцем и т.д, окончил сельскохозяйственную бурсу и по решению собрания попал в контору, ходиш по церквям и синагогам колотиш понты про защиту нацбезпеки,на твои слова “вякаеш” отвечу фразой из известного кинофильма, а с тобой свинья не вякает а разговаривает капитан жеглов, слыхал наверное…
    время ваших коментариев ( саша 7.45 ) *а пионер ( 21.с копейками) ето время перед или после работы, а что на работе “нета” — нету?

  7. многие пользователи и не догадиваются кто или вернее что такое, как віразился автор статьи “друг челпанов”
    челпанов в.г. точнее “виталик” “веталь-чекіст” — бывший погранец “моряк” ( служил в одессе ) а в последствии просто погранец , служил на раве — руской где и обзавелся связями с борцами с контрабасом.в последствии имея два класа церковно — приходской школы закончил курсы переподготовки и стал “мамлеем” — младшим лейтенантом в обноне на транспорте, где успел отличится, с жизнеописанием своих геройств в прессе ( взятки, насилие над задержанными, и т.д.) рвение и хватку витальки отметило руководство, и в последствии,виталька стал служить в обноне главка — по линии железных дорог, где окружению наплел что он есть родственником первых лиц мвд. эта деза дошла до ушей самих первый и вот плачевный результат, — киевское ВБ хапнуло его с поличным на сбыте наркотиков да еще в состоянии наркоопьянения. окромя того насобиралось штук 10 — 15 заяв про мошеничество со стороны витальки да еще банки скажут свое слово по кредитам. с коллегами по работе он тоже класно поступил, как говорится поступил по принципу — где работаеш не сри, только наоборот. об етом знают его бывшие сослуживци да и закритие в сизо опера транспортной милиции по делу ”солярка”

  8. А у “Просто Вася” это в его милицейских корочках написано :)))
    Не позорься дальше. Ведь хватило, как ни странно, совести не опровергать пост по сути!

  9. Для “крышевателей” наркотиков и проституток: “Цена свободы — ВЕЧНАЯ БДИТЕЛЬНОСТЬ !!!”

  10. Давайте вернемся к теме. Слышал, що Щутяку полный пипец. Звено, по передачи денег и агентурной информации к “Ч” и “Д” по видимому выпадает безвозвратно. УБЗПТЛ наступает по всем фронтам, уничтожая сферы влияния и эконом. пидгрунття “Ч” и “Д”. Хаус среди сутенеров и проституток, только и порождает, что новые слухи о сомнительной деятельности “Ч”,”Д” и “Щ” на благо держави. Деньги с пиз..ы, для них уже дурно за пахли.

  11. Пока думаю?, чтоб другие не спали и побыстрей думали. Но про денюшку в 50 тыс. долларов США, кое кому поведал.

  12. с приходом хорошковского должно все разрулится, — ху из ху, может приход нового глави сб с командой химей и рокицкий поставит точку на сутенерстве и переходом криши с рук в руки, пусть те кто взял 50 тон бакинских мертвих президентов за решения вопроса по сутенеру мохнатих сейфов хорошо подумают в сизо у кабара есть листок и бумага

  13. Чо менты, думаете , что хапанули СБУшников и герои. Да, гавно вы как были так и остались, особенно в теперешнее время. Раньше хоть некоторых “милиционером” назвать можно было, а сейчас — мент есть мент. Бабло перестало течь в карманы, так начали работать типа. Раньше мент на чекиста даже бы не вякнул. Стоял бы на вытяжку и в две дырочки сопел.

  14. для чекиста
    текст явно попахивает армейщиной, — …в две дирки сопеть, стоять на витяжке? друзья ловите шпионов, а не раскривайте типа дела общеуголовной направленности, скоро статус орд получит таможня, посмотрим сколько вас останется при кормушке вблизи границ

  15. Звикли хлопці працювати в “конторі”? Здати моральні прринципи було важко? Хто як туди потрапиав? Не шкодуєте?

  16. а вы что не вкурсе? говорят, что эти хлопцы получали мзду с первого зама и начальника кадров УМВСУ по Л/о, а когда те перестали платить — они их и хлопнули!!!

  17. час іде… одні менти в тюрмі, інші вийшли… тай із кришевальщіків залишився один Яблонський… не цікаво…

  18. По прогнозам близким к Администрации Президента к августу 2013 года новым начальником УСБУ во Львовской области будет назначен Бахмацкий В.И.

  19. Бахмацкий еще не дозрел до этой должности и переоценивает свои возможности, нынешний львовский губернатор от близких связей с ним открыто отказался о чем и сообщил местной прессе.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ