Человек не терпит насилия!

члены ОПГ «Рыбки» — «Борман», «Длинный». Факты и коментарии

Товарищи поделитесь информацией, какое отношение эти “лица” имеют к Березнякам ? Чем сейчас занимаются ?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

48 ответов

  1. НЕОБХОДИМО ВСЕМ АВТОМОБИЛИСТАМ “КИЕВСКОЙ СПИЛКИ” СРОЧНО НАПИСАТЬ ЗАЯВЛЕНИЯ В УПОБ Г.КИЕВА. В ЗАЯВЛЕНИЯХ НАДО УКАЗЫВАТЬ ТОЛЬКО КОНКРЕТНУЮ ИНФОРМАИЦИЮ, МЕНЬШЕ ЛИРИКИ. ЗАЯВЛЕНИЯ НАДО ПОДАТЬ СРОЧНО !!!!

  2. ПИШИТЕ СРАЗУ :
    Першому заступнику Міністра внутрішніх справ України
    — Начальнику ГУБОЗ МВС України
    генерал — полковнику міліції
    Бедриківському Володимиру Володимировичу
    (01011, м.Київ, вул.А.Богомольця, № 10)

    Пишите немедленно!!!!

  3. Три роки боротьби за відновлення грубо порушених прав членів Ггромадської організації «Київська міська спілка автомобілістів» (надалі ГО «КМСА») дають всі підстави вважати про причетність до масштабної афери по позбавленню ГО КМСА земельних ділянок , що перебували в постійному користуванні цієї громадської організації на протязі більше, ніж 30 років організованої злочинної групи осіб , до складу якої входять : нинішній самопроголошений керівник організації – Юга Андрій Дмитрович , його заступник Козловська С.І., головний бухгалтер організації Острікова Н.М., цілий ряд чиновників Київської місько державної адміністрації та члени колишнього злочинного угрупування «Риба».
    Ще в грудні місяці 2007 року працівниками УДСБЕЗ ГУ МВС України в м.Києві були зібрані матеріали перевірки в ході якої були виявлені в Управлінні земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації підробні Листи ГО КМСА за підписом колишнього Голови цієї організації Хорофейко О.В., які , як виявилося в послідуючому є підробними і на підставі цих листів в 2007 року вказана Громадська організація в шахрайський спосіб була позбавлена Київською міською Радою права користування земельними ділянками , на яких розташовувались автомобільні стоянки. Це наступні , сфальсифіковані Листи , виготовлені від імені ГО КМСА , та адресовані до Київського міського голови Черновецького Л.М. :
    Лист № 0702-0110 від 01.02.2007 року;
    Лист № 0702-0111 від 01.02.2007 року;
    Лист № 07-07016 від 07.02.2007 року;
    Лист № 07-07017 від 07.02.2007 року;
    Лист № 07-07020 від 07.02.2007 року;
    Лист № 07-07021 від 07.02.2007 року;
    Лист № 07-07022 від 07.02.2007 року;
    Лист № 07-07023 від 07.02.2007 року;
    Лист № 07-15010 від 15.03.2007 року.
    У вказаних Листах , підроблених від імені ГО КМСА та адресованих до Київського міського голови Черновецького Л.М. мова йшла проте, що покійний Голова ГО КМСА Хорофейко О.В. нібито просить Київського міського голову Черновецького Л.М. припинити право користування земельними ділянками , закріпленими за даною Громадською організацією на користь конкретних юридичних осіб , а саме –
    — ТОВ «Будівельне обєднання МРІЯ» по вул. Боженко, 32 в м.Києві , де розташована автомобільна стоянка ГО КМСА № 32 ;
    — ТОВ «Сітібудмайстер» по проспекту Воз
    єднання, 15 в м.Києві , де розташована автомобільна стоянка ГО КМСА № 22;
    — ТОВ «Пріоритетбудсервіс» по вул.Березняківській, 17 – 19 (29-31) в м.Києві, де розташована автомобільні стоянки ГО КМСА № 24 та № 25;
    — ТОВ «Компанія Аналітпроект» по вул.Деміївській в м.Києві, де розташована автомобільна стоянка ГО КМСА № 48;
    — ТОВ «Будекосервіс» та ТОВ «Компанія Елегантбуд» (засновник цих підприємств депутат Київської міської Ради станом на 2007 рік, член Комісії із земельних питань Київської міської Ради — Кучер Сергій Миколацович) по вул.Вербицького, 1 — 2 в м.Києві , де розташовані автомобільні стоянки ГО КМСА №№ 41. 45;
    — ТОВ «Комфортбудсервіс» по вул. Кудряшова, 16 в м.Києві , де розташована автомобільна стоянка ГО КМСА № 33;
    — ТОВ «Автозалізнич Постачсервіс» на Ленінградській площі м.Києві , де розташована автомобільна стоянка ГО КМСА № 15;
    — ТОВ «СІТІ – ІНВЕСТГРУП» по вул.Ентузіастів, 49 в м.Києві , де розташована автомобільна стоянка ГО КМСА № 11;
    — ТОВ Компанія «Промтек» по проспекту Комарова, 48 в м.Києві , де розташована автомобільна стоянка ГО КМСА № 20.
    Директорами у вказаних підприємствах , за винятком ТОВ Компанія «Промтек», станом на 2007 рік є лише дві особи — Гр.Якубенко А.В. та гр.Новохацький О.С.

    У проектних документаціях щодо відведення земельних ділянок, на яких розташовані автомобільні стоянки ГО «Київська міська спілка автомобілістів», на користь вказаних підприємств , містяться :

    підробні угоди між вищезазначеними підприємствами, з однієї сторони, та ГО «Київська міська спілка автомобілістів», з другої сторони. Відповідно до вказаних угод ГО КМСА зобов*язується надати до Київського міського голови Черновецького Л.М. Листи від імені ГО «Київська міська спілка автомобілістів» з проханням до Київського міського голови Черновецького Л.М. припинити право користування земельними ділянками за ГО «Київська міська спілка автомобілістів», де розташовувались автомобільні стоянки даної Громадської організації на користь зазначених підприємтсв;

    підробні Листи ГО «Київська міська спілка автомобілістів» з проханням до Київського міського голови Черновецького Л.М. припинити право користування земельними ділянками за ГО «Київська міська спілка автомобілістів», де розташовувались автомобільні стоянки даної Громадської організації;
    заяви директорів вказаних підприємств Якубенко А.В. та Новохацького О.С до Київського міського голови Черновецького Л.М. з проханням надати в оренду земельні ділянки в м.Києві, де розташовані автомобільні стоянки ГО КМСА та гарантійні Листи за підписами директорів вказаних підприємств Якубенко А.В. та Новохацького О.С. , адресовані Київському міському Голові Черновецькому Л.М. про те, що керівники цих підприємств гарантують надати Київському міському голові Черновецькому Л.М. Листи – згоди від імені ГО «Київська міська спілка автомобілістів» про припинення права користування земельними ділянками , які перебувають у постійному користування даної Громадської організації, де розташовані автомобільні стоянки.

    На підставі вказаних підрорбних документів , виготовлених від імені ГО «Київська міська спілка автомобілістів» Київським міським головою Черновецьким Л.М. було надано дозвіл вказаним підприємствам виготовляти проектну документацію щодо відведення земельних ділянок , де розташовувалися автомобільні стоянки громадської організації , а Київською міською Радою було затверджено вказану проектну документацію та прийнято біля 19 (девятнадцяти ) рішень про передачу в оренду вказаних земельних ділянок вказаним підприємствам.
    Всі вищевказані підприємства , на які в злочинний спосіб були передані земельні ділянки , а це біля 30 га землі в м.Києві , на яких були розташовані автомобільні стоянки ГО «Київська міська спілка автомобілістів», а також майно ГО КМСА та приватне майно членів ГО КМСА – є фіктивними підприємствами, і були створені в 2006 році. як «прокладки» лише для отримання земельних ділянок з метою подальшого їх продажу. На практиці продаж здійснювався шляхом заміни засновників у вказаних підприємствах, або так звана в народі «продаж права оренди земельної ділянки».
    Фінансова криза не дала можливості вказаним шахраями довести вказану земельну аферу до кінця. В зв
    язку із цим керівники вищезгаданих фіктивних підприємств за вказівкою нинішнього керівника ГО «Київська міська спілка автомобілістів» — гр.Юга Андрія Дмитровича уклали угоди із субєктами підприємницької діяльності про сумісну діяльність та використовують вказані земельні ділянки під автомобільні стоянки , при цьому не сплачуючи жодної копійки за орендну вказаних земельних ділянок.
    Приватні підприємці, які фактично використовують вказані земельні ділянки під автомобільні стоянки ( тобто не за цільовим призначенням ) являються знайомими гр.Юга А.Д. по так званих 90 – х роках. Так, керівником ТОВ “Пріоритетбудсервіс» та ТОВ «Компанія Аналітпроект» в даний час є гр.Києвський Анатолій Цезарович. Одночасно це й же громадянин Києвський А.Ц. здійснює керівництво автомобільних стоянок в ряді районів м.Києва ще як і суб
    єкт підприємницької діяльності. Крім того, що гр.Києвський Анатолій Цезарович є засновником в ряді підприємств разом із гр.Юга Андрієм Дмитровичем , останній ще й зареєстрований за домашньою адресою у гр.Києвського А.Ц.
    Проте, деякі земельні ділянки , на яких розташовувались автомобільні стоянки ГО КМСА іноді передавались на підставі підробних Листів ГО КМСА і реально діючій юридичній особі. Зокрема , це стосується земельної ділянки по проспекту Глушкова, 5 в м. Києві , де була розташована автомобільна стоянка № 4. Вказана земельна ділянка була передана в оренду , а в послідуючому і продана ТОВ Компанія «Алант Інвест». В проектній документації щодо відведення земельної ділянки ТОВ «Алант-Інвест» по проспекту Глушкова, 5 в м. Києві міститься цілий букет сфальсифікованих документів, виготовлених від імені ГО КМСА, а це і Листи самого покійного Голови ГО КМСА Хорофейко О.В. та колективні листи членів даної Громадської організації , які нібито «благають Київського міського голову Черновецького Л.М. передати вказану земельну ділянку на користь ТОВ Компанія «Алант-Інвест» . Так зокрема , було підроблено 30 (тридцять) підписів членів ГО «Київська міська спілка автомобілістів» та Голови Спілки Хорофейок О.В. автостоянки № 4, розташованій по проспекту .Академіка Глушкоа, 5 в м.Києві , які «нібито» в своєму Листі від 23.01.2006 року за № 177/27 , виконаному на бланку ГО «Київська міська спілка спілка автомобілістів» «не заперечують проти відведення земельної ділянки під будівництво , експлуатацію та обслуговування житлово-офісного центру з торговими приміщеннями та паркінгами». На даному Листі стоїть і підробний підпис покійного Голови ГО «Київська міська спілка автомобілістів» Хорофейко О.В. та печатка ГО КМСА. Приватне майно членів ГО КМСА (металеві гаражі) та майно ГО КМСА було знищено представниками ТОВ Компанія «Алант-Інвест».

  4. 26 листопада 2009 року Київська міська рада 104 голосами наклала мараторій на свої ж рішення , якими незаконно позбавила біля 20 автомобільних стоянок земельних участків , на яких були розташовані автомобільні стоянки ГО “Київська міська спілка автомобілістів”.

  5. Уважаемые автмобилисты! Я журналист телеканала. Сейчас готовим материал о захвате стоянок. Можно осветить и ваш случай. Напишите свои контакты: [email protected]

  6. Кстати, вчера на сессию Киеврады, на которой рассматривались проблемы киевлян, в том числе и проблемы застройки автостоянок, с большим трудом попали полномочные представители общественности, в то время как бандюган Юга был благополучно пропущен в зал заседаний, причем сопровождали его двое депутатов из космческого блока Черновецкого !

  7. Наконец то не корумпированные средства массовой информации дали о себе знать.
    Наберите во второй половине дня,после работы готов встретится желательно в районе закревского(троещина) много информации выложить вам об этих паскудах! 0674664595-Александр

  8. Да и ещё, Вы настаивайте на том чтобы эти стоянки остались под ВСА — Всеукраинский союз автомобилистов. А чем для людей это будет лучше? Вот с форума сайта ВСА http://www.uacards.com/PNphpBB2-viewtopic-t-78.html

    таких тем очень много там, если удалят процетирую:

    Я являюсь членом ВСА с 1985 года. Мой автомобиль хранится на автостоянке №14 г.
    Днепропетровска, принадлежащей Всеукраинскому общества автомобилистов.

    Годами все было нормально: платились взносы, осуществлялась оплата, благоустраивалась стоянка. В этом году, без собрания и всякой огласки стоянка была названа ООО, старый начальник изгнан, новый назначен неизвестно кем, тарифы увеличены вдвое, оплата взимается без кассового аппарата и территория готовится к продаже т.к. выходит на “красную линию” проспекта газ. ПРАВДА.

    Правомочна ли такая деятельность и кем она санкционирована в ВСА?

    Может быть это просто очередное рейдерство?

    То есть что получается, думаю понятно на чём высшее руководство “Всеукраинское общество автомобилистов” (ВСУ) http://www.uacards.com, реально зарабатывает деньги. Там из их истории можно подчерпнуть что им наголову свалилось тысячи стоянок, СТО, автошкол и так далее. И вот 5-10 человек в высшем руководстве те же автостоянки разными способами переводят на ООО и дальше под застройку. Я думаю они уже миллиардеры.

  9. Сайт http://www.uacards.coм не имеет ни какого отношения к ВСА в г.Киеве это игра слов . ВСА Киевское такие же рейдеры как и остальные, а как по другому назвать когда представившись ВСА можно захватить или без документов построить стоянку ? Кроме того что есть т.н — членские взносы на этих стоянках есть не законные шиномонтажи, мойки, сто, вышки мобильной связи, магазины . Под ширмой ВСА аферисты стремятся вот к такому бизнесу и захвату территории .

  10. Для сведения.
    На данный момент легитимным председателем ГО КМСА является Вировцев, а Юга — это самозванец !

  11. Наблюдателю
    А ты в курсе, что из-за дерибана стоянок КМСА Хорофейко, Югой и компани тысячи автовладельцев потеряли свои места на стоянках, а также незаконно лишены членства в общественной организации ?
    Вировцев был избран легитимно на конференции делегатами от большинства автостоянок, и не тебе судить про его деятельность !

  12. Мне ветерану правоохранитель ных органов стыдно за своих нынешних коллег, которые потакают Юговской банде. Одни обворовали людей – другие «не находят» фактов преступления. Я обращаюсь к нынешнему Голове КМСА: соберите таких, как я по всем стоянкам, мы еще что-то можем, для нас еще важна «ЧЕСТЬ МУНДИРА». А «нынешние» пусть послушают куда Юга посылает их руководство и как раздает стоянки. Пройдите по ссылке: http://upload.com.ua/get/901399602/”>http://upload.com.ua/get/901399602/

  13. Я вхожу в инициативную группу по Бучмы ,8 , а также член КМСА .
    По поводу этого переписывания :
    Несколько недель назад директор «АЛБО» Алексей Большев изъявил желание возобновить диалог с нами по поводу стройки под нашим домом . На первый наш вопрос ,
    связаный со статьями про вымагательство он ответил : « Никто ничего не вымагал , мы не писали ни одного официального заявления , все что написано – это журналистские штучки» , как мы понимаем направленные на дискредитацию К.Куликова и В.Вировцева . Так что это все ложь , как впрочем и все остальное . И люди это знают. Равно как и то ,что Вировцев не одно незаконное строительство на Березняках отстаивал , на моей памяти только пять , и нигде ничего не построили . ТАК ЧТО ВАША БРЕХНЯ БЕСПОЧВЕННА.
    НЕ НАДО СУДИТЬ ЛЮДЕЙ ПО СЕБЕ

  14. Мне ветерану правоохранительных органов стыдно за своих нынешних коллег, которые потакают Юговской банде. Одни обворовали людей – другие «не находят» фактов преступления. Я обращаюсь к нынешнему Голове КМСА: соберите таких, как я по всем стоянкам, мы еще что-то можем, для нас еще важна «ЧЕСТЬ МУНДИРА». А «нынешние» пусть послушают куда Юга посылает их руководство и как раздает стоянки. Пройдите по ссылке: http://upload.com.ua/get/901399602/

  15. Похоже, началось !
    С приходом донецкого пацаната начал активитизироваться и киевский криминалитет !
    Сегодня, по слухам, был избит легитимный председатель КМСА Вировцев !
    Начинают сбываться угрозы бандита Юги !

  16. 2ветеран МВД
    тебя за взятки уволили или за беспросветную тупость???
    даже по Украинским законам запись на которую ты ссылку положил незаконна. так что “честь мундира” выражение к тебе не применимое…

  17. Замятину
    Какая разница?
    Это ведь они
    Контакты центрального совета Всеукраинского союза автомобилистов (ВСА):
    Телефон: (044) 537 6089, 537 6091, 537 6092
    Киев, ул. Большая Житомирская, 19в

    Так те же рейдеры, если не хуже. Чего только стоят машины руководства ВСА, более чем за 100000 у.е. каждая.
    Так что…если эти стоянки когда либо вернутся под ВСА, вопрос времени будет их дальнейшая судьба, которая преобразует их в очередные миллионы долларов руководсву ВСА. Они там только с этого и живут. Не удивлюсь если они сами этого ЮГУ и придумали.

    Уж не просто так у них такие тачки, хаты и так далее. А стоянок ВСА становится всё меньше и удивительным образом владельцами их становятся разные ООО. Куда прокуратура смотрит? Да и сайт тот их, хотя это большого значения не имеет, всё равно там ширма.

  18. в ровному директор автошколи вса верхов требує за внутришний испит денги 300 грн через инструкторов или викладачив,єсли не заплатиш бедеш ходить месяц целий поки адасть свидоство про закинчення,такой беспредел куда начальство києвське смотрит,што такого человека поставила директором бить.в групе 30 человек и подщитайте сколька денег имеєт с каждой групи.бивший ученик

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ