Человек не терпит насилия!

Ефименко и другие клоуны

medvedko efimenko12

В ЗМІ вже неодноразово згадувалось про неадекватність та злочинну діяльність голови комітету по боротьбі з корупцією Едуарда Єфіменка. Коротко хотілось би нагадати за якою схемою працює цей пан.

І в офісі, і на сайті комітету все обставлено в найкращих традиціях Остапа Бендера: фото, де голова комітету позує з Президентом, Генеральним прокурором та іншими високо посадовцями нашої держави, Інтернет рясніє повідомленнями про те, як голова СБУ Наливайченко та інші «борці з корупцією» від влади позитивно оцінюють роботу вищезгаданого комітету та його лідера. Одним словом зроблено все для того, щоб створити образ конкретних «решал». Багато громадян купляються на це, віддають останнє, щоб вирішити якісь свої особисті проблеми, або ж просто для того, щоб побороти корупцію в рідній країні.

 А далі все просто: гроші взяли, поклали по кишенях і розводять руками — рівень корупції вищий ніж наші можливості. На перший погляд, прочитавши вище згадане ви запитаєте, а в чому тут полягає загроза національній безпеці, але в цій історії є і друга сторона медалі на яку мало хто звертає увагу. По перше, Єфіменко та його команда роз’їжджають впевнено по всій Україні роблячи свою чорну справу, не боячись покарання,  а отже (перше що мені приходить в голову в цьому випадку) діляться з  чиновниками які дають їм згоду на їхню діяльність. Друге, що мені приходить на думку і лякає мене, це те, що таким пройдисвітам вуличного масштабу як Єфіменко, Мілевський дуже легко вдається у війти в довіру не тільки звичайних  чиновників, але й до перших осіб Держави та маніпулювати ними. Тож напрошується підозра, що і Президент, і прокурор, і голова СБУ — це особи які мають низький професійний рівень, яких легко може обвести навколо пальця будь-який пройдисвіт з великої дороги. Логічно виникає запитання: то що  тоді вдається реалізовувати в цій державі агентам іноземних спец служб які, як я переконаний, мають куди більшу професійну підготовку?

Голова асоціації захисту

прав громадян України

Володимир Лесик

Фото з першими особами.

http://ord-ua.com/2008/10/28/borba-s-korruptsiej-kak-piar-dlya-idiotov/

http://maidan.org.ua/static/narnewslviv/1210020818.html/

http://www.komitet-k.org.ua/?cat=1

В тему:

Борьба с коррупцией как пиар для идиотов

53384

Я всегда знал, что в нашей стране с коррупцией борются жулики двух категорий: в погонах и без. Первые представляют всевозможные силовые структуры, вторые – многочисленные общественные организации, созданные или для информационного обеспечения рейдерства или для отмывания украденных первой категорией денег. Как оказалось, спектр борцов с коррупцией несколько шире. Оказывается, этим делом у нас занимаются еще и городские сумасшедшие.

Вчера в редакционную почту пришло письмо, которое не могло не позабавить. Заголовочек письма был следующим: «Президент України під руку з Головою комітету по боротьбі з корупцією Едуардом Єфіменком».

А далее шел следующий текст: «Президент України під руку з Головою комітету по боротьбі з корупцією Едуардом Єфіменком (ФОТО): 

http://www.komitet-k.org.ua/?p=170

Президент України Віктор Ющенко побажав, щоб Комітет по боротьбі з корупцією під патронатом Генерального прокурора України продовжував боротися захищаючи Українську Державу.

На зустріч з Президентом України Голову Комітету супроводжували — Перший Заступник Голови Комітету Мирослав Іванчук та Прес-секретар Голови Комітету Володимир Мозговий

Голова Комітету по боротьбі з корупцією Едуард Єфіменко разом з Генеральним прокурором України Олександром Медведьком (ФОТО): 

http://www.komitet-k.org.ua/?p=162 

ФОТОАЛЬБОМ КОМІТЕТУ ПО БОРОТЬБІ З КОРУПЦІЄЮ: 

http://www.komitet-k.org.ua/?page_id=99 

—~—~–––~—~–-~––––~––-~—~–-~
Власник цього повідомлення – КОМІТЕТ ПО БОРОТЬБІ З КОРУПЦІЄЮ. http://www.komitet-k.org.ua
Щоб підписатися, будь-ласка, зайдіть на http://www.komitet-k.org.ua/?page_id=33»

Президент України під руку з Головою комітету по боротьбі з корупцією Едуардом Єфіменком

Опубликовано в: Новини — admin 11:26
uschenko efimenko2

Президент України під руку з Головою комітету

Президент України Віктор Ющенко побажав, щоб Комітет по боротьбі з корупцією під патронатом Генерального прокурора України продовжував боротися захищаючи Українську Державу.

ivanchuk efimenko mozgovyj1

Іванчук Єфіменко Мозговий

На зустріч з Президентом України Голову Комітету супроводжували — Перший Заступник Голови Комітету Мирослав Іванчук та Прес-секретар Голови Комітету Володимир Мозговий

Едуард Єфіменко разом з Генеральним прокурором України Олександром Медведьком

Опубликовано в: Новини — admin 10:15
Голова Комітету по боротьбі з корупцією Едуард Єфіменко разом з Генеральним прокурором України Олександром Медведьком

Голова Комітету по боротьбі з корупцією Едуард Єфіменко разом з Генеральним прокурором України Олександром Медведьком


Трогательно, не правда ли? «Президент Украины под руку» с каким-то Ефименко. Потом – рядом с Медведько. Видно, что у чувака реальное хобби – фотографироваться с известными людьми. Для чего? Наверное, чтобы кого-нибудь «разводить». А может он как баба Параска, просто тащится. Не знаю. Знаю одно, что одного взгляда на сайт этого «комитета» достаточно для того, чтобы определить, что его владельцы по-меньшей мере неадекватны.

Но парадокс заключается в том, что этот самый Ефименко таки действительно встречается с Президентом, с Генпрокурором, а временный глава СБУ Валентин Наливайченко его вводит в Общественный совет при СБУ.

Цитируем еще одно сообщение «комитета»: «15 травня 2008 р. на засіданні “круглого столу” (у Службі безпеки України) неурядових українських та міжнародних організацій з питань протидії корупції у рамках Міжвідомчої робочої групи з питань протидії корупції Голова всеукраїнської громадської організації “Комітет по боротьбі з корупцією в органах державної влади, правоохоронних органах, прокуратурі та судах” Едуард Єфіменко запропонував створити в усіх областях України Громадські ради при обласних управліннях Служби безпеки України та подарував в.о. Голови СБУ Валентину Наливайченку інформаційні антикорупційні плакати Комітету по боротьбі з корупцією та футболку власної розробки з портретом Президента України та написом “USCH! The BEST!” й від Комітету по боротьбі з корупцією запропонував допомогу Службі безпеки України. В.о. Голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко зі свого боку запросив Голову Комітету по боротьбі з корупцією Едуарда Єфіменка увійти до складу Громадської ради при Службі безпеки України на що Едуард Єфіменко подякував й сказав, що заява для цього уже готова. Також, Валентин Наливайченко зазначив, що обов’язково буде налагоджена співпраця регіональних структур СБУ з відділеннями Комітету по боротьбі з корупцією по областях та підкреслив: “Це буде КЛЮЧ до УСПІХУ”.

Прес-секретар Голови Правління
Комітету по боротьбі з корупцією Володимир Мозговий»

Ну не торжество ли гуманизма? Когда люди с конкретными тараканами в голове встречаются с Президентом, возглавляют общественные организации и вообще, живут полноценной политической жизнью. Европа должна просто обзавидоваться. Они там у себя борются за то, чтобы сумасшедшие реально в правах с нормальными людьми уравнялись, а у нас психи уже давно стали общественными деятелями. И наверняка тот же Ефименко еще и депутатом станет. У нас ведь медкомиссию перед выборами проходить не нужно.

Впрочем, чему собственно удивляться. Какая борьба с коррупцией – такие и организации. И чем собственно, тот же Ющенко нормальнее Эдуарда Ефименко?

Иван Демидов, «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 1 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

45 ответов

  1. В реєстрі громадських організацій на сайті Міністерства юстиції України під № 2488 зареєстрована Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський центр по боротьбі з корупцією в органах державної влади, правоохоронних органах та органах місцевого самоврядування”
    Свідоцтво Міністерства юстиції України № 2759 від 08.10.2007р.
    Юридична адреса:м. Київ, Бортничі, вул. Карла Маркса, 7
    Голова ВГО “Всеукраїнський центр по боротьбі з корупцією”
    Мілевський Федір Петрович

  2. Громадські організації (ГО) не сприймаються суспільством, оскільки в свідомості не укладається, що такі різні за напрямами діяльності об’єднання громадян є частиною громадянського суспільства (клуби собаківників, профспілки, товариства садоводів, городників, інвалідів, асоціації і т.д). Багато громадських організацій створені «під партії» з єдиною метою – допомогти їм прийти до влади, вони лише рекламують своїх патронів. Є організації, які займаються лобізмом бізнесу та маскуються за вивіскою ГО. Не має ніякої різниці, не залежно хто там керує в ГО всі вони одинакові — Мілевський, Єфіменко, Чорний, Лесик….., а тому і не можуть поділити громадський простір.

  3. Громадські організації (ГО) не сприймаються суспільством, оскільки в свідомості не укладається, що такі різні за напрямами діяльності об’єднання громадян є частиною громадянського суспільства (клуби собаківників, профспілки, товариства садоводів, городників, інвалідів, асоціації і т.д). Багато громадських організацій створені «під партії» з єдиною метою – допомогти їм прийти до влади, вони лише рекламують своїх патронів. Є організації, які займаються лобізмом бізнесу та маскуються за вивіскою ГО. Не має ніякої різниці, не залежно хто там керує в ГО всі вони одинакові — Мілевський, Єфіменко, Чорний, Лесик….., а тому і не можуть поділити громадський простір.

  4. ШОУ КЛОУНА — МАРИОНЕТКИ ЛЕСИКА.
    Как думаете, есть ли марионетки, которых можно назвать независимыми? Думаю, нет.
    «Правозащитник» Лесик остается марионеткой в руках семьи Свистовичей и их озвучивает, он просто марионетка. Кукловоды спрятаны за ширмой. Они мнят себя кукловодами и уверены, что держат все нити в своих руках. Но, свои роли разыгрывают как плохие актеры. Складывается впечатление, что участники представления буквально становятся в очередь к главному суфлеру в американском вертепе, надеясь расслышать нужные слова и выражения.
    КУКЛОВОДЫ:
    Свистович Михайло Богданович, журналіст, редактор інтернет-видання “Майдан” (http://www.maidan.org.ua). , депутат КОДА від фракції БЮТ
    Один із засновників кампанії «Пора!» (чорна), учасник і засновник інших рухів.
    Свистович Мирослава Богданівна, екс-мер м. Ірпеня Київської області , а нині правозахисниця. Відсторонена від влади 3-го квітня 2007 року через недовіру. Повторні вибори 17 червня 2007 року програла.

  5. Організація дійсно смішна, незважаючи на те, що в офісі в них всі ходять в формі, з погонами і зірками, будь-які конкретні цілі чи показники, навіть, на їхньому сайті не простежується. Тому, не виключено, що цілі цієї організації або взагалі відсутні або приховані.

  6. Антону! Ти опять все путаешь, это в другой организации Национальный Комитет по борьбе с коррупцией Чорного(прежняя фамилия Кислица)

  7. Эта статья ни о чем, а пиар конкурентов — организаций на получение бабла от Запада.Главное соседа грязью облить, тогда мне дадут, а им нет.

  8. Согласен, ты попал в цель! Чем общество собаководов отличается от них, та ничем, кроме одного там собаки лают, а здесь они сами на себя, за миску еды (бабло Сороса).

  9. Действительно,собаки лают,а караван идет! Клоунами оказались те кто 17.09.09 в 02.00 часа ночи статью в ОРД написал и бесплатно пропиарил Ефименка.

  10. И опять клоунада получилась — то же мне сбитый летчик. Зачем позорить авиацию, ты ж не Черный , который служил в авиации. Если взял перо, то пиши по сути, а не общими фразами. Статья бездарная и безликая -ни о чем. Манера изложения свидетельствует о плохом владении автором и рецензентами литературным языком.

  11. Знаю эдика с детства.Пока есть эдик который ни дня не работал.и учился СПТУ.зная его и все его “заслуги перед родиной”, корупция будет только крепнуть,только увеличивая деньги в этих “честных” руках.

  12. Ребята, кто вы??????
    Что вы представляете из себя?
    Кому вообще интересно ваше мнение?
    Сидите в своих убогих домах и ненавидите всех.
    Встаньте, поднимите свои толстые задницы и сделайте хоть что-нибудь! Тявкаете только из зависти. Жаль, что большинство вас.Поэтому и живем так дерьмово!
    Пишите, ругайте! Все-равно все это никому не интересно!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Глава Центрального апелляционного хозсуда заработал только на гараж

Глава Центрального апелляционного хозяйственного суда (Днепр) Юрий Парусников почти всю недвижимость записал на Эльжбету Парусникову. Об этом стало известно из…

Отстраненный глава Ровенской таможни задекларировал из имущества только гараж

И.о. начальника Ровенской таможни Тарас Коваленко, которого отстранили от должности за коррупцию, задекларировал сбережения в размере годовой зарплаты наличными. Об…

ГСЧС возглавил Крук, записавший имущество на тещу

Кабинет министров назначил Сергея Крука главой Государственной службы Украины по чрезвычайным ситуациям. Как сообщил в Telegram-канале представитель Кабмина в Верховной…
НОВОСТИ